merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda fıkrınızı almak ıstedım
bir kıtapta yumurta sarısını katı olarak vermek gerektıgı cunku ıcınde ölmesi gereken bır bakterı oldugu kayısı kıvamının bebekleri bırak buyuklere bıle zararlı olabılecegını okudum ancak dun yıne bır anne arkadasımın bebeklerekayısı kıvamlı olarak yedırılmesı gerektıgını duydum muallakta kaldım bugun vermedım sız nasıl yedırıyorsunuz
MErhaba anneler ve tatli tatli bebisleri...
Ben 2010 mayis annesiyim.kizim 16ci ayina girdi.ve Rabbim kismet ederse 2ci cocuk istiyorum,2013 ocak-subat-mart gibi dogsun istiyorum,tabi herseyden once Allah isterse...kis bebeginin zorluklari nelerdir?ikinci bebeginiz olursa yine kisin dogmasini istermiydiniz?yardimci olursaniz cok sevinirim inan ki..
leyla umarım gönlünün istediği olur..benim için en güzeli şuydu.soğuklarda herkes evlerdeyken bizde kapalı kaldık kırkıydı falan derken bebek 4 aylık oldu yaz geldi herkes kendini dışarı attı ..bizde dışarı çıkabilecek düzeye geldik.bunun yanında ek gıda dönemi için yaz meyveleri bolca bulunuyor sebzelerde aynı şekilde bu da avantaj bence.
peki senin doğum yaptığın dönemin özellikleri neler muhtemelen ben de 2.ye hamileyim ve sanırım nisan mayıs gibi olacak sen neler önerirsin
evet evet aynen bende oyle dusundugum icin bebegi kisin dogurmak istiyorum ki yaza ele avuca gelsin ))
bu arada ikinciye hamilesin sanirim,tebrik ederim canim,Allah tamamina erdirsin.
ben 25mayista dogum yaptim,fena degildi ama ikinciyi hic yazin istemiyorum.cunku kizim haraketlenmeye basladiginda,etrafi kesfetmeye basladiginda havalar sogudu ve biz hep evde.bunaldi cocuk.yada benim kizim cok mizmizdi,cok agliyordu belki de huyuydu boyle olmak.bide tatile cikamadik dr izin vermedi.bebek 3 ayini doldurana kadar iklim degisikligi iyi gelmezmis bazi bebeklere.bizde korktuk hicbiyerlere gidemedik.
ayrica emzirmek meselesi bi de.yazin coooooooook sicak ve emzirirken su gidiyor bedenden,bebekten de oyle.gerci ben fazla emziremedim sutum yoktu ama oyle oluyor.
ek gida doneminde de elma suyu verebildim yalnizca sonra da yavas yavas biraz nar suyu.
haklisin pek fazla alternatif yoktu bizim ek gida zamanimizda.
leyla umarım gönlünün istediği olur..benim için en güzeli şuydu.soğuklarda herkes evlerdeyken bizde kapalı kaldık kırkıydı falan derken bebek 4 aylık oldu yaz geldi herkes kendini dışarı attı ..bizde dışarı çıkabilecek düzeye geldik.bunun yanında ek gıda dönemi için yaz meyveleri bolca bulunuyor sebzelerde aynı şekilde bu da avantaj bence.
peki senin doğum yaptığın dönemin özellikleri neler muhtemelen ben de 2.ye hamileyim ve sanırım nisan mayıs gibi olacak sen neler önerirsin
melocum senmisin cnm ya nikinimi değiştin kısss ikinciye mi hamişsin ay süper yaa ben çok geri kaldım sizlerden ama hep aklımdasınız yaz lütfen cevap bekliyorum süprizz bi bebişmi oldu sezeyan olmuştun sende hatırladığım kadarıyla cnm dikişlerin nasıl acın falan oluyomu ağrı falan Allah sağsalim kucaklamanı nasip etsin öptm cnm elvini de senide
nurberra henüz bilmiyorum ama 5 gün geçti.rutin bi düzensizlik de olabilir.
hayırlısı olsun cnm
ben adet olmadım lohusalıktan sonra hiç:) tabi dikaktli olmak gerek ya ama geliceksede engel olamayız belkide düzensizlik olmuştur ama herzaman düzenli gidiyosa olaiblir biişiler:)
bence kışın faydaları çok çunkı yenı doğan bebeği ıstediğin gibi sarıp sarmalıyosun kışın buyuyo evınde yaza doğruda buyudukçe daha ıyı oluyo.....MErhaba anneler ve tatli tatli bebisleri...
Ben 2010 mayis annesiyim.kizim 16ci ayina girdi.ve Rabbim kismet ederse 2ci cocuk istiyorum,2013 ocak-subat-mart gibi dogsun istiyorum,tabi herseyden once Allah isterse...kis bebeginin zorluklari nelerdir?ikinci bebeginiz olursa yine kisin dogmasini istermiydiniz?yardimci olursaniz cok sevinirim inan ki..
kesınlıkle katılıyorum sana....canım bebişin daha kucuk ama hayırlısı olur ınşallah....leyla umarım gönlünün istediği olur..benim için en güzeli şuydu.soğuklarda herkes evlerdeyken bizde kapalı kaldık kırkıydı falan derken bebek 4 aylık oldu yaz geldi herkes kendini dışarı attı ..bizde dışarı çıkabilecek düzeye geldik.bunun yanında ek gıda dönemi için yaz meyveleri bolca bulunuyor sebzelerde aynı şekilde bu da avantaj bence.
kesınlıkle katılıyorum sana....
maşallah bebişine cnm yaaa bızımkıler sınıfta kaldı galıba benımkı konuşmayı öğrencek ılkın sanırım bakalım artık.....selam arkadaşlar
öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. Diliyorum tüm güzellikler sizin ve ailenizin olsun. bu bayram oğlumla ilk bayramımızdı ve oğlum alkış yapmayı öğrendi şimdii alkış yap diyorum hemen eller birleşiyoo çok tatlı çok mutlu oluyorummm
öğrenecekler ınşallah bugunlerı çok arıycaz sanırım :) ılkınden bılıyorum emeklemeye başladığı andan ıtıbaren ne banyonun nede wcnın onunden ayrılmazdı bakalım bu napaçkkkk....maşallah kuzuna :) bizimki 5. aydan beri gel gel diyo ama daha eliyle yapmıyo:) öğtrencek zamanla tabi
maşallah bebişine cnm darısı bızlerın başına :)))biz emeklemeye basladık her yere arkamdan gelebiliyor artıkk:)darısı bekleyenlerın basına
kızllar benım oğluşum çok hastaydı bugun durmadan kustu hıçbırşey ağzına almadı bıde ıshal başladı yavrumda hastaneye gıttık yatırdılar serum verdıler üşütmüş dedıler eve geldık 1 saat once mama verdım yıne kustu yattı az öncede....bıde ben amelıyatımdan dolayı aşısınını yapamadık tam yapacakken bayram tatılı gırdı araya oyuzdenmı hasta oldu aceba tamda yarın aşısını yapacakken hastalandı gene kaldı offfff napçam oğlum 1 ay gerıye gıttı yavrum baya zorlandıallah hepımızın bebeğine uzun ömür sağlık sıhhat versın ınşallah.....
MErhaba anneler ve tatli tatli bebisleri...
amin canım allah acil şifalar nasip etsin beterinden korusun inşallah butun bebeklerimizikızllar benım oğluşum çok hastaydı bugun durmadan kustu hıçbırşey ağzına almadı bıde ıshal başladı yavrumda hastaneye gıttık yatırdılar serum verdıler üşütmüş dedıler eve geldık 1 saat once mama verdım yıne kustu yattı az öncede....bıde ben amelıyatımdan dolayı aşısınını yapamadık tam yapacakken bayram tatılı gırdı araya oyuzdenmı hasta oldu aceba tamda yarın aşısını yapacakken hastalandı gene kaldı offfff napçam oğlum 1 ay gerıye gıttı yavrum baya zorlandıallah hepımızın bebeğine uzun ömür sağlık sıhhat versın ınşallah.....
hayirlisi olsun canim....ben hamile olduğumdan emin değilim henüz,ben de 3 ay emzirebildim ne yazıkki..hakkımızda hayırlısı olsun
cok gecmis olsun canim,umarim en kisa zamanda iyilesir.kızllar benım oğluşum çok hastaydı bugun durmadan kustu hıçbırşey ağzına almadı bıde ıshal başladı yavrumda hastaneye gıttık yatırdılar serum verdıler üşütmüş dedıler eve geldık 1 saat once mama verdım yıne kustu yattı az öncede....bıde ben amelıyatımdan dolayı aşısınını yapamadık tam yapacakken bayram tatılı gırdı araya oyuzdenmı hasta oldu aceba tamda yarın aşısını yapacakken hastalandı gene kaldı offfff napçam oğlum 1 ay gerıye gıttı yavrum baya zorlandıallah hepımızın bebeğine uzun ömür sağlık sıhhat versın ınşallah.....
yine bebeğim olsa yine kışın doğmasını isterdim canım ben.ilk bebeğim eylül ikinci de şubat doğumlu ikisinde de rahattım yani.
yaza kadar ele avuca gelir sebepsiz ağlamaları biteceği için seni gideceğin yerden alıkoymaz.bence eylülden nisan sonuna kadar
olan doğumlar rahattır.yaz sıcağından bunalmaz ve eve kapanmak zorunda kalmazsın
merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun bi sorunum var canım çok sıkkın ve burda sizlerle paylaşmka istedim.gögüsüm kanıyo ve kızımı emziriken canım çok yanıyo kızımın agzında pamukçuk çıktı dr göğüsümün agzından dolayı oldugunu söyledi agzını ve gögsümü karbonatlı su ile silmemi istedi
ne var ki iki gündür canım çok yanıyo ve kanıyo kızımın dişide epeyi belirgin çalışıyorum ve bugün süt biriktiremedim
tatilden de yeni döndüm memleketimdeydim geldim boşluktayımda bu durum da canımı çok sıktı pek bişeyde yemedim bişeylerin ardına sığınıyorum sanki lansinoh kullanıyorum nasıl geçer bu durum sütten kesilmesini istemiyorum bana yardım edin :44:
canım allah şifa versin aynı sorun bende de olmustu adını vermemde sakınca varmı bılmıyorum ama bepanten kremını dene bırde ınsallah o ıyı gelır ama her emzrmeden once yıkaman lazım tekrar gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?