- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar bebişleriniz emekliyomu bizimkinde daha tık yok...emekleme pozisyonuna geliyo ama bacakları atamıyo daha.. sonrada sinirlenip bağırıyo:):)
kızlar bebişleriniz emekliyomu bizimkinde daha tık yok...emekleme pozisyonuna geliyo ama bacakları atamıyo daha.. sonrada sinirlenip bağırıyo:):)
slm bayanlar eşimi yolcu ettim 1 hafta yok
kipada bebek kıyafetlerinde %50 indirim varmış dün gittik kızıma pantolon hırka bide şişme yeleklerden aldık kzıım arabasında uyudu güzelce bizde gezdik tozduk evimize geldikkızım uyandı emzirince uyur normalde ama babasını gördü ben emzirirken uyur mu bizim de işimiz var acele ediyorum saat zaten 22.30 olmuş yatagına yatırıyorum pışpışlıyorum sallıyorum yok ağlıyo ama nasıl uykusu var yanii o arada da eşim sürekli odaya girip gürültü yapıyo bana bişiler soruyo felan uyur mu öyle çocuk 1.5 saat uyutmaya çalıştım bu arada bende hastayım halim yok zeynep sürekli kucagımda sinir oldum koydum oturma odasına döktüm önüne oyuncakları eşim de gelmiş nie uyutmuyon çocugu dio ben başladım ağlamya ama nasıl aglıyorum krize girdim resmen yarım saat agladım heralde o sürede de zeynep mutlu mutlu oynuyo neyse ben sakinleşince kzımda geldi bana sırnaşmaya başladı emzirdim onu yatagına koydum bende yattım yatagıma masal anlatark şarkı söyleyerek hem o uyumuş hem de ben sabah bi uyandım 6.30 deliksiz uyumak ne kadar da güzel bişimiş ööle 2 aydır şaftım kaymıştı zırtpırt uyanmaktan (hep geç mi yatırsam ne )
eşim de gayet normal davranıyo nie agladın felan yok bende gider ayak bozmayım die ses çıkarmamıştım zaten eşimi ugurlarken kapıdan dedi " babamı arıycam gelsin alsın seni dünkü halini gördüm ya ne söylesen dinlemem, yardımcı olurlar sende dinlenirsin biraz" dedieşim benim sık göreve gider ve ben özgür kız olmaya alıştıgımdan hep yalnız kalırım ama şimdi gıkım çıkmadı :78: hiç istemiyorum yanımda biri olsun iş güç yapmadan tembellik yapmak istiyorum
veee hastayım bogazlarım agrıyo zencefilli bal yapım da yiyim barii bide göz kapagım şişmiş kızlar yaa neden ki? arpacık hiç görmedim nete baktım ama benzemiyo bu : şiş ve hafif kırmızı,uç felan yok sızı batma da yok gripten olurmuş ne dersiniz?
canım aynı biz kızım dogdugundan beri gece sadece 1 kez uyanırdı şimdi 8-10 kez uyanıyod işten diyolar
2 aydır emekliyoruz ama her çocuk farklı canım yegenim emeklemeden 11.5 aylıkken yürümüştü
bu arada kızlar zeynep 7.400 gr siz 8.5 a zayıf mı diyosunuz bence hiç üzmeyin kendinizi boşa nerde hareket orda bereket hareketli çocuk sizi yorsa da ii olur,herşeyi yiyosa sorun yok bence
2 aydır emekliyoruz ama her çocuk farklı canım yegenim emeklemeden 11.5 aylıkken yürümüştü
bu arada kızlar zeynep 7.400 gr siz 8.5 a zayıf mı diyosunuz bence hiç üzmeyin kendinizi boşa nerde hareket orda bereket hareketli çocuk sizi yorsa da ii olur,herşeyi yiyosa sorun yok bence
Allah kavuştursun
bu aralar bütün bebişlerin tek ortak noktası huysuzlukları galiba yaa oooofffff oooooooffffff
ayaklı tulumlardan al derim. bende hem 9 aylık hem 12 aylık tulum var benim oğluşda ustunu ortmemi asla sevmiyor hemen tekmelerle ustunu açıyor gece sık kontrol edemiorum bende bunun için tulumunu giydirmeye başlamayı duşunuorum kalın battaniyeye geçtim dun ama nafile gece bi kalktım yine ustunden atmış:)merhaba kızlarr:))
oğlum ikinci uykusundan kalktı.malum7 de uyandı.
o uyurken bende işlerimi halletim şimdi yapıştı bana onunla uğraşıyorum.
su ve suluktan bahsemişsiniz.
suyu çok az içiyor benim oğlan.anne sütü aldığı için heralde..
sulukta almadım.dr browns un küçük biberonu var onunla veriyorum.ıhlamur yapınca da onunla veriyorum.
bizim başka sıkıntımız var.
uyurken üstünü açıpta uyuyor.gündüz sık sık bakıyorumda gece öyle olmuyor.
ne yapıcaz bilmiyorum.
sizin bıdıklarda öyle mi?
tulum alayım diyorum ama sıkılır ondan da heralde.
400-500 cc miiiii çok değilmi benimkide seviyor ama o kadarda içmior ben kaşıkla veriyorum alıştırma bardağıda aldım ama az içip ağzında gezdiriyor onu:))Benim paşa günde 400-500 cc kadar su içiyor hem de bayıla bayıla. Ama ben anne sütü veremiyorum maalesef sütüm bittiği için. 5. ayımızda katı gıdaya başladık ve o zamandan beri suyu oldukça iyi içiyor
benimkide emeklemio poposunu havaya dikio ellerinin uzerinde duruyo ama emekleme henuz yok ilerlio ama normal emekleme gibi değil:))dişimizde yokkızlar bebişleriniz emekliyomu bizimkinde daha tık yok...emekleme pozisyonuna geliyo ama bacakları atamıyo daha.. sonrada sinirlenip bağırıyo:):)
kızlar benim oğlum şu şekilde beslenio
sabah ilk once emio sonra sut sağıp bırakıorum onu içio (2gune bir yumurta sarısı peynir)sonra meyve puresi içine az ceviz sonra yoğurt az pekmezle sonra çorba içio sonra emzirmeye devam nasıl sizce farklı şeyler denemelimiyim mesela muhallebi hiç vermedim şu hazır su ile hazırlanan tahıllılardan versemmi bilemiorum prinç unu felan...
dillerim_lal
ne edeysun? sesin çıkmayi?paşamız nasıl?
dillerim_lal
ne edeysun? sesin çıkmayi?paşamız nasıl?
slm kızlar dün melisi diyetisyene götürdüm örnek yemek listesi hazırladı doğumdan beri kilo alımı az ne aşırı iştahsız yemek yemeği sevmiyo ama doktorun verdiği listede bana biraz az geldi sizlede paylaşmak istedim
sabah:1/4 yumurta sarısı
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek (50 gr.)
ara öğün:1 küçük elma yada şeftali
öğle ve akşam:1 kase çorba (içinde 10 gr kıyma,tavuk yada balık)
1/2 ince dilim ekmek
1/2 kase yoğurt (100 ml)
ara öğün:1 su bardağı meyve
gece: 90cc mama
gün boyunca aralarda eline havuç salatalık gibi şeylerde vermem gerekiyo tabiki
ohh çok şükür şeker paremi uyuttum. benle inat ediyo yaa uyumamak için.. en sonunda bünyesi daha fazla uyanık kalmaya dayanamdı yavrumun uyudu..bende rahatladım azcık..şöyle biraz yazılanları okudum.. emeklemeyle ilgili baya yazmışsınız tşkler...bazısı emekliyo bazısı emeklemiyo bizimki gibi...her bebek ayrı ayrı die boşuna demiyolar..ya birde bişey sorcam bebişlerinize cewiz veriyomusunuz?
araştırdım azcık 7 aydan sonra başlayın dio doktorlar.cewiz veriyosanız kahvaltıdamı yoksa ara öğün olarakmı ne ile karıştırarak veriyosunuz bilgi verirseniz sewinirim..
canım ben bebe bskuvısını evde pekez cevız ve tam bugday unuyla yapıyorum ve saf tereyagı koyuyorum zeka gelısımı ıcın onemlı hemde dogal ıcıme sındıre sındıre yedırıyormzeynebi uyuttum çayımı aldım geçtim pc başına tv de bişi yok
günaşırı kahvaltısına havanda dövdüğüm yarım ceviz veriyorum canım
eslemmerve maşallah diyim canım bebe bisküvisi yerine tam bugday ekmegi versen ben hiç bisküvi kullanmıyorum. ben artık tuzsuz yagsız salçasız herşeyi yediriyorum canım balık yagını sormuştum ben druma üzerlerinde 6 ay yazıyo çünkü o da 8 ay bittikten sonra demişti ben verdim ilk balıgmı haftasonu babası norveç somonu almış verdim sevdi yavru kuzum
canım ben bebe bskuvısını evde pekez cevız ve tam bugday unuyla yapıyorum ve saf tereyagı koyuyorum zeka gelısımı ıcın onemlı hemde dogal ıcıme sındıre sındıre yedırıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?