• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

atnickli geçmiş olsun erkek annesi olunca dertler ayrı;) ilk kez duydum bu yapışıklık durumunu inş. tekrarlamaz

saol canım teşekkür ederim. ben daha önce duymuştum da hep bakıyodum var mı yk mu diye maalesef benim kızda da oldu. neyi düşünürsen onu çağırırsın gibi oldu durumum sanki

senaysn avatarini ozlemisimmmmm :46:
ben de minik çakmaktaşı özlemişim;))

saol canım teşekkür ederim. ben daha önce duymuştum da hep bakıyodum var mı yk mu diye maalesef benim kızda da oldu. neyi düşünürsen onu çağırırsın gibi oldu durumum sanki

hiç öyle düşünme zaten olacağı varmış

arkadaslar istahszilik cogumuzda var ve disten muhtemelen
nurberra ve diger istahsiz bebislerde istah surubu kullniyormusunuz??? biz kullaniyoruz zeynep istahla emmiyodu 4.aydan beri kullaniyoruz ve ise yaradi sankii
bide zeynep agzini kitlediginde su veriyorum sonra yemeye devam ediyo, yemek arasinda su vermeyi denediniz mi??

sevdigi seyleri de mi yemiyo bi sevdiginden bi kasik corbadan seklinde yedirseniz bi de parmakla besleyebilirsiniz asla reddetmez karni tok deilse eger

ya bişiey sorabilirmiyim nasıl iştah şurubu kullanıyosunuz benim kızım doğumdan itibaren iştahsız hiç birşey yemiyo yapmadığım şey kalmadı ama doktorumuz hiç bir ilaç yada şurup vermedi iştah için hatta yarın gastroloji doktoruna görünücez senin bebeğin ne kadar iştahsızdıkı 4. aydan beri şurup kullanıyosunuz ki bizde kilo sorunuda var kilosu normale göre yani sizlerin bebeklerinize göre düşük yinede ilaç vermiyo bizim doktor en son yalvardım artık buna bi çare dedim yemiyooo yemiyooo yemiyoooo

6.ayin icinde 22 mart dogumlu..tesekkur ederim bu arada cevaplayan tum arkadaslara.

canım bebeklerin yüzleri çok küçük olduğundan e haliyle de burun kanalları da tıkanmaya çok meyilli oluyo
yüzleri genişleyene kadar(yani yaklaşık 1 yaşına kadar)bu şikayetler olabiliyomuş bizim dr öyle demişti
çünkü ben de yaklaşık 4 ay falan sürekli tıkanıklık yaşadım ne yapsam geçmiyodu.serum fizyolojik damlatıp
otribebeyle çekiyodum açılıyodu hooop 1-2 saat sonra tekrar illallah etmiştim artık...neyse ki zamanla
kendiliğinde geçti çok şükür.bi de özellikle kış bebeklerinde daha sık görülüyomuş.inşallah sizinki de
en kısa zamanda geçer.bi de sinomarin diye bi spray var onu da deneyebilirsin canım:34:

günaydın kızlar :71:
yine uykusuz olarak güne berbat başlıyorum melegim beni yeterince üzdükten sonra uyudu :16:

ya bişiey sorabilirmiyim nasıl iştah şurubu kullanıyosunuz benim kızım doğumdan itibaren iştahsız hiç birşey yemiyo yapmadığım şey kalmadı ama doktorumuz hiç bir ilaç yada şurup vermedi iştah için hatta yarın gastroloji doktoruna görünücez senin bebeğin ne kadar iştahsızdıkı 4. aydan beri şurup kullanıyosunuz ki bizde kilo sorunuda var kilosu normale göre yani sizlerin bebeklerinize göre düşük yinede ilaç vermiyo bizim doktor en son yalvardım artık buna bi çare dedim yemiyooo yemiyooo yemiyoooo

canım benim sütüm vardı kızım istemiyodu 2 çekip bırakıyodu ayda 1200 gr alırken ayda 400 gr a düştü 4.ayda dr.muz da polivit verdi hem multivitamin hemde iştah şurubu. emmesi düzeldi hala kullnıyoruz pek sıkıntı çekmedik ek gıdada şimdi 7100 gr 2800 dogmuştu bizim dr da mamaya karşıydı sütün var çocuk içmiyo iştahını açmalıyız die verdi

ah güzelim sakın prensesine iştah şurubu vereyim deme.annem ben bebekken iştah şurubu içirirmiş hep,ancak öyle yemek yermişim.şimdi hayatım boyunca hep balık etli bi kadın olmaya mahkumum çünkü ben hep o herkesin görünce öpmeye mıncıklamaya can attığı tombiş bebeklerdenmişim.ama tavsiyem bırak, :20:doğal bünyesine müdahale etme.ilerde manken gibi bi hatun olur.sen zeka ve kemik gelişimine dikkat et asıl önemlisi bu.

pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?

simgeninkedisi canım çocuk normal kiloluysa nie verilsin ki şurup zayıftır yada yemiyodur ozaman verilir dombikse nie verilsin ki
devam sütü sadece gece vermeye başladım sık uyanmasın die ama kar etmedi bebelac aldım kızım içmezse boşa gitmesin die pek begenmedim aptamil alcam

simgeninkedisi canım çocuk normal kiloluysa nie verilsin ki şurup zayıftır yada yemiyodur ozaman verilir dombikse nie verilsin ki
devam sütü sadece gece vermeye başladım sık uyanmasın die ama kar etmedi bebelac aldım kızım içmezse boşa gitmesin die pek begenmedim aptamil alcam

canım hoşgeldin daha önce görmedim seni.
ben de zayıf da olsa önemli değil kızkardeşim 1 yumurtayla yaşardı boyu benden uzun şimdi.bence kilo olayı çok abartılmamalı.acıksa yer dimi her insanın metabolizması bir değil kimi hemen acıkır öğün beklemez kimi 2 öğün ancak yer.işte bebkler de öyle.
devam sütüne karar veremedim sütümü sağsam ne kadar çıkacak onu da bilmiyorum.

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...

herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...

maşallah oğluna benim oğlumda 4 gun sonra 7.ayına giriyor ama daha bir tane incimiz yok.6 tane okuyunca şaşırmadım desem yalan olur birden patlamış sizinkiler maşallah

maşallah oğluna benim oğlumda 4 gun sonra 7.ayına giriyor ama daha bir tane incimiz yok.6 tane okuyunca şaşırmadım desem yalan olur birden patlamış sizinkiler maşallah

ilk dişi 5 ay 20 günlükken çıktı hatta burada paylaşmıştım. sonra diğer dişler arka arkaya çıktı.sürekli huzursuz 1 aydır...

pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?
pzartesi bende kuzumdan ayrılacagım sımdıden cok uzgunum:(devam sutu olarakta ben dırek ıcırmıyorum ama bebe bıskuvısını onunla ezıyorum yoğurt falan yapıyorum herobaby hıc bı sıkıntı ypmadı bzde:)

nestle nan şekerli
hipp tadı nötr

canım ben bebelac almıştım beğenmedi şimdi de aptamil aldım ama daha denemedim
bi de bence sütünü sağ ve vermeye devam et bir yudum bile çıksa içsin yani
sağmazsan eee gündüz de ememeyeceği için sütün geri gitmesin bide:26:

Back