Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atnickli geçmiş olsun erkek annesi olunca dertler ayrı ilk kez duydum bu yapışıklık durumunu inş. tekrarlamaz
ben de minik çakmaktaşı özlemişim)senaysn avatarini ozlemisimmmmm
saol canım teşekkür ederim. ben daha önce duymuştum da hep bakıyodum var mı yk mu diye maalesef benim kızda da oldu. neyi düşünürsen onu çağırırsın gibi oldu durumum sanki
arkadaslar istahszilik cogumuzda var ve disten muhtemelen
nurberra ve diger istahsiz bebislerde istah surubu kullniyormusunuz??? biz kullaniyoruz zeynep istahla emmiyodu 4.aydan beri kullaniyoruz ve ise yaradi sankii
bide zeynep agzini kitlediginde su veriyorum sonra yemeye devam ediyo, yemek arasinda su vermeyi denediniz mi??
sevdigi seyleri de mi yemiyo bi sevdiginden bi kasik corbadan seklinde yedirseniz bi de parmakla besleyebilirsiniz asla reddetmez karni tok deilse eger
hosgeldinn
hoşgeldin canım:) ilk hoşgeldin benden olsun:)
6.ayin icinde 22 mart dogumlu..tesekkur ederim bu arada cevaplayan tum arkadaslara.
ya bişiey sorabilirmiyim nasıl iştah şurubu kullanıyosunuz benim kızım doğumdan itibaren iştahsız hiç birşey yemiyo yapmadığım şey kalmadı ama doktorumuz hiç bir ilaç yada şurup vermedi iştah için hatta yarın gastroloji doktoruna görünücez senin bebeğin ne kadar iştahsızdıkı 4. aydan beri şurup kullanıyosunuz ki bizde kilo sorunuda var kilosu normale göre yani sizlerin bebeklerinize göre düşük yinede ilaç vermiyo bizim doktor en son yalvardım artık buna bi çare dedim yemiyooo yemiyooo yemiyoooo
ya bişiey sorabilirmiyim nasıl iştah şurubu kullanıyosunuz benim kızım doğumdan itibaren iştahsız hiç birşey yemiyo yapmadığım şey kalmadı ama doktorumuz hiç bir ilaç yada şurup vermedi iştah için hatta yarın gastroloji doktoruna görünücez senin bebeğin ne kadar iştahsızdıkı 4. aydan beri şurup kullanıyosunuz ki bizde kilo sorunuda var kilosu normale göre yani sizlerin bebeklerinize göre düşük yinede ilaç vermiyo bizim doktor en son yalvardım artık buna bi çare dedim yemiyooo yemiyooo yemiyoooo
simgeninkedisi canım çocuk normal kiloluysa nie verilsin ki şurup zayıftır yada yemiyodur ozaman verilir dombikse nie verilsin ki
devam sütü sadece gece vermeye başladım sık uyanmasın die ama kar etmedi bebelac aldım kızım içmezse boşa gitmesin die pek begenmedim aptamil alcam
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...
herkese merhaba arkadaşlar benim oğlum 1 hafta sonra 7 aylık olcak ve 6.dişini çıkarıyor normalmi acaba? 2 alttan çıktı 2 üstten çıktı sonra üstün sağındaki çıktı şimdi soldaki çıkıyor çok mu erken sizce...
maşallah oğluna benim oğlumda 4 gun sonra 7.ayına giriyor ama daha bir tane incimiz yok.6 tane okuyunca şaşırmadım desem yalan olur birden patlamış sizinkiler maşallah
pzartesi bende kuzumdan ayrılacagım sımdıden cok uzgunumdevam sutu olarakta ben dırek ıcırmıyorum ama bebe bıskuvısını onunla ezıyorum yoğurt falan yapıyorum herobaby hıc bı sıkıntı ypmadı bzde:)pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?
pazartesi okullar açılıyor ve ben oğlumdan ayrılıyorum şimdi bunu söylemek kolay ama pazartesi salya sümük evden çıkamam gibi geliyo.bu güne kadar anne sütü aldı, işe başlayınca devam sütü vermeye karar verdim.internet yorumlarında
bebelac ucuz(aptamille aynı firmanın ürünü)
aptamil tadı kötü kabız yapıyo tek farkı immunefortis
nestle nan şekerli
hipp tadı nötr
ve daha birsürü devam sütü var siz hangisinden memnun kaldınız veya veriyo musunuz?
gun ıcınde emzırmesek aksamdan aksama versek sut kesılır mı??canım ben bebelac almıştım beğenmedi şimdi de aptamil aldım ama daha denemedim
bi de bence sütünü sağ ve vermeye devam et bir yudum bile çıksa içsin yani
sağmazsan eee gündüz de ememeyeceği için sütün geri gitmesin bide:26: