• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

rica ederim canım biliosunki pozitif olmak bile sutu etkilio hiç kesilmiş azalmış die duşunme sen gun içinde bol su + sıvı tukettikten yemeğini aksatmadıktan sonra şükür gelio sut tabi eski performans olmuo azalıo biraz ama normal artık ek gıda verioruz.ablama sormuştum yakın zamanda bunlar başından geçtiği için azalıo ama kesilmio sen emzirmeye devam et dedi hatta belli bi sure sonra sabah emzirip sağmadan işe gidiodum akşam gelince devam edioduk dedi ve tam 22 ay emzirdi
aslında ımkan dahılınde olsa en az 2 yasına kadar ayrılkmak dogru degıl ama sartlar ve kosullar gerktıryor hayırlısı artık pozitif olmaya calısıyorum ama endıselenmıyor degılım:18::18:

kızlar hangi katı meyve sıkacağını kullanıyosunuz memnun musunuz hangsini önerirsiniz:34:

benimki philips memnunum meyvenin hepsini sıkıyo geriye kupkuru biri kalıyo.3 parçası var yıkanıcak hemen yıkarsan zahmet iyok.ama meyve suyu köpüklü oluyo ona çare bulamadım.süzme maşrabası var ama genede köpüklü oluyo.philips tavsiye ederim.

bende gun ıcınde gelemeyenlerdenım ınsallah kesılmez ya

ya ben 35 km lik uzaklıkta bi köye çalışıyorum eve gelemem 1 saat öğle arası var yol yarım saat sürüyo zaten.kesilmez bence (yaaa allahım kesilmesin lütfen)gece sabaha kadar emiyo benim süt danası:9:

kızlar bi de günde 2,5 3 litre su içiyorum ben çok işe yaradı sütümde baya artış oldu tavsiye ederim

bende gun ıcınde gelemeyenlerdenım ınsallah kesılmez ya

kızlar eltimin 6 yaşındaki kızı menenjit şüphesiyle eğitim ve araştırma hastanesine sevkedildi dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bişey çıkmaz şayet çıkarsa onunla temas eden kişilerin aşılanması gerekiyomuş...çok canım sıkkın inşallah bişey çıkmaz:43:

kızlar eltimin 6 yaşındaki kızı menenjit şüphesiyle eğitim ve araştırma hastanesine sevkedildi dualarınızı eksik etmeyin nolur
inşallah bişey çıkmaz şayet çıkarsa onunla temas eden kişilerin aşılanması gerekiyomuş...çok canım sıkkın inşallah bişey çıkmaz:43:

allah acil şifalar versın canım ınsallh bırsey cıkmaz

ay bu ara meleklerimizin çoğunda var sanırım bu problem...
bizde de 1 haftadır var daha önce severek yediklerini
şimdi hiç yemiyo zaten kilo da kaybetti ne yapıcam
ben de bilmiyorum ya off:36:
kelin ilacı olsa başına sürermiş:1::1::1:
uf cnm sorma bende mutfaktan çıkmıyoruminan tezgahın üstü eymene hazırladıklarımla doluyo ya:(bi yese belki yer diye diye yapıyorum ama napiim duramıyorum hazır hiç bişi vermemeye çalılıyorum kavonoz mama falan hiç vermedim acaba denesemmi bilmiyorum ama pekte istemiyorum açıkçası inş geçici bi süreçtirr

arkadaslar istahszilik cogumuzda var ve disten muhtemelen
nurberra ve diger istahsiz bebislerde istah surubu kullniyormusunuz??? biz kullaniyoruz zeynep istahla emmiyodu 4.aydan beri kullaniyoruz ve ise yaradi sankii
bide zeynep agzini kitlediginde su veriyorum sonra yemeye devam ediyo, yemek arasinda su vermeyi denediniz mi??

sevdigi seyleri de mi yemiyo bi sevdiginden bi kasik corbadan seklinde yedirseniz bi de parmakla besleyebilirsiniz asla reddetmez karni tok deilse eger

tatlım veriyorum iştah şurubu 6.ayımızda vermişti doktor supravit
senin kullandığın hangisi bukezde onu yazdıriim çok az içirebilildim düzenli olsa daha ii olur sen yazarmısın bana adını ilacın

inşallah kötü bişey çıkmaz. çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...

Allah şifa versin cnm inş hiç bişiçıkmaz Rabbim evlatlarımızı korusun hepsine sağlık versin

Allah şifa versin cnm inş hiç bişiçıkmaz Rabbim evlatlarımızı korusun hepsine sağlık versin

pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?

simgeninkedisi bende pazartesi okula başlıyorum kızımdan ayrılacağımı düşündükçe içim sıkılıyor. sütünü sağıp bırakma imkanın yok mu?okulumuz tam gün öğle aralarında eve gelip emzirmeyi düşünüyorum kuşlukta meyve ve bisküvi,öğlenden sonra da sebze çorbası içer diye düşündüm.

canım grip mi bu hemen bulaşsın menenjit virüsü beyinde kolay kolay geçmez merak etme.amcamın kızı olmuştu burnu akıyodu üstelik bize ve kardeşlerine geçmemişti.bebeğin için endişeleniyorsan içini ferah tut.eltinin bebğinde inşallah bişi yoktur ama takdir öyleyse allah acil şifalar versin

simgeninkedisi bende pazartesi okula başlıyorum kızımdan ayrılacağımı düşündükçe içim sıkılıyor. sütünü sağıp bırakma imkanın yok mu?okulumuz tam gün öğle aralarında eve gelip emzirmeyi düşünüyorum kuşlukta meyve ve bisküvi,öğlenden sonra da sebze çorbası içer diye düşündüm.

canım benim sütümü sağdım 20 ml bişi çıktı neye yeter bi sabah emziririm 3 te evdeyim gece sabaha kadar da emiyo.yeter sanırım.

hergün calpol veremezsin ki canım ben kaşık mamasını 8de devam sütünü de 9da yatarken veriyorum belki senin 6da verdiğini sindiriyordur yatana kadar. biraz geçe almayı denedin mi?

tabii veremem canım zaten vermiyorum da kendim de pek ilaç kulllanmayı sevmem wala şenaycım 8de uyuyo zeynep 7de yediriyorum bu aralar sürekl kucagımda oldugunda eşim gelince hazırlayıp yedirebliyorum ama bu sefer sütü çok az içiyo 60 felan zaten mamayı da yarım ölçüden yapıyorum onu bile bırakıyo 2 kaşık :-(( dün k.mamasını sulu yapıp biberonda verdim yatmadan önce hiç içmedi beni emdi uyudu sen tam ölçü mü veriyosun kaşık mamasını bide ne kadar süt veriyosun yatmadan önce canım?

canım geçmiş olsun ama o hastalık bulaşıcı deil için rahat olsun aşısını felan da hiç duymamıştım

tatlım veriyorum iştah şurubu 6.ayımızda vermişti doktor supravit
senin kullandığın hangisi bukezde onu yazdıriim çok az içirebilildim düzenli olsa daha ii olur sen yazarmısın bana adını ilacın

canım polivit adı ama içinde paraben varmış muadili sanasol kullanıyoruz şimdi yegenim kullanıyo supravit hiç işe yaramadı yaa maalesef :50:

içini ferah tut inşallah bişey çıkmaz çoook geçmiş olsun

herkese selam kıslar geçmişi okudum birsürü alıntı yapıp cevap vermeye çalıştım 1 saattir internet kesildi benim de ruhum daraldı alıntı yapmadan yazıcam napııımm:)
@estalmus çok geçiş olsun canım Alah şifa versin! @simgeninkedisi ben aptamil kullanıyorum gayet memnunum gaz falan olmadı kaşık mamalar da kavanoz verirsem de milupanınkileri kullanıyorum şimdilik gayet iyi..bir de okula başlıcakmışsın hayırlı olsun canım sorunsuz iyi bir eğitim öğretim yılı dilerim..ben de bugün itibariyle ücretsiz izine ayrıldım..okulu özledim daha doğrusu çalışmayı ama ailemden uzağım eşim de bebiş 1 yaşına kadar sn bak diyo ben de inşallah ilk dönem bi bakıcı bulurum da 2.dönem başlarım okula..
kızlar bişey sorucam haftaya ankaraya gidiyoruz uçakla ama yaşadığımız yerden aktarmalı uçucaz yani 1günde 2 uçak yolculuğu yapıcak bebiş bi sakıncası olmaz dimi? bir de mama sandelyesi kullanıyomusunz biz de aldık ama sanırım bizimi pek hazetmedi 1 kez oturdu kopardı yaygarayı napıcaz bakalım! bir de bişey sorucam katımeyve sıkacağı sormuşsunuz ama cam rende kullanıyoruz ya sağlıklı diye meyve sıkacağının aletleri metal benim kafam karıştı:26:

@atnickli kızın için geçmiş olsun canım aynı şeyi benim yakın bir arkadaşım da yaşadı 1 yaşına kadar 3kez açtırdılar ama daha sonra olmadı umarım sizin de bir daha olmaz..

geçmiş olsun arkadaşlar da yazmış canım bulaşmazmış inşallah o bebişe birşey olmaz.. kızlar bu arada bu hastalıkla ilgili benim bildiğim tek şey yüksek ateş neden kaynaklanıyor ? belirtileri neler?

Back