- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
arkadaşlar benim oğlan peynir yemiyo pütürlü geliyo galibaki diliyle dışarı ittiriyo.sizler buna nasıl bi çözüm buldunuz?
ek gıdaya geç geçtiysen olabilir.mamayla sulandırarak verebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim oğlan peynir yemiyo pütürlü geliyo galibaki diliyle dışarı ittiriyo.sizler buna nasıl bi çözüm buldunuz?
ek gıdaya geç geçtiysen olabilir.mamayla sulandırarak verebilirsin
merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun bi sorunum var canım çok sıkkın ve burda sizlerle paylaşmka istedim.gögüsüm kanıyo ve kızımı emziriken canım çok yanıyo kızımın agzında pamukçuk çıktı dr göğüsümün agzından dolayı oldugunu söyledi agzını ve gögsümü karbonatlı su ile silmemi istedi
ne var ki iki gündür canım çok yanıyo ve kanıyo kızımın dişide epeyi belirgin çalışıyorum ve bugün süt biriktiremedim
tatilden de yeni döndüm memleketimdeydim geldim boşluktayımda bu durum da canımı çok sıktı pek bişeyde yemedim bişeylerin ardına sığınıyorum sanki lansinoh kullanıyorum nasıl geçer bu durum sütten kesilmesini istemiyorum bana yardım edin :44:
iki bebek arasinda yas farki nedir sende canim?
bende 2,5 yas farki olucak insallah rahat bakabilirim ikisine de.
yalniz bakiyorum ustelik.
yazda 40miz cikana kadar evdeydik,yalnizca balkona cikariyordum.
temmuz 4de 40miz cikti ondan sonra gezmeler basladi,ama yine de ufakti cok.ben bu sebeplerden dolayi yazin istemiyorum bebek,ama hamilelik donemi super.eylul-mayis...gunes olmadigi icin gunes lekeleri yok,sicaktan bunalma yok...serin serin geciriyosun hamileligini )))
kızım bugün çok huzursuzdu sürekli ağladı.akşam üzeri sakinleşmesi için dışarı gezmeye çıkardım gezerken keyfi yerindeydi eve gelince tekrar kaldığımız yerden huysuzluğa devam ettik.perşembe günü ateşi yükselmişti hastaneye götürmüştük doktor muayene etti kan ve idrar tahlili yaptı birşey olmadığını söyledi.yarında çok ağlarsa huzursuzluğu devam ediyor olursa tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum.bu rahatsızlığı diş çıkaracağı için olabilir mi acaba?
kızım bugün çok huzursuzdu sürekli ağladı.akşam üzeri sakinleşmesi için dışarı gezmeye çıkardım gezerken keyfi yerindeydi eve gelince tekrar kaldığımız yerden huysuzluğa devam ettik.perşembe günü ateşi yükselmişti hastaneye götürmüştük doktor muayene etti kan ve idrar tahlili yaptı birşey olmadığını söyledi.yarında çok ağlarsa huzursuzluğu devam ediyor olursa tekrar doktora götürmeyi düşünüyorum.bu rahatsızlığı diş çıkaracağı için olabilir mi acaba?
canım allah şifa versin aynı sorun bende de olmustu adını vermemde sakınca varmı bılmıyorum ama bepanten kremını dene bırde ınsallah o ıyı gelır ama her emzrmeden once yıkaman lazım tekrar gecmıs olsun
kızlar 6.ay aşısı ateş yaptı mı bebişlerinize?
bizim yok denecek kadar çok hafif oldu.ama huysuzluk çok oldu 2 gün bacağına dokundukça çok ağladı yavrum neyseki 1 yaşına kadar rahatız
kızlar 6.ay aşısı ateş yaptı mı bebişlerinize?
eslemmerve çok sağol allah razı olsun dün akşamdan beri sana dua ediyorum çok teşekkürlr krem iyi geldi moralimde düzeldi çok sağol
önceki aşılarında hiç ateşlenmemişti ama 6.ay aşısından sonra ateşlendi calpol içirdim düştü ateşi.
arkadaşlar kızıma kahvaltı için ilk ne vererek nasıl başlamalıyım sizler neler yaptınız