- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
eskisi gibi cok emzırmıyoruz da neden hala regl olamadık ya cok rahatsız olamya basladımm
ben 6 aydan sonra oldum 2 ay oldum bu 3. olması lazımdı ama hala gelen giden yok daha tam oturmadı anlaşılan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskisi gibi cok emzırmıyoruz da neden hala regl olamadık ya cok rahatsız olamya basladımm
canm bıraz grultulu geldi bıze hanım kızm rahtsız oldu
kızlar atnickliyle görüştüm yolculuğu çok ii geçmiş hiç üzmemiş kızı uyumuş,izmirde hava çok güzelmiş ve ilk defa rahat uyku uyuyorum dio yani keyfi yerinde
herkese slmı var özledim dedi arada okuyomuş ama yazamıyomuşş
bende kızı yatırdım eşimle film izlecez ama yaa canım patlamış mısır çekti ve evde yok en son hamilelikte tüm stokları tüketmiştim
selam kızlar bugün hastaneden aradılar idrar kültürünüzde bişiler gözüküyo tekrar idrar tahlili yapmamız lazım dediler.ayy ne korktum biş var diye giderken evde vardı torba bağladım gittim anam çiş yapmayacağı tuttu belki 1 saat bekledik yapsın diye çocuğum su manyağı oldu içe içe neyse yaptı verdik sonucu aldık hemen kültürü almadık o yarında idrar tahlilini aldık.temizmiş kültüre yarın bakacak.doktor bazen sünnet derisinde kalan çiş bazı bakterileri üretebiliyo oyüzdende olabilir emin olmak için bidaha istedim dedi.eğer öyle bişi ise sünnet ettirirz dedi bu durumda ilaca gerek yok dedi geldik
burnu tıkanıyodu onu sordum serum fizyolojik sıkacaksın elini korkak alıştırma boll boll sık aksın temizlensin dedi başka yapacak bişi yok dedi.mevsimsel geçişlerde olur böyle dedi.çok huysuzlanırsa calpol ver 1 çay kaşığı dedi geldik evimize uyuyo hala
oo hayırlı olsunn dişiniz 1 ayda falan anca belirginleşşiyolar ama çook tatlı oluyolar yaa
aayyyy hemen 1 ay olsunda görelimmm heyecan yaptıkkkk.bu arada geçmiş olsuun ins tahlilinin temiz cıkar canımmm
kızlar atnickliyle görüştüm yolculuğu çok ii geçmiş hiç üzmemiş kızı uyumuş,izmirde hava çok güzelmiş ve ilk defa rahat uyku uyuyorum dio yani keyfi yerinde
herkese slmı var özledim dedi arada okuyomuş ama yazamıyomuşş
bende kızı yatırdım eşimle film izlecez ama yaa canım patlamış mısır çekti ve evde yok en son hamilelikte tüm stokları tüketmiştim
canım ben sabahları 1 haşlanmış yumurtanın sarısı,kibrit kutusu büyüklüğünde tuzu alınmış peynir,1 tatlı kaşığı pekmez ve 4 cicibebe koyuyorum devam sütüyle hazırlıyorum çok severek yiyobazen yumurta ve peyniri dönüşümlü veriyorum bazen de ikisini bir veriyorum.bunların içine çeyrek muz da rendelersen tadı daha güzel oluyoherkese selam
ben ara ara girip okuyorum fakat fazla vakit bulamadığımdan nadir yazıyorum, regl için bekleyen arkadaşlara doktorum bana 9. aya kadar regl olmamasının normal olduğunu söylemişti, bilginiz olsun.
kızımın doktoru her çorbaya kemik suyu ve havuç mutlaka ekle demişti bende kaynatıp bir buzluğa kemik suyu diğerine havuç püresi koydum, günlük pratik kullanımı olur tavsiye ederim , bilen bi arkadaş varsa bu stoklar ne kadar sürede tüketilmeli ??
bizim kahvaltı sorunumuz var her gün farklı tarifler buluyom belki yer diye ama hiç birini beğenmiyor, gerçi bende tadıyorum ığğ oluyorum , peyniri ve yumurtayı sevdiremedim bebişlerinizin severek yediği kahvaltı önerilerinizi aktarabilir misiniz
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer bi de neden ağrıyo bel fıtığı falan mı varslm annişler bugün berbat bi gün geçirdik ceylinimle.. sabah kalktığından beri huysuz.. yemek yemiyor uyumuyor.. kucakta durmuyor..ne yapacağımı şaşırdım kaldım..diş sıkıntısımıdır nedir anlamadım?buna birde benim bel ağrım eklendi hiç çekilmez hal aldı.. belim çok ağrıyo ceylinimi zor alıyorum 2 dk dan fazla tutamıyorum kucağımda.. yemeğimi zor yapıyorum..eşim işten gelince hemen krem sürdürüyorum biraz rahatlıyom sonra yine aynı.. bel ağrısı çeken annişle varmı??neyseki uyudu şimdi bende biraz dinlendim.dua edin kızlar bana..
arkadaşlar bebişine rezene çayı veren var kaçkez ne zamanlar
Foruma yeni katıldım. Herkese merhaba...
günaydınnnnn güzel anneler ve bebişleri
Günaydınnnnnnn cnm
hoşgeldinn merhabaForuma yeni katıldım. Herkese merhaba...
Günaydınnnnnnn cnm
herkese selam
ben ara ara girip okuyorum fakat fazla vakit bulamadığımdan nadir yazıyorum, regl için bekleyen arkadaşlara doktorum bana 9. aya kadar regl olmamasının normal olduğunu söylemişti, bilginiz olsun.
kızımın doktoru her çorbaya kemik suyu ve havuç mutlaka ekle demişti bende kaynatıp bir buzluğa kemik suyu diğerine havuç püresi koydum, günlük pratik kullanımı olur tavsiye ederim , bilen bi arkadaş varsa bu stoklar ne kadar sürede tüketilmeli ??
bizim kahvaltı sorunumuz var her gün farklı tarifler buluyom belki yer diye ama hiç birini beğenmiyor, gerçi bende tadıyorum ığğ oluyorum , peyniri ve yumurtayı sevdiremedim bebişlerinizin severek yediği kahvaltı önerilerinizi aktarabilir misiniz
Foruma yeni katıldım. Herkese merhaba...