2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler annişler bebişleri

dunden beri emekliyoruz ve 2 incinin ucu göründüü.
kilomuz biraz geriden gidiyordu 7800 olmusuz:)

adet mayıs ayından beri oluyorum düzenli bi şeklde

bizde emeklesek ne güzel olucak bu arada incileriniz hayırlı olsun, bende ilk defa bu ay regli oldum şükür,bu arada profildeki bebiş seninki galiba çok şeker maşallahhhhh pozunada bayıldımmmmmmm

ayyy benim oğlumu uslu derdim çocuk 3-4 gündür aynı senin bebiş gibiydi ne oldu bu çocuğa huyu değişti dedik artık ortada diş falanda yoktu ama bi kç gün sonra huysuzluğun sebebinin diş olduğunu anladım damaklarında belli diş yeri ama diş hala yok sayılır eminin diştir sıkıntısı bizimkinin huysuzluğu geçti sayılır sanada geçmiş olsun bel ağrısı çoook kötü bilirimmmmm
Kızlar,
Benim oğlum sebze yemiyor. Sadece ara sıra keyfi gelirse bir kaç kaşık tarhana çorbası yedirebiliyorum. Bildiğiniz değişik tarifler var mı?

hoşgeldin canım haşladığın sebzelerin içine irmik koysan belki onun tadını severrrrr (kabak,taze fasulye,patates,havuç rendele içine 1 çorba kaşığı irmik koy haşla çatalla ez birazcık sızma zeytinyağı ohhh mis gibi inşallah severek yer..bizim ebemiz bebekler irmiği çok sever demişti de...dene bi istersen

Son düzenleme:
herkese selam kıslar umarım bebişleriniz iyidir..berbat bigün geçiriyorum yaaa ağladım ağlıcam..nihayet biz de incimizi gördük ama çoocuk 180 derece değişti 1 haftadır yoktuk zaten ankaradydık eşimin kardeşi evlendi düğündü kınaydı derken yemesi uykusu alt üst oldu..bi de bugün üstkat komşumdan mutfak dolaplarıma sular aktıııı bütün dolaplar boşaldı eşimi çağırdım geldi işten dolapları söktü nerden geliyo diye tabak çanak makineye atıldı o arada benim bebiş ne oturuyo ne yatıyo kucakta duruyo o da sadece ben ayaktayken daha valizleri bşaltmadımm evin orta yerindeler evi zaten bildiğin b.k götürüyo afedersinizzz yani tırlatmak üzereyimmm..şu gurbetliğin gözü kör olsun....kız annişleri vermeyin kızlarınız uzaklaraaa.......ayyyy çıldırıcam ben bu evde daha yeni uyuttum oğlanı telefonsesine uyandı..ya sabır çekiyorumm sinirlendikçe vicdan azabı duyuyorum..

off sorma biz evdeyizde noluyooo bizimde düzenimiz altüst dişti hastalıktı derken hepsinde bi haller var

mutfak fena olmuş yaaa ( gerçi hadi senin bahanen var yoldan geldin mutfak çıktı falan eee ben evdeyim ama benim evide bk götürüyo ((( üstünkörü yapabiliyorum ancak öyle batıyokii etraf bana kendimi piss pasaklı hissetmeye başladım eşim elleme boşver batsın ev sen boş buldunmu yat uyu diyo sağolsun bu ev niye böyle demiyo ama öylemi mete desen hep ya kucak ya oyun ya ilgii off hiç yarama basmayınn

şu kırmızı tatlı biber aslında süper bi c vitamini deposu ama mete ne zaman yese yemeğe ne zaman koysam kusuyo heralde midesi kabul etmiyo

Bir de irmik katarak deneyeyim. Bakalım sevecek mi? Ben tat versin diye biraz tereyağı çok azıcık da tuz katıyorum ama yine de yediremedim.

Bir de irmik deneyeyim bakalım. Ben biraz tereyağı ve çok çok az tuz koyuyorum ama yine de yemiyor.

offf üstüste gelmiş herşey allah yardımcın olsun bi yere gidip gelince benim kızımda sapıtıyo kalabalığa alışınca sıkılıyo sanırım! ben böyle olunca balkona çıkarıyorum koyuyorum anakucağına öyle kalabalık araba sesi filan hoşuna gidiyoo en azından nefes alıyoruzz

hımm anladım canım peki giriş ücreti ne kadar
eşim,ben,5 yaşındaki oğlum eğer kızımı da götürürsem bi de o
bilgin var mı bu konuda
Yetişkin 29 lira
Öğrenci 21 lira
0 - 4 Ücretsiz
3 kişi (Anne, Baba ve Çocuk) 64 lira
3 kişi (Anne yada Baba 2 çocuk) 56 Lira
4 kişi (Anne, Baba ve 2 Çocuk) 80 lira
:)

merhaba kızlarr.uzun bir aradan sonra bende geldim.oğlumla bugün gezmeye çıktık.hiç üzmedi annesini paşam.sağlık ocağına gittik dönüüşte.tartı doğrumu bilmiyorum ama oğlum 10 kiloyu geçmiş
ya ben çok unutkan oldum.sağlık ocağında cüzdanımdan bişey çıkardım orda onutup gelmişim cüzdanı.ebe aradı cüzdanını burda unutmuşsun diye.çok utandım.yarın alırım dedim.neden bu kadar unutkan olabilirim ki(

offfffffffff esma aynı unutkanlık bendede var yaa(((( en basiti; yüzüklerimi çıkarıp masaya koymuşum geçerken gördüm ne zaman koydumm hangi amaçla koydum bilmiyorumm:S

kızlar teşekkürler kahvaltı tarifleri için :) , menemen ile patetesli yumurtayı denicem hanım beğenir umarım.

bizde bu hafta geldik , yazı çeşmede annemlerde geçirdik, tabi bebişin huyları değişti bu arada annem yatırıp sırtını okşayarak uyuturdu ben uyutamıyom eskiden ayakda sallardım artık durmuyo, zamanla alıştırcam artık, ilk hafta tek başına zor geldi yeni yeni düzene giriyoruz.

ben işten ayrıldım daha doğrusu tesadüf oldu isteyenlere çıkış veriliyordu bende çıkış aldım.bebişim en azından yürüyünceye kadar yanında olmak istiyorum inş., ama 30 yaşındayım ilk defa çalışmadan evde oturuyorum , çalışmaya alışana çok zor geliyo

offfffffffff esma aynı unutkanlık bendede var yaa(((( en basiti; yüzüklerimi çıkarıp masaya koymuşum geçerken gördüm ne zaman koydumm hangi amaçla koydum bilmiyorumm:S

(ah sonayım yaa ne dir bu çektiğimiz.hep bu bıdıklardan sonra oldu.sitres ve demir eksikliği çok etkiliymiş şimdi biraz okudumda.ben konuştuğum şeyi yapıcam işi vs.herşeyi unutuyorum.en son olanda çk üzdü beni.cüzdanı unut çık hey allahım yaa(

iyi akşamlar annişler okul açıldığından beri giremedim (((kuzularınız inşallah iyidir bi aksilik yoktur umarım.herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler...

iyi akşamlar annişler okul açıldığından beri giremedim (((kuzularınız inşallah iyidir bi aksilik yoktur umarım.herkese mutlu huzurlu sağlıklı günler...

iyi akşamlar canım hoşgeldin.bende uzun süredir pek yazmıyordum.eski müdavimlerden sayılırıztüm bebişlerin diş sıkıntısı yemek sıkıntısının dışında pek sıkıntısı yok en azından bizim öyle yani:))

[

canım dişten olabilir dentinox sürmeyi denedin mi? belin için geçmiş olsun bu bebişler hepimizde biraz bel ağrısı yaptı maalesef kuznimde olmuştu egzeriz yapıyodu beli için ona iyi gelmişti egzerizler tabii vakitte ayrı bir problem..

ewet tatlım sanırım dişten dolayı bu sıkıntılar.. dentinox denemedim eğer bebişleri rahatlatıyosa hemen alıp süreyimde oda rahatlasın bende.. bugün belden dolayı pek şikayetim yok ama bi ağrısı tuttumu hiç durdurmuyo.. hastaneye gitcem randewu alıyım dedim 2 günde doluymuş..eşimde çalışıyo tek başıma gitmem lazım.. bebkle nasıl gitcem birde ovar..artık onuda götürecem rezillikleri oynarız:):):)

tarifler içinn teşekkürler kızlarrr

ayyy canım arkadsım aksilikler bi geldi mi üst üste gelir zaten.gurbettlikk zor gercekten sana kolay gelsinn hemencecik toplarsın evini bosver onları bosver brak götirsin evini ... bebişinle vakit geçirmene bak

amannnnnn bi tek ben değil mişim demek bi arkadas doğumdan sonra tat alma yetisini kaybettiğini söylemişti eşimde bana sende doğumdan sonra hafızanı mı kaybettin diye dalga geciyodu eskiden herşeyi hemen hatrlardım şimdi 2 dk önce yaptığım,söylediğim şeyi, bişeyleri koydugum yeri hiç hatırlamıyorum nereye koydugumu görsemde sanki onu oraya koyan ben değilmişim gibi böle ilginç şeyler folik asitle ilgili demişti birisi dolayısıyla bol bol balık yemeliyiz bende pek severim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…