• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar atnickliyle görüştüm yolculuğu çok ii geçmiş hiç üzmemiş kızı uyumuş,izmirde hava çok güzelmiş ve ilk defa rahat uyku uyuyorum dio yani keyfi yerinde
herkese slmı var özledim dedi arada okuyomuş ama yazamıyomuşş :68:

bende kızı yatırdım eşimle film izlecez ama yaa canım patlamış mısır çekti ve evde yok en son hamilelikte tüm stokları tüketmiştim :56:

kızlar atnickliyle görüştüm yolculuğu çok ii geçmiş hiç üzmemiş kızı uyumuş,izmirde hava çok güzelmiş ve ilk defa rahat uyku uyuyorum dio yani keyfi yerinde

bende kızı yatırdım eşimle film izlecez ama yaa canım patlamış mısır çekti ve evde yok en son hamilelikte tüm stokları tüketmiştim :56:

yolculuğunun iyi geçmesine sevindim iyi bari

makbule marketlerdew hazır patlamış mısırlar var ya aynıııı evde yapmışsın gibii varsa yakında bi bakkal al ne uğraşıcan :)))

selam kızlar bugün hastaneden aradılar idrar kültürünüzde bişiler gözüküyo tekrar idrar tahlili yapmamız lazım dediler.ayy ne korktum biş var diye giderken evde vardı torba bağladım gittim anam çiş yapmayacağı tuttu belki 1 saat bekledik yapsın diye çocuğum su manyağı oldu içe içe :D neyse yaptı verdik sonucu aldık hemen kültürü almadık o yarında idrar tahlilini aldık.temizmiş kültüre yarın bakacak.doktor bazen sünnet derisinde kalan çiş bazı bakterileri üretebiliyo oyüzdende olabilir emin olmak için bidaha istedim dedi.eğer öyle bişi ise sünnet ettirirz dedi bu durumda ilaca gerek yok dedi geldik

burnu tıkanıyodu onu sordum serum fizyolojik sıkacaksın elini korkak alıştırma boll boll sık aksın temizlensin dedi başka yapacak bişi yok dedi.mevsimsel geçişlerde olur böyle dedi.çok huysuzlanırsa calpol ver 1 çay kaşığı dedi geldik evimize uyuyo hala

oo hayırlı olsunn dişiniz 1 ayda falan anca belirginleşşiyolar ama çook tatlı oluyolar yaa

aayyyy hemen 1 ay olsunda görelimmm heyecan yaptıkkkk.bu arada geçmiş olsuun :71:ins tahlilinin temiz cıkar canımmm

atnicklinin yolculuğunun ii geçmesine sevindim.bu canda hep evde olmayanı ceker zatennnn:60::60:

herkese selam

ben ara ara girip okuyorum fakat fazla vakit bulamadığımdan nadir yazıyorum, regl için bekleyen arkadaşlara doktorum bana 9. aya kadar regl olmamasının normal olduğunu söylemişti, bilginiz olsun.

kızımın doktoru her çorbaya kemik suyu ve havuç mutlaka ekle demişti bende kaynatıp bir buzluğa kemik suyu diğerine havuç püresi koydum, günlük pratik kullanımı olur tavsiye ederim , bilen bi arkadaş varsa bu stoklar ne kadar sürede tüketilmeli ??

bizim kahvaltı sorunumuz var her gün farklı tarifler buluyom belki yer diye ama hiç birini beğenmiyor, gerçi bende tadıyorum ığğ oluyorum , peyniri ve yumurtayı sevdiremedim bebişlerinizin severek yediği kahvaltı önerilerinizi aktarabilir misiniz

iyi geceler annişler bebişleri

dunden beri emekliyoruz ve 2 incinin ucu göründüü.
kilomuz biraz geriden gidiyordu 7800 olmusuz:)

adet mayıs ayından beri oluyorum düzenli bi şeklde

Son düzenleme:
slm annişler bugün berbat bi gün geçirdik ceylinimle.. sabah kalktığından beri huysuz.. yemek yemiyor uyumuyor.. kucakta durmuyor..ne yapacağımı şaşırdım kaldım..diş sıkıntısımıdır nedir anlamadım?buna birde benim bel ağrım eklendi hiç çekilmez hal aldı.. belim çok ağrıyo ceylinimi zor alıyorum 2 dk dan fazla tutamıyorum kucağımda.. yemeğimi zor yapıyorum..eşim işten gelince hemen krem sürdürüyorum biraz rahatlıyom sonra yine aynı.. bel ağrısı çeken annişle varmı??neyseki uyudu şimdi bende biraz dinlendim.dua edin kızlar bana..:(

herkese selam

ben ara ara girip okuyorum fakat fazla vakit bulamadığımdan nadir yazıyorum, regl için bekleyen arkadaşlara doktorum bana 9. aya kadar regl olmamasının normal olduğunu söylemişti, bilginiz olsun.

kızımın doktoru her çorbaya kemik suyu ve havuç mutlaka ekle demişti bende kaynatıp bir buzluğa kemik suyu diğerine havuç püresi koydum, günlük pratik kullanımı olur tavsiye ederim , bilen bi arkadaş varsa bu stoklar ne kadar sürede tüketilmeli ??

bizim kahvaltı sorunumuz var her gün farklı tarifler buluyom belki yer diye ama hiç birini beğenmiyor, gerçi bende tadıyorum ığğ oluyorum , peyniri ve yumurtayı sevdiremedim bebişlerinizin severek yediği kahvaltı önerilerinizi aktarabilir misiniz
canım ben sabahları 1 haşlanmış yumurtanın sarısı,kibrit kutusu büyüklüğünde tuzu alınmış peynir,1 tatlı kaşığı pekmez ve 4 cicibebe koyuyorum devam sütüyle hazırlıyorum çok severek yiyo:16:bazen yumurta ve peyniri dönüşümlü veriyorum bazen de ikisini bir veriyorum.bunların içine çeyrek muz da rendelersen tadı daha güzel oluyo
bi de böyle dene istersen yemeyen çocuk çok zor bilirim :14:kolay gelsin tatlım
slm annişler bugün berbat bi gün geçirdik ceylinimle.. sabah kalktığından beri huysuz.. yemek yemiyor uyumuyor.. kucakta durmuyor..ne yapacağımı şaşırdım kaldım..diş sıkıntısımıdır nedir anlamadım?buna birde benim bel ağrım eklendi hiç çekilmez hal aldı.. belim çok ağrıyo ceylinimi zor alıyorum 2 dk dan fazla tutamıyorum kucağımda.. yemeğimi zor yapıyorum..eşim işten gelince hemen krem sürdürüyorum biraz rahatlıyom sonra yine aynı.. bel ağrısı çeken annişle varmı??neyseki uyudu şimdi bende biraz dinlendim.dua edin kızlar bana..:(
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bi de neden ağrıyo bel fıtığı falan mı var

Son düzenleme:
arkadaşlar bebişine rezene çayı veren var kaçkez ne zamanlar

Günaydın arkadaşlar

Ben oğluma yemek yedirirken bu tür çaylardan veriyorum.Dönüşümlü olarak milupanın gece çayı-ıhlamur ve rezene.Küçük su biberonu var her öğünde en fazla 30 cc içiyor.Sabah-öğle-akşam toplam 100 cc yi bulmuyor anlayacağın cnm.

herkese selam

Bebelacın kahvaltı mamaları var peynirli-pekmezli,yulaflı çavdarlı.
İçinde peynir pekmez olmayan mamaya ben ekliyorum bu sabah rondoda öğüttüğüm cevizdende bir tatlı kaşığı ekledim.Yumurta sarısınıda gün aşırı mamanın içinde ezip veriyorum.

Bazende devam sütünün içine bisküvi-labne peyniri-az pekmez-yumurta ekliyorum.Çok duru olursa koyulaştırmak için birazda kaşık maması ekliyorum.Hazırladığım tüm mamalara saf zeytinyağıda döküyorum.

Bu arada arkadaşlar bebişi tv izleyen var mı?Benim oğluş mamalarını ancak baby tv izlerken yiyor.Dün mutfakta mama sandalyesine oturduk önüne oyuncaklarını koyduk yaygarayı kopardı yemedi.:((

TV izletme konusunda ne düşünüyorsunuz?Dr lar onaylamıyor ama benim iki yeğenimde izledi bilişşsel gelişimlerinde bir sorun yaşamadık.Ben de çokkk kararsızım.

Back