- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bak yağmur yağdırırım üzerine heee
he yağmurr diyosunnnnn :))))) öyle desene yaaaa şimdi bildim :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak yağmur yağdırırım üzerine heee
kızlar sanırım demir damlasından sonra (emin değilim iki kez oldu )kızımın dudakları mmorarıyor bir süre sonra geçiyor böyle durum başına gelne var mı?
kıssslarrrr bizim incimizin birisi patladı diğeride yanında geliyo patladıda dişin boyu:))) ne zaman uzayacak ya cıksada bi görsekkkk meraktan ölcezz
merhabalar hatırlayan varmı :))
evett bugün anca çorba içebileceğiz düzenimiz yamuldu bugün hastane yüzünden
domatesli havuçlu tavuklu şehriye çorbası yaptım inşallah paşam içer
hadi bana şans dileyin gidip içirmeye çalışayımmmm
kızlar çorba sınavını geçtik şimdi arttı tabiki çorba.içinde havuç tavuk domates var.bunu kavanoza koysam yarında versem olurmu yoksa tembellik etme yarına yeni pişir işin ne mi dersiniz :))
tavuklu çorba ertesi güne bırakılmıyo die bliyorum canım yarasın meteme
sağol şekerim içime sinmemişti zaten kendimizede aynı çorbadan yapmıştım söylemesi ayıp aammann kat i,çine gitsin dimi :))))
arkadaşlar, aranızda tekrar hamile olan var mı?
ben 2 gun once test yaptım ve sonuc pozitif, sok oldum tabi, planlı degildi cunku
bugun doktor randevum var ve kafam cok ama cok karısık
bebegim daha 7,5 sylık ve ben yeni bebegime hamileyken oglusuma nasıl zaman ayıracagımı kara kara dusunuyorum. Ayrıca dogum izninden sonraise baslayalı 2 ay oldu ve simdi yine hamile oldugumu soyledigimde ne olur hicbir fikrim yok (
evettt bizeyakın gidiyoruz arada:) hayırdır??forum istanbul'a giden var mı aranızda
evettt bizeyakın gidiyoruz arada:) hayırdır??
canm bıraz grultulu geldi bıze hanım kızm rahtsız olduayy jurassic land'a girdiniz mi hiç biz gitmeyi düşünüyoruz canım da nasıl malumö bebişle rahat edebilir miyim bebek arabası falan ne bilim
hepinize merhaba...umarım unutulmamışızdır
sedacım mete sevdimi tavuklu şehriye çorbasını?
eskisi gibi cok emzırmıyoruz da neden hala regl olamadık ya cok rahatsız olamya basladımmfatmammm sevdi yaa yani bayıldı diyemem ama :) önce bu ne yauu der gibi bi surat büzüştürdü ama yedii :) itiraz etmedi sağol şehriyeleri yutamaz belki dedim ama yuttu çok şükür öğreniyo çiğnemeyii
yaaa bu arada kızlar konuşmuşsun ya bende bu ay adet olmadım tabiki mümkün değil ama insan bi tuhaf oluyoo bekliyorum hala
fatmammm sevdi yaa yani bayıldı diyemem ama :) önce bu ne yauu der gibi bi surat büzüştürdü ama yedii :) itiraz etmedi sağol şehriyeleri yutamaz belki dedim ama yuttu çok şükür öğreniyo çiğnemeyii
yaaa bu arada kızlar konuşmuşsun ya bende bu ay adet olmadım tabiki mümkün değil ama insan bi tuhaf oluyoo bekliyorum hala