• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hiç denemedim ama bugün denerim bakalım sevicek mi
1 yaşına kadar yumurta beyazı yasak diye biliyorum ben doktoruna soran var mı :44:
yanlış mı biliyorum acep:44:
evet bende 1 yaşına kadar verilmeyecek diye biliyorum.

Kızlaaar :)
Bızdığım "geel geel"yapmayı öğrendi sonunda:)Dün ilk defa babasını yanına çağırmak için ellerini kullandı çook mutluyum
Bayramın ilk gününden beri de "merhaba Aysima"dediğinde elini uzatıyo, tokalaşıyoruz sürekli :) çok eğleniyoruz

Hemen sizinle paylaşayım istedim...:81::66:
ay canım yerim ben seni masllah ona benim kızımda öpücük atmaya başladı pek bi bol öpücüğübi başlayınca hepsi arka arkaya geliyor:16::16:
biz emeklemeye basladık her yere arkamdan gelebiliyor artıkk:)darısı bekleyenlerın basına:1::1:

maşallah darısı başımıza popoda kalkmaya başladıda kolların biraz daha güçlenmesini bekliyoruz bizde :emir_bebek:

kızlar gecen gün meyve filesinin içine 1 dilim şeftali koydum kızımıda naylon masa örtüsünün üzerine oturtup eline verdim şeftaliyi bi sağından bi solundan derken oynaya oynaya yedi bitirdi ama kolları eli yüzü her yeri şeftali suyu oldu cok tatlı görünüyodu direk banyoluk:66::66: bugun de ne yapsa ii corba yediriyodum o arada misafirler geldi onların yanında yedirmeye devam edicektm bak abi falan derken kaşla göz arasında sen al corba kasesini dökkkkk üstü başı halı her yer corba kendi başına yedi. nede güzel yiyodu kıyma koymustum ilk defa.:36: 2 dk kafanı cevirmiceksin valla hersey yerle bir oluveriyor

biz emeklemeye basladık her yere arkamdan gelebiliyor artıkk:)darısı bekleyenlerın basına:1::1:
maşşallah canım kuzuna biz daha desteksiz bile oturamıyoruz.ne popo kaldırma ne de ellerinin dizlerinin üstünde durma hiçbiri yok:50:
biz kaplumbağa hızıyla ilerliyoruz:1:
bizde başladık hareketlenmeye ama ge- ri - yeeeeeeeeeeeeeeee:9:

maşşallah size de geriye başladıysa yakında ileriye de gider artık dibinden ayrılmaz.sen nereye kuzun oraya:1:

kızlar merhaba ya benim oğlan ne güzel kaşıkla ne versem yerdi şimdi 3 gündür ağzını açmıyor:( biberon istiyor dudaklarını bir kilitliyor aç açabilirsen off off... geçen hafta soğukalgınlığından doktorumuz şurup vermişti sabah akşam kaşıkla verdim şurupta öyle iğrenç bişeydi ondanmı acaba kaşığa karşı geliyor bilemedim. ne kahvaltı nede çorba, püre vs. veremiyorum kaç gündür çok canım skılıyor:((((((

kızlar gecen gün meyve filesinin içine 1 dilim şeftali koydum kızımıda naylon masa örtüsünün üzerine oturtup eline verdim şeftaliyi bi sağından bi solundan derken oynaya oynaya yedi bitirdi ama kolları eli yüzü her yeri şeftali suyu oldu cok tatlı görünüyodu direk banyoluk:66::66: bugun de ne yapsa ii corba yediriyodum o arada misafirler geldi onların yanında yedirmeye devam edicektm bak abi falan derken kaşla göz arasında sen al corba kasesini dökkkkk üstü başı halı her yer corba kendi başına yedi. nede güzel yiyodu kıyma koymustum ilk defa.:36: 2 dk kafanı cevirmiceksin valla hersey yerle bir oluveriyor

:))) Valla filesiz bile yiyebiliyorlar şeftaliyi tabi sizin elinizden :) Bizimki de kaşla göz arasında yerden koltuğa tutunarak kalkıp çekirdek kasesini devirdi. Şaşırıp kaldık Allah korudu düşedebilirdi :) Bundan sonra pür dikkat olmak lazımmışş ...
Keşke yesinler de heryer batabilir :)))) Allah bol iştah versin bebişlermizeee

kızlar merhaba ya benim oğlan ne güzel kaşıkla ne versem yerdi şimdi 3 gündür ağzını açmıyor:( biberon istiyor dudaklarını bir kilitliyor aç açabilirsen off off... geçen hafta soğukalgınlığından doktorumuz şurup vermişti sabah akşam kaşıkla verdim şurupta öyle iğrenç bişeydi ondanmı acaba kaşığa karşı geliyor bilemedim. ne kahvaltı nede çorba, püre vs. veremiyorum kaç gündür çok canım skılıyor:((((((

Geçicidir inş. soğukalgınlığındandır yada içtiği ilaçlardandır canım sıkma canını tez zamanda geçer inş.

selam arkadaşlar
öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. Diliyorum tüm güzellikler sizin ve ailenizin olsun. bu bayram oğlumla ilk bayramımızdı ve oğlum alkış yapmayı öğrendi şimdii alkış yap diyorum hemen eller birleşiyoo çok tatlı çok mutlu oluyorummm

selam arkadaşlar
öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. Diliyorum tüm güzellikler sizin ve ailenizin olsun. bu bayram oğlumla ilk bayramımızdı ve oğlum alkış yapmayı öğrendi şimdii alkış yap diyorum hemen eller birleşiyoo çok tatlı çok mutlu oluyorummm

size de maşşallah canım:nazar:
güzel haberler gelmeye başladı ama daha bizde tık yok darısı bizim gibilerin başına:1:

NESTLE FİRMASINDAN DUYURU!!!!!!!!!!
....
Tüm ebeveynler için NestLe herkesten 2012 son kullanma tarihli Banana Bebek Mamalarının iadesini istedi, çünkü içinde cam olabilirmiş. Lütfen tüm bebeklerin güvenliği için bu yaZIyı kopyala&yapıştır yapınız. Eğer ebeveyn değilseniz bu postanın yönlendirilmesine yardım ediniz. Bir bebeğin hayatını kurtarabilirsiniz..

merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda kafam karıstı ya sız tam katı olarak mı haslıyorsunuz yoksa kayısı kıvamı mı:)ben kıtapta katı haslanması gerektıgını ıcınde bulunan bır bakterının öyle yok oldugunu okumustum ve hatta buyukler bıle oyle yemeli yazıyordu ancak dun baska bır anne arkadas kayısı kıvamı dedı anlamadım o yuzden bugun yumurta vermedım muallakta kaldım:)
ayrıca kıymaya baslayan arkadslar var sanırım ben daha baslamadım gec mı kaldım ne:):)

merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda fıkrınızı almak ıstedım:1::1:
bir kıtapta yumurta sarısını katı olarak vermek gerektıgı cunku ıcınde ölmesi gereken bır bakterı oldugu kayısı kıvamının bebekleri bırak buyuklere bıle zararlı olabılecegını okudum ancak dun yıne bır anne arkadasımın bebeklerekayısı kıvamlı olarak yedırılmesı gerektıgını duydum muallakta kaldım bugun vermedım sız nasıl yedırıyorsunuz :1:

ben öyle olduğu durumlarda hep parmağımla yedirmeyi denemiştim çok da işe yaramıştı.bi dene istersen
merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda kafam karıstı ya sız tam katı olarak mı haslıyorsunuz yoksa kayısı kıvamı mı:)ben kıtapta katı haslanması gerektıgını ıcınde bulunan bır bakterının öyle yok oldugunu okumustum ve hatta buyukler bıle oyle yemeli yazıyordu ancak dun baska bır anne arkadas kayısı kıvamı dedı anlamadım o yuzden bugun yumurta vermedım muallakta kaldım:)
ayrıca kıymaya baslayan arkadslar var sanırım ben daha baslamadım gec mı kaldım ne:):)
ben de kayısı kıvamında veriyorum .ayrıca 5.aydan beri de kıymalı veriyorum.

mesele bu sabah kahvaltısına 2 dilim ekmek içi ufaladım(kendi yediğimizden)1 tıop manda kaymağı ,2kaşım mama ve 1 yumurta sarısı acıkmıştı maşallah çok güzel yedi

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:

“Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”

* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

“Allah’ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım?”

* Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.

“Allah’ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.”

* Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.

“Allah’ım sana tekrar nasıl döneceğim?”

* Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah’ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;

“Allah’ım benim için yarattığın meleğin adı ne?”

* Adının önemi yok; Ama Sen ona

A N N E
Diyeceksin

yumurta başlangıcta katı ilerleyen zamanlarda kayısı kıvamında verilecek die biliyorum ben.kıyma ve tavuk 7.ay dolunca verilmeye başlanacak yani gec kalmadın:))

bizim dr tam katı haşlayıp da ver dedi ben öyle veriyorum.7.ay dolunca kıyma,8.ay dolunca da tavuk ve balık başliicaz dedi doktorumuz.
bu ayın 12 sinde kontrolümüz var bakalım beslenme listesine neler eklenecek heyecanla bekliyorum

Back