- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
herkese selam kıslar geçmişi okudum birsürü alıntı yapıp cevap vermeye çalıştım 1 saattir internet kesildi benim de ruhum daraldı alıntı yapmadan yazıcam napııımm:)
@estalmus çok geçiş olsun canım Alah şifa versin! @simgeninkedisi ben aptamil kullanıyorum gayet memnunum gaz falan olmadı kaşık mamalar da kavanoz verirsem de milupanınkileri kullanıyorum şimdilik gayet iyi..bir de okula başlıcakmışsın hayırlı olsun canım sorunsuz iyi bir eğitim öğretim yılı dilerim..ben de bugün itibariyle ücretsiz izine ayrıldım..okulu özledim daha doğrusu çalışmayı ama ailemden uzağım eşim de bebiş 1 yaşına kadar sn bak diyo ben de inşallah ilk dönem bi bakıcı bulurum da 2.dönem başlarım okula..
kızlar bişey sorucam haftaya ankaraya gidiyoruz uçakla ama yaşadığımız yerden aktarmalı uçucaz yani 1günde 2 uçak yolculuğu yapıcak bebiş bi sakıncası olmaz dimi? bir de mama sandelyesi kullanıyomusunz biz de aldık ama sanırım bizimi pek hazetmedi 1 kez oturdu kopardı yaygarayı napıcaz bakalım! bir de bişey sorucam katımeyve sıkacağı sormuşsunuz ama cam rende kullanıyoruz ya sağlıklı diye meyve sıkacağının aletleri metal benim kafam karıştı:26:
teşekkür ederim islem .biz yaklaşık 2 haftadır mama sandalyesi kullanıyoruz. mamasını yedirirken ve biz yemek yerken çok rahat ettik. biz yemek yerken kızımda sandalyesinde oturuyor.otururken masaya yaklaşmak istiyor ona da mama kaşığını ve tabak veriyorum kaşığı masaya vuruyor, tabakla oynuyor
. bende cam rende kullanıyorum metalin vitaminleri öldürdüğünü duymuştum onun için katı meyve
sıkacağını tercih etmiyorum.
Son düzenleme: