30yaşındayım. Bankacıyım. Şu anda işteyim .Oğluşum var. Doruk aras...
hepinize merhaba...umarım unutulmamışızdır
sedacım mete sevdimi tavuklu şehriye çorbasını?
fatmammm sevdi yaa yani bayıldı diyemem ama :) önce bu ne yauu der gibi bi surat büzüştürdü ama yedii :) itiraz etmedi sağol şehriyeleri yutamaz belki dedim ama yuttu çok şükür öğreniyo çiğnemeyii
yaaa bu arada kızlar konuşmuşsun ya bende bu ay adet olmadımtabiki mümkün değil ama insan bi tuhaf oluyoo bekliyorum hala
kızlar atnickliyle görüştüm yolculuğu çok ii geçmiş hiç üzmemiş kızı uyumuş,izmirde hava çok güzelmiş ve ilk defa rahat uyku uyuyorum dio yani keyfi yerinde
herkese slmı var özledim dedi arada okuyomuş ama yazamıyomuşş
bende kızı yatırdım eşimle film izlecez ama yaa canım patlamış mısır çekti ve evde yok en son hamilelikte tüm stokları tüketmiştim
slm annişler bugün berbat bi gün geçirdik ceylinimle.. sabah kalktığından beri huysuz.. yemek yemiyor uyumuyor.. kucakta durmuyor..ne yapacağımı şaşırdım kaldım..diş sıkıntısımıdır nedir anlamadım?buna birde benim bel ağrım eklendi hiç çekilmez hal aldı.. belim çok ağrıyo ceylinimi zor alıyorum 2 dk dan fazla tutamıyorum kucağımda.. yemeğimi zor yapıyorum..eşim işten gelince hemen krem sürdürüyorum biraz rahatlıyom sonra yine aynı.. bel ağrısı çeken annişle varmı??neyseki uyudu şimdi bende biraz dinlendim.dua edin kızlar bana..
Bebelacın kahvaltı mamaları var peynirli-pekmezli,yulaflı çavdarlı.
İçinde peynir pekmez olmayan mamaya ben ekliyorum bu sabah rondoda öğüttüğüm cevizdende bir tatlı kaşığı ekledim.Yumurta sarısınıda gün aşırı mamanın içinde ezip veriyorum.
Bazende devam sütünün içine bisküvi-labne peyniri-az pekmez-yumurta ekliyorum.Çok duru olursa koyulaştırmak için birazda kaşık maması ekliyorum.Hazırladığım tüm mamalara saf zeytinyağıda döküyorum.
Bu arada arkadaşlar bebişi tv izleyen var mı?Benim oğluş mamalarını ancak baby tv izlerken yiyor.Dün mutfakta mama sandalyesine oturduk önüne oyuncaklarını koyduk yaygarayı kopardı yemedi.(
TV izletme konusunda ne düşünüyorsunuz?Dr lar onaylamıyor ama benim iki yeğenimde izledi bilişşsel gelişimlerinde bir sorun yaşamadık.Ben de çokkk kararsızım.
seni unutmak mümkünmü fatmaaa :) bende geldim
afiyet olsun mete me :)
iyi seyirler makbulecim...
canım dişten olabilir dentinox sürmeyi denedin mi? belin için geçmiş olsun bu bebişler hepimizde biraz bel ağrısı yaptı maalesefkuznimde olmuştu egzeriz yapıyodu beli için ona iyi gelmişti egzerizler tabii vakitte ayrı bir problem..
herkes çok zararlı olduğunu söylüyo ama arkadaşım var hemşire 3 çocuğunuda tv önünde büyütmüş 1. çocukta açmasan bile 2.de mecbur açıyosun 2 siyle başa çıkamazsın diyordumaalesef bende bazen açıyorum
bu arada ikonlarrrrrözlemişim :)
Foruma yeni katıldım. Herkese merhaba...
yaa kızlar dün akşam yoğurt mayaalamayı unutmuşum
şimdi mayaladım akşama yetişmez dimi 7 gibi falan yiyebilirmi tutarmı acep yoksa ancak yarınamı
akşam brokoli pişirmek istiyorum meteye nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı böyle havuçlu falanmı bize bişirdiğimiz gibimi pişirsem nasıl yapsam
kızlar ben sabahları kahvaltıda tuzsuz peynir,yumurta sarısı,dömates rendesi,tuzsuz zeytini küçük parcalar halinde bunları ayrı ayrı veriyorum bebe bisküvisini ıhlamurla ıstalıyorum içine pekmez koyuyorum bide küçük biberonda 30 ml ıhlamur içiriyorum siz hergün farklı farklı mı kahvaltı hazırlıyosunuz?ben hep böle veriyorum yeni yeni ceviz ekliyorum
makbule marketlerdew hazır patlamış mısırlar var ya aynıııı evde yapmışsın gibii varsa yakında bi bakkal al ne uğraşıcan :)))
iyi geceler annişler bebişleri
dunden beri emekliyoruz ve 2 incinin ucu göründüü.
kilomuz biraz geriden gidiyordu 7800 olmusuz:)
adet mayıs ayından beri oluyorum düzenli bi şeklde
slm annişler bugün berbat bi gün geçirdik ceylinimle.. sabah kalktığından beri huysuz.. yemek yemiyor uyumuyor.. kucakta durmuyor..ne yapacağımı şaşırdım kaldım..diş sıkıntısımıdır nedir anlamadım?buna birde benim bel ağrım eklendi hiç çekilmez hal aldı.. belim çok ağrıyo ceylinimi zor alıyorum 2 dk dan fazla tutamıyorum kucağımda.. yemeğimi zor yapıyorum..eşim işten gelince hemen krem sürdürüyorum biraz rahatlıyom sonra yine aynı.. bel ağrısı çeken annişle varmı??neyseki uyudu şimdi bende biraz dinlendim.dua edin kızlar bana..
Foruma yeni katıldım. Herkese merhaba...
bende aynı menüyü veriyorum cevizi artık verme dedi doktor bana kilosu iyi fazladan kalori yükleme arada ver dedi
ben bazen melemen patatesli yumurta da yapıyorum ama haftada 1 er kere falan
bende bugün aynı şeyi düşündüm acaba başka ne verebilirim falan diye ama bizde kahvaltılarda aynı şeyi yiyoruz...yani kahvaltı dediğin budur dimi
hee bide meyve püresini veriyorum kahvaltı öğününde bi gün elma bi gün armut falan kahvaltıda verdiysem öğlen meyve vermiyorum tek bazen yemşyo kahvaltıyla iyi yiyooo arada kaynıyo
yaa kızlar dün akşam yoğurt mayaalamayı unutmuşum
şimdi mayaladım akşama yetişmez dimi 7 gibi falan yiyebilirmi tutarmı acep yoksa ancak yarınamı
akşam brokoli pişirmek istiyorum meteye nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı böyle havuçlu falanmı bize bişirdiğimiz gibimi pişirsem nasıl yapsam
kızlar ben sabahları kahvaltıda tuzsuz peynir,yumurta sarısı,dömates rendesi,tuzsuz zeytini küçük parcalar halinde bunları ayrı ayrı veriyorum bebe bisküvisini ıhlamurla ıstalıyorum içine pekmez koyuyorum bide küçük biberonda 30 ml ıhlamur içiriyorum siz hergün farklı farklı mı kahvaltı hazırlıyosunuz?ben hep böle veriyorum yeni yeni ceviz ekliyorum
canım yogurt yetişmez babymix verirsin artık
brokoli havuçu haşla ez ver canım biraz zeytin yagı katarsın
domates,tahin,tuzsuz zeytin,haşlanmış patates,ceviz bunları 1er yada 2şer peynir ve yumurtaya ekliyorum bigün 60lık devam sütüyle diger gün ıhlamurla ekmeği ısalatark veriyorum pekmezi de kahvaltıdan önce veriyorum canım sedanın dediği gibi arada menemen ve patatesli yumurta yapıyorum mesela bugun menemen yaptım yanında ıhlamuru sulugun akoydum verdim koca bi kase yedi kuzum
ben arada menemen felan vermişliğim var haşlanmış patates (kabızlık sorununuz yoksa )zeytin hiç vermedim çok övmediler ya onu şu var içinde bu var diye o bakımdan olabilir..milupanın 8 tahıllı mı ne ballı bişey işte adı kahvaltısı var ondan da veriyorum bazen aslında ben değilde babası yalnızken veriyor ..kızlar ben sabahları kahvaltıda tuzsuz peynir,yumurta sarısı,dömates rendesi,tuzsuz zeytini küçük parcalar halinde bunları ayrı ayrı veriyorum bebe bisküvisini ıhlamurla ıstalıyorum içine pekmez koyuyorum bide küçük biberonda 30 ml ıhlamur içiriyorum siz hergün farklı farklı mı kahvaltı hazırlıyosunuz?ben hep böle veriyorum yeni yeni ceviz ekliyorum
brokoliyi anlatacaktım ama sen sonradan bulmuşsun zaten :))yaa kızlar dün akşam yoğurt mayaalamayı unutmuşum
sebzeye biber ,patates de dahil mi ? ıspanağı sevmiyordu benim kızım kıymalı ve erişteli verdim (ağır belki biraz ama)yedi ..sindirmesi zor oldu sanırım amaKızlar,
Benim oğlum sebze yemiyor. Sadece ara sıra keyfi gelirse bir kaç kaşık tarhana çorbası yedirebiliyorum. Bildiğiniz değişik tarifler var mı?
ben arada menemen felan vermişliğim var haşlanmış patates (kabızlık sorununuz yoksa )zeytin hiç vermedim çok övmediler ya onu şu var içinde bu var diye o bakımdan olabilir..milupanın 8 tahıllı mı ne ballı bişey işte adı kahvaltısı var ondan da veriyorum bazen aslında ben değilde babası yalnızken veriyor ..
brokoliyi anlatacaktım ama sen sonradan bulmuşsun zaten :))
sebzeye biber ,patates de dahil mi ? ıspanağı sevmiyordu benim kızım kıymalı ve erişteli verdim (ağır belki biraz ama)yedi ..sindirmesi zor oldu sanırım ama( kırmızı biber tatlı geliyor yemekleri tatlandırıyor güzel oluyor tavsiye ederim..
Havuç,patates, kabak, pirinç haşlıyorum. Blender'dan geçiriyorum yemiyor. Buna bazen kırmızı mercimek de ekliyorum.Ama sevemedi bir türlü. Ayrıca öğle saatinde yoğurt mayaladıysan akşam saat 7'de hazır olur. Bence rahatlıkla yedirebilirsin. Biz kahvaltıda bebelac'ın tahıllı kahvaltı mamasının içine yumurta sarısı, tuzsuz peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 1 çay kaşığı çekilmiş ceviz bazen de biraz muz eklenmiş karışımı yiyoruz. Benim oğlum severek yiyor. Önceden devam sütüne bebe biküvsi ekliyordum. Ancak bebe bisküvisinin çok şekerli ve yağlı olduğunu öğrendiğimden beri bisküviyi bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?