2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iki bebek arasinda yas farki nedir sende canim?
bende 2,5 yas farki olucak insallah rahat bakabilirim ikisine de.
yalniz bakiyorum ustelik.
yazda 40miz cikana kadar evdeydik,yalnizca balkona cikariyordum.
temmuz 4de 40miz cikti ondan sonra gezmeler basladi,ama yine de ufakti cok.ben bu sebeplerden dolayi yazin istemiyorum bebek,ama hamilelik donemi super.eylul-mayis...gunes olmadigi icin gunes lekeleri yok,sicaktan bunalma yok...serin serin geciriyosun hamileligini )))[/QUOTE]

4,5 yaş var canım benimkilerin arasında.dönem dönem çok zorlandığım oldu tabi ama genel bakarsak rahattım
ben de tek başıma büyütüyorum.rahat olma sebebim belki de oğlumun anaokuluna gitmesindendir
sabah 9.30 da gidip akşam 16.30 da geliyodu. daha kızım doğmadan başlamıştı zaten bu sene tekrar gidecek
ltimin de tam 2,5 yaş vardı aralarında o çok zorluk çekti çünkü o da küçük nihayetinde ne durdan anlıyodu ne de sustan
bi boşluk bulsa ısırıyodu bebeğin yanaklarını falan ama o da şimdi rahat mesela...
şimdi de ben uğraşıyorum yeni baştan tam rahata alışmışken...
zor mu geliyo?tabii ki hayır ama her dönemin zorlukları farklı oluyo zaten en fazla 6 ay falan zorlanırsın sonra da ikisi de birbirine alışmış olur
tabii burda anne,baba ve çevrenin tutumu da çok çok önemli kıskançlığı körükleyen en büyük etken çevre
mesela benim oğlum kalabalık bi ortamda daha hırçın beni daha bi dinlemiyo sürekli muhalefet sebebi de
bulunduğum ortamda ki insanların hep kızıma ilgi gösterip onu sevmeleri...maalesef uyarsan da herkes senin kadar dikkatli olmuyo canım
ayy çok uzun olmuş yaa anlattıkça anlatasım geliyo vallaa.iyi düşün çocuğun çok yaramaz mı sakin mi bunları da göz önüne almayı unutma canım düşünürken

Gecmis olsun. Silikon gogus ucu takarak emzirebilirsin bi sure.

Huzun cicegim size de gecmis olsun kiyamam ona.

Bu arada bi daha dogursam yine kisin ve ocak ya da subat olsun isterim.

kızım bugün çok huzursuzdu sürekli ağladı.akşam üzeri sakinleşmesi için dışarı gezmeye çıkardım gezerken keyfi yerindeydi eve gelince tekrar kaldığımız yerden huysuzluğa devam ettik.perşembe günü ateşi yükselmişti hastaneye götürmüştük doktor muayene etti kan ve idrar tahlili yaptı birşey olmadığını söyledi.yarında çok ağlarsa huzursuzluğu devam ediyor olursa tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum.bu rahatsızlığı diş çıkaracağı için olabilir mi acaba?

4,5 yaş var canım benimkilerin arasında.dönem dönem çok zorlandığım oldu tabi ama genel bakarsak rahattım
ben de tek başıma büyütüyorum.rahat olma sebebim belki de oğlumun anaokuluna gitmesindendir
sabah 9.30 da gidip akşam 16.30 da geliyodu. daha kızım doğmadan başlamıştı zaten bu sene tekrar gidecek
ltimin de tam 2,5 yaş vardı aralarında o çok zorluk çekti çünkü o da küçük nihayetinde ne durdan anlıyodu ne de sustan
bi boşluk bulsa ısırıyodu bebeğin yanaklarını falan ama o da şimdi rahat mesela...
şimdi de ben uğraşıyorum yeni baştan tam rahata alışmışken...
zor mu geliyo?tabii ki hayır ama her dönemin zorlukları farklı oluyo zaten en fazla 6 ay falan zorlanırsın sonra da ikisi de birbirine alışmış olur
tabii burda anne,baba ve çevrenin tutumu da çok çok önemli kıskançlığı körükleyen en büyük etken çevre
mesela benim oğlum kalabalık bi ortamda daha hırçın beni daha bi dinlemiyo sürekli muhalefet sebebi de
bulunduğum ortamda ki insanların hep kızıma ilgi gösterip onu sevmeleri...maalesef uyarsan da herkes senin kadar dikkatli olmuyo canım
ayy çok uzun olmuş yaa anlattıkça anlatasım geliyo vallaa.iyi düşün çocuğun çok yaramaz mı sakin mi bunları da göz önüne almayı unutma canım düşünürken[/QUOTE]

canim,kizim cok yaramaz,aslinda cocuklarla oynamayi cok seviyor.
mesel bugun misafir gitmistik kendisinden baska 2 cocuk dah vardi,guzelce oynadi onlarla hic yormadi beni.
evde cocuk sıkıldıgından aglıyor.ama birisi gelsin mi hemen kosup oynuycak o sekil.
hem yalnız kalmasın bir arkdaşı olsun diye istiyorum,hemde zaten geceleri uyaniyorum,kizima hergun corba ve s. yapyorum.birazdan rahata alisinca istemiyecegim.bu yuzden beraber buyusunler istiyorum.
1 sene sonra kreşe vericem zaten ,bizde 2 yaşındn alıyorlar,yurtdisinda yasiyorum.
haftanin 5 vey 6 gunu sabh 9 aksam 5 gibi.daha az yorulacagima umid ediyorum )))

Muhtemelen canim. BiZde de benzer sikayetler vardi, bi de uyku duzenimiz bozulmustu baktik dis cikariyo. Patladi yerleri ama daha tamami gelmedi. Cilemiz tamamen cikana kdr devam edlcek sanirim. Diz diz bu ara.

olabilir tabiki, aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz dişlerine dentinox sürdüğünnde hafifler muhtemelen eğer dişse..önceki günlerde sabaha kadar uyumadı kızım.akşam yatmadan önce dentinox sürdüm dişlerine uyudu (akşam 8de ...)gece saat 3 de uyandığında su verip tekrar dentinox sürdüm sabah 7 de uyandı

eslemmerve çok sağol allah razı olsun dün akşamdan beri sana dua ediyorum çok teşekkürlr krem iyi geldi moralimde düzeldi çok sağol

canim,kizim cok yaramaz,aslinda cocuklarla oynamayi cok seviyor
mesel bugun misafir gitmistik kendisinden baska 2 cocuk dah vardi,guzelce oynadi onlarla hic yormadi beni.
evde cocuk sıkıldıgından aglıyor.ama birisi gelsin mi hemen kosup oynuycak o sekil.
hem yalnız kalmasın bir arkdaşı olsun diye istiyorum,hemde zaten geceleri uyaniyorum,kizima hergun corba ve s. yapyorum.birazdan rahata alisinca istemiyecegim.bu yuzden beraber buyusunler istiyorum.
1 sene sonra kreşe vericem zaten ,bizde 2 yaşındn alıyorlar,yurtdisinda yasiyorum.
haftanin 5 vey 6 gunu sabh 9 aksam 5 gibi.daha az yorulacagima umid ediyorum )))[/QUOTE]

o zaman hiç düşünme dediğim gibi bikaç ay sıkılırsın ama sonradan çok rahat edersin.
benim annem hep aryı çok açma derdi bana doğru demiş vallaa

arkadaşlar kızıma kahvaltı için ilk ne vererek nasıl başlamalıyım sizler neler yaptınız

canım biz kahvaltıya gecen ay başlamıstık, bebe bisküvisi,peynir,pekmez,yumurtanın sarısı (1 cay kasıgı ) bunları ıhlamur yada meyve suyu ile ezerek vermiştim.bugun doktora gittik artık yumurta sarısının tamamını yiyebilirmişiz.

slm annişler nasılsınız?biz bugun doktora gttk boyumuzda, kilomuzda, sağlığımızda iiii bebe bisküvisi konusunda konustuk biraz doktorlada olayların biraz abartıldıgını güvenilir bir markanın bisküvisini yedirmemde sakınca olmadıgını söyledi.kahvaltıyı karıstırarak verme tatlarını ayrı ayrı öğrensin sonra yemek secer dedi bunu biliyordumda dişleri olmadıgı için ezerek ver demişti başka bir doktor.bugun geldim denedim alışkın olmayınca tabi bogazına takıldı hepsi geri geldi.yasak olan seyler hariç herşey yiyebilir dedi tuz dedim normalde yasak ama bazı bebekler yemiyolar az olmak üzere biraz koyabilirsin dedi.muhallebi pişirebilirsin tok tutar uyku süresi uzar dedi şimdilik aklıma gelenler bunlar

Herkese selamlar.. umarım güzel annelerimiz ve meleklerinin keyifleri yerindedir.. çok sık bişeler yazamasam da sizi takip ediyorum..diş çıkarna bebişlerimiz var maşşalllah hepsine bizimkinde daha yok damakları baya sertleşti kaşığa sert sert geliyo salyalarımız da akıyo ama bekliyoruz.emekleyen bebişlerimiz de var onlara da koca bi alkış..benim oğlum biraz ttembel..bu arada ücretsiz izin dilekemi verdim ama ayın 15ine kadar okula gitmem yani seminere gitmem gerekiyo bebişi bırakıcak kimse olmadığı için beraber gidiyoruz kuzumla..6 aylıktan başladı okula..heryere bakıyo dikkatli dikkali renkli panoları çok seviyo anasınıfına bayıloıyoo umarım büyüyünce de sever:) buarada kızlar oğlum bazen çok severek yediği şeyi ertesi gün yemiyo neden anlamadım sizde doluyo mu acaba? bir de muhallebi nasıl yapıyosunuz bana da tarif verir misiniz acaba? uarada hüzünçiçeği arkadaşımız çooooooookkkk geçmiş olsunn hem sana hem bebeişine bi türlü yazamadım ancak şimdi vakit bulabildim..bebişleri öpüyorum annişlerimize de huzurlu günler diliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…