biz emeklemeye basladık her yere arkamdan gelebiliyor artıkk:)darısı bekleyenlerın basına
evet bende 1 yaşına kadar verilmeyecek diye biliyorum.hiç denemedim ama bugün denerim bakalım sevicek mi
1 yaşına kadar yumurta beyazı yasak diye biliyorum ben doktoruna soran var mı :44:
yanlış mı biliyorum acep:44:
ay canım yerim ben seni masllah ona benim kızımda öpücük atmaya başladı pek bi bol öpücüğübi başlayınca hepsi arka arkaya geliyorKızlaaar :)
Bızdığım "geel geel"yapmayı öğrendi sonunda:)Dün ilk defa babasını yanına çağırmak için ellerini kullandı çook mutluyum
Bayramın ilk gününden beri de "merhaba Aysima"dediğinde elini uzatıyo, tokalaşıyoruz sürekli :) çok eğleniyoruz
Hemen sizinle paylaşayım istedim...:81:
biz emeklemeye basladık her yere arkamdan gelebiliyor artıkk:)darısı bekleyenlerın basına
ben de hippp kullanıyorum ama çok sert yaa ezilmesi sorun oluyo
maşşallah canım kuzuna biz daha desteksiz bile oturamıyoruz.ne popo kaldırma ne de ellerinin dizlerinin üstünde durma hiçbiri yokbiz emeklemeye basladık her yere arkamdan gelebiliyor artıkk:)darısı bekleyenlerın basına
bizde başladık hareketlenmeye ama ge- ri - yeeeeeeeeeeeeeeee
:)) aaa çok güzel bende acaba ne zaman öpücük atablir diye düşünüyordum :) biz de öğretmeye başlayalım o zaman çok tatlı oluyolar yaaay canım yerim ben seni masllah ona benim kızımda öpücük atmaya başladı pek bi bol öpücüğübi başlayınca hepsi arka arkaya geliyor
:
kızlar gecen gün meyve filesinin içine 1 dilim şeftali koydum kızımıda naylon masa örtüsünün üzerine oturtup eline verdim şeftaliyi bi sağından bi solundan derken oynaya oynaya yedi bitirdi ama kolları eli yüzü her yeri şeftali suyu oldu cok tatlı görünüyodu direk banyolukbugun de ne yapsa ii corba yediriyodum o arada misafirler geldi onların yanında yedirmeye devam edicektm bak abi falan derken kaşla göz arasında sen al corba kasesini dökkkkk üstü başı halı her yer corba kendi başına yedi. nede güzel yiyodu kıyma koymustum ilk defa. 2 dk kafanı cevirmiceksin valla hersey yerle bir oluveriyor
kızlar merhaba ya benim oğlan ne güzel kaşıkla ne versem yerdi şimdi 3 gündür ağzını açmıyorbiberon istiyor dudaklarını bir kilitliyor aç açabilirsen off off... geçen hafta soğukalgınlığından doktorumuz şurup vermişti sabah akşam kaşıkla verdim şurupta öyle iğrenç bişeydi ondanmı acaba kaşığa karşı geliyor bilemedim. ne kahvaltı nede çorba, püre vs. veremiyorum kaç gündür çok canım skılıyor (((((
selam arkadaşlar
öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. Diliyorum tüm güzellikler sizin ve ailenizin olsun. bu bayram oğlumla ilk bayramımızdı ve oğlum alkış yapmayı öğrendi şimdii alkış yap diyorum hemen eller birleşiyoo çok tatlı çok mutlu oluyorummm
ben öyle olduğu durumlarda hep parmağımla yedirmeyi denemiştim çok da işe yaramıştı.bi dene istersenkızlar merhaba ya benim oğlan ne güzel kaşıkla ne versem yerdi şimdi 3 gündür ağzını açmıyorbiberon istiyor dudaklarını bir kilitliyor aç açabilirsen off off... geçen hafta soğukalgınlığından doktorumuz şurup vermişti sabah akşam kaşıkla verdim şurupta öyle iğrenç bişeydi ondanmı acaba kaşığa karşı geliyor bilemedim. ne kahvaltı nede çorba, püre vs. veremiyorum kaç gündür çok canım skılıyor (((((
ben de kayısı kıvamında veriyorum .ayrıca 5.aydan beri de kıymalı veriyorum.merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda kafam karıstı ya sız tam katı olarak mı haslıyorsunuz yoksa kayısı kıvamı mı:)ben kıtapta katı haslanması gerektıgını ıcınde bulunan bır bakterının öyle yok oldugunu okumustum ve hatta buyukler bıle oyle yemeli yazıyordu ancak dun baska bır anne arkadas kayısı kıvamı dedı anlamadım o yuzden bugun yumurta vermedım muallakta kaldım:)
ayrıca kıymaya baslayan arkadslar var sanırım ben daha baslamadım gec mı kaldım ne:):)
merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda kafam karıstı ya sız tam katı olarak mı haslıyorsunuz yoksa kayısı kıvamı mı:)ben kıtapta katı haslanması gerektıgını ıcınde bulunan bır bakterının öyle yok oldugunu okumustum ve hatta buyukler bıle oyle yemeli yazıyordu ancak dun baska bır anne arkadas kayısı kıvamı dedı anlamadım o yuzden bugun yumurta vermedım muallakta kaldım:)
ayrıca kıymaya baslayan arkadslar var sanırım ben daha baslamadım gec mı kaldım ne:):)
merhaba bayanlar:)yumurta sarısı konusunda kafam karıstı ya sız tam katı olarak mı haslıyorsunuz yoksa kayısı kıvamı mı:)ben kıtapta katı haslanması gerektıgını ıcınde bulunan bır bakterının öyle yok oldugunu okumustum ve hatta buyukler bıle oyle yemeli yazıyordu ancak dun baska bır anne arkadas kayısı kıvamı dedı anlamadım o yuzden bugun yumurta vermedım muallakta kaldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?