• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben sabah okula gitmeden emziririm 4 saat sonra öğle arasında emziririm 3 saat sonra evdeyim zaten. anneme sordum süt verdiğin sürece kesilmez akşamdan akşama da olsa azalır belki ama kesilmez dedi.

ya ben 35 km lik uzaklıkta bi köye çalışıyorum eve gelemem 1 saat öğle arası var yol yarım saat sürüyo zaten.kesilmez bence (yaaa allahım kesilmesin lütfen)gece sabaha kadar emiyo benim süt danası:9:

pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?

sanırım bende işe başlıcam :( aynı endişeler bendede var düşünmüyodum 1-2 yaşına kadar ama eski iş yerim çağıryo ayrılalı 1 sene oldu istiyolar kaçırırsam bidaha bulamam

neyse ben bebelac kullanıyorum hepsini denedim

aptamil ağır geldi gaz yaptı
hipp kutu açıldıktan sonra 2 haftada tüketin diyor benim oğlum günde 1 biberon içiyo mamayı tabi o sürede bitmiyo 20 küsür lira 2 haftada bir ağır geldi ne yalan sölim

bebelac çok seviyo oğlum kavanoz maması devam sütü kahvaltılık ballı irmikli maması meyveleri kaşık maması hepsini kullanıyoruz gayet memnunum

ya ben 35 km lik uzaklıkta bi köye çalışıyorum eve gelemem 1 saat öğle arası var yol yarım saat sürüyo zaten.kesilmez bence (yaaa allahım kesilmesin lütfen)gece sabaha kadar emiyo benim süt danası:9:

kesilmez bencede bak ek gıdaya başladık gün içinde emiyo emerek uyuyo ama eskisi gibi tam kapasiteli değil kesilseydi o zaman kesilirdi

ama çok endişe ediyosan sağamazmısın iş yerinde

kızlar hangi katı meyve sıkacağını kullanıyosunuz memnun musunuz hangsini önerirsiniz:34:

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...
maşallah oğluna canım benim oğlum 7 ay 10 günlük dişimiz yok hatta diş belirtiside yok aman nazar değmesin. normaldir bence neden olmasın kii.
ben sabah okula gitmeden emziririm 4 saat sonra öğle arasında emziririm 3 saat sonra evdeyim zaten. anneme sordum süt verdiğin sürece kesilmez akşamdan akşama da olsa azalır belki ama kesilmez dedi.

kızlar çalışıcak olanlar bence sütünüz kesilmez benim arkadaşım öğretmendi sabah emziriyodu öğlen eve gidiyodu zaten birde okul çıkışı 3 gibi idi buçukta evde idi bi sorun yaşamadı maşallah emzirdiğiniz müddetçe gitmez üzülmeyin. Ama tüm gün eve gelemeyenler iş yerinde sağarsanız iyi olur ne olur ne olmaz..

ya benim oğlum geceleri her saat kalkıyo nerdeyse doktor yatmadan muhallebi yada muz yedir dedi daha tok tutar geç kalkar dedi ama ne fayda bizimkine ben çoook uykusuz kalıyorum bide yatakta debelenip duruyo bi sağa bi sola bi yüz üstü falan uyumuyo hiç bu çocukk benm gibi olan var mı? Ne yapayım kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm..

ilk dişi 5 ay 20 günlükken çıktı hatta burada paylaşmıştım. sonra diğer dişler arka arkaya çıktı.sürekli huzursuz 1 aydır...
kolay değil onlar için bir taneyi çıkarırken ne zorlanıolar kiii seninki peşpeşe ama bir andada huzursuzluğu kesilir toptan çıkarmış olucak:)
gun ıcınde emzırmesek aksamdan aksama versek sut kesılır mı??

ben 2 haftadır çalışıorum sabah emziriorum birde sut sağıyorum bir biberon tamam sonra ek gıda akşam 5te evde oluorum o saatten sonrada emmeye devam edioruz şükür yetio.
sabah emzir ve sağ derim akşamda devam edrsiniz

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...

:nazar: maşallah oğluşuna bizde de daha diş yok henüz:( kvde den duyduğuma göre erken çıkan dişler çabuk çürürmüş ne kadar doğru bilmiyorum söylenti olabilir

kolay değil onlar için bir taneyi çıkarırken ne zorlanıolar kiii seninki peşpeşe ama bir andada huzursuzluğu kesilir toptan çıkarmış olucak:)

ben 2 haftadır çalışıorum sabah emziriorum birde sut sağıyorum bir biberon tamam sonra ek gıda akşam 5te evde oluorum o saatten sonrada emmeye devam edioruz şükür yetio.
sabah emzir ve sağ derim akşamda devam edrsiniz
cok tesekkur ederım ıcım rahatladı:)

canım bi sabah emzirirsin bide gelince akşamda verirsen kesilmez yemene de dikkat etcen tabii

kızlar hangi katı meyve sıkacağını kullanıyosunuz memnun musunuz hangsini önerirsiniz:34:

moulinex çok memnunum da bi sürü parça çıkar yıka pek işime gelmiyo açıkcası :50:

ya benim oğlum geceleri her saat kalkıyo nerdeyse doktor yatmadan muhallebi yada muz yedir dedi daha tok tutar geç kalkar dedi ama ne fayda bizimkine ben çoook uykusuz kalıyorum bide yatakta debelenip duruyo bi sağa bi sola bi yüz üstü falan uyumuyo hiç bu çocukk benm gibi olan var mı? Ne yapayım kızlar tavsiyelerinizi bekliyorumm..

canım kızımın dogdugundan itibaren gece uykusu çok iidi 8de yatar gece 4de emer geri uyurdu ama 6.aya girmemizle uyku problemi hayatımızı altüst etti gece bazen yarım saatte 1 kalkıyo :37: sütlü pirinçli mama yediriyorum 6 gibi,yatmadan önce de devamsütü veriyorum (hani belki sütüm doyurmuyodur die) ama nafile :50: yatmadan önce banyo da yaptırdım o da işe yaramadı zaten badtime kullnıyorum yatmadan önce masaj yapıyorum cıks bana mısının demedi dr.umuz dişten diyo yatmadan önce calpol ver dio ama onu da hergün vermek istemiyorum

cok tesekkur ederım ıcım rahatladı:)

rica ederim canım biliosunki pozitif olmak bile sutu etkilio hiç kesilmiş azalmış die duşunme sen gun içinde bol su + sıvı tukettikten yemeğini aksatmadıktan sonra şükür gelio sut tabi eski performans olmuo azalıo biraz ama normal artık ek gıda verioruz.ablama sormuştum yakın zamanda bunlar başından geçtiği için azalıo ama kesilmio sen emzirmeye devam et dedi hatta belli bi sure sonra sabah emzirip sağmadan işe gidiodum akşam gelince devam edioduk dedi ve tam 22 ay emzirdi

MKT ben oğlum 7 aylık oldu şöyle 2 saat uyumadım diyebilirim banyo bile fayda etmedi neler neler denedim bizde diş falanda yok şu an bide sabah erkenden kalkıyo küçük adam ne yapalım sağkıklı olsuda katlanıcaz artıkkk

simgeninkedisi canım çocuk normal kiloluysa nie verilsin ki şurup zayıftır yada yemiyodur ozaman verilir dombikse nie verilsin ki
devam sütü sadece gece vermeye başladım sık uyanmasın die ama kar etmedi bebelac aldım kızım içmezse boşa gitmesin die pek begenmedim aptamil alcam

pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?

ben aptamil verdim tadını hiç sevmedi ve içmedi içine kaşık maması falan katıp kandırmaya çalıştım kalanı da kahvaltısına koydum şimd herobaby devam sütü veriyorumonu hiç itiraz etmeden içiyor aç olduğunda.

oğlum yaklaşık bir ay önce gündüz emmemeye başladı ilk hafta sağmaya çalıştım sağdıklarıma da itiraz etti ve göğsüm de yara oldu sürekli makineden. ben de sağmayı bıraktım şimdi gece tek bir kez emiyor ama artık süt iyice azalmış yetmiyor emdikten sonra mamaveriyorum üstüne. kesilmesin derseniz mutlaka sağın

philips kullanıyorum çok memnunum ama tüm sıkacaklarda aynı dert temizlemesi uzun sürüyor.

canım bi sabah emzirirsin bide gelince akşamda verirsen kesilmez yemene de dikkat etcen tabii

moulinex çok memnunum da bi sürü parça çıkar yıka pek işime gelmiyo açıkcası :50:

canım kızımın dogdugundan itibaren gece uykusu çok iidi 8de yatar gece 4de emer geri uyurdu ama 6.aya girmemizle uyku problemi hayatımızı altüst etti gece bazen yarım saatte 1 kalkıyo :37: sütlü pirinçli mama yediriyorum 6 gibi,yatmadan önce de devamsütü veriyorum (hani belki sütüm doyurmuyodur die) ama nafile :50: yatmadan önce banyo da yaptırdım o da işe yaramadı zaten badtime kullnıyorum yatmadan önce masaj yapıyorum cıks bana mısının demedi dr.umuz dişten diyo yatmadan önce calpol ver dio ama onu da hergün vermek istemiyorum

hergün calpol veremezsin ki canım ben kaşık mamasını 8de devam sütünü de 9da yatarken veriyorum belki senin 6da verdiğini sindiriyordur yatana kadar. biraz geçe almayı denedin mi?

ben de 6-7 gibi devam sütü veriyorum 9da emiyo 10:30 11:00 gibi kaşık maması veriyorum yine uykusu diğer günlere göre düzene girdi gibi gerçi gece 1:30 da uyudu:) ama buna da şükür diyorum 3:30 gördük çünkü:) devamsütü bebelac veriyorum iyi içiyo bi sıkıntımız yok. bende de king var meyve sıkacağı hamileyken çok kullanırdım daha bebişime kullanmadım.

MKT ben oğlum 7 aylık oldu şöyle 2 saat uyumadım diyebilirim banyo bile fayda etmedi neler neler denedim bizde diş falanda yok şu an bide sabah erkenden kalkıyo küçük adam ne yapalım sağkıklı olsuda katlanıcaz artıkkk

anneannem dediki sabah erken kalkan çocuk akıllı olur.eskiler doğru der valla...

Back