gun ıcınde emzırmesek aksamdan aksama versek sut kesılır mı??
ben sabah okula gitmeden emziririm 4 saat sonra öğle arasında emziririm 3 saat sonra evdeyim zaten. anneme sordum süt verdiğin sürece kesilmez akşamdan akşama da olsa azalır belki ama kesilmez dedi.
pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?
bende gun ıcınde gelemeyenlerdenım ınsallah kesılmez yaben sabah okula gitmeden emziririm 4 saat sonra öğle arasında emziririm 3 saat sonra evdeyim zaten. anneme sordum süt verdiğin sürece kesilmez akşamdan akşama da olsa azalır belki ama kesilmez dedi.
ya ben 35 km lik uzaklıkta bi köye çalışıyorum eve gelemem 1 saat öğle arası var yol yarım saat sürüyo zaten.kesilmez bence (yaaa allahım kesilmesin lütfen)gece sabaha kadar emiyo benim süt danası
ben ogrencıyım ya ogle arası oyle ımkanım olmaması yuksek ıhtımal ancak hocalardan falan rıca etmem lazım odaları ıcın:)kesilmez ama azalır eğer imkanınız varsa sağın derim ben öğle arasında
maşallah oğluna canım benim oğlum 7 ay 10 günlük dişimiz yok hatta diş belirtiside yok aman nazar değmesin. normaldir bence neden olmasın kii.herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...
ben sabah okula gitmeden emziririm 4 saat sonra öğle arasında emziririm 3 saat sonra evdeyim zaten. anneme sordum süt verdiğin sürece kesilmez akşamdan akşama da olsa azalır belki ama kesilmez dedi.
kızlar hangi katı meyve sıkacağını kullanıyosunuz memnun musunuz hangsini önerirsiniz
kolay değil onlar için bir taneyi çıkarırken ne zorlanıolar kiii seninki peşpeşe ama bir andada huzursuzluğu kesilir toptan çıkarmış olucak:)ilk dişi 5 ay 20 günlükken çıktı hatta burada paylaşmıştım. sonra diğer dişler arka arkaya çıktı.sürekli huzursuz 1 aydır...
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...
cok tesekkur ederım ıcım rahatladı:)kolay değil onlar için bir taneyi çıkarırken ne zorlanıolar kiii seninki peşpeşe ama bir andada huzursuzluğu kesilir toptan çıkarmış olucak:)
ben 2 haftadır çalışıorum sabah emziriorum birde sut sağıyorum bir biberon tamam sonra ek gıda akşam 5te evde oluorum o saatten sonrada emmeye devam edioruz şükür yetio.
sabah emzir ve sağ derim akşamda devam edrsiniz
kızlar hangi katı meyve sıkacağını kullanıyosunuz memnun musunuz hangsini önerirsiniz
ya benim oğlum geceleri her saat kalkıyo nerdeyse doktor yatmadan muhallebi yada muz yedir dedi daha tok tutar geç kalkar dedi ama ne fayda bizimkine ben çoook uykusuz kalıyorum bide yatakta debelenip duruyo bi sağa bi sola bi yüz üstü falan uyumuyo hiç bu çocukk benm gibi olan var mı? Ne yapayım kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm..
cok tesekkur ederım ıcım rahatladı:)
bende gun ıcınde gelemeyenlerdenım ınsallah kesılmez ya
simgeninkedisi canım çocuk normal kiloluysa nie verilsin ki şurup zayıftır yada yemiyodur ozaman verilir dombikse nie verilsin ki
devam sütü sadece gece vermeye başladım sık uyanmasın die ama kar etmedi bebelac aldım kızım içmezse boşa gitmesin die pek begenmedim aptamil alcam
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...
pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?
canım bi sabah emzirirsin bide gelince akşamda verirsen kesilmez yemene de dikkat etcen tabii
moulinex çok memnunum da bi sürü parça çıkar yıka pek işime gelmiyo açıkcası
canım kızımın dogdugundan itibaren gece uykusu çok iidi 8de yatar gece 4de emer geri uyurdu ama 6.aya girmemizle uyku problemi hayatımızı altüst etti gece bazen yarım saatte 1 kalkıyosütlü pirinçli mama yediriyorum 6 gibi,yatmadan önce de devamsütü veriyorum (hani belki sütüm doyurmuyodur die) ama nafile yatmadan önce banyo da yaptırdım o da işe yaramadı zaten badtime kullnıyorum yatmadan önce masaj yapıyorum cıks bana mısının demedi dr.umuz dişten diyo yatmadan önce calpol ver dio ama onu da hergün vermek istemiyorum
MKT ben oğlum 7 aylık oldu şöyle 2 saat uyumadım diyebilirim banyo bile fayda etmedi neler neler denedim bizde diş falanda yok şu an bide sabah erkenden kalkıyo küçük adam ne yapalım sağkıklı olsuda katlanıcaz artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?