2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

desene biz sınırdayız 5170 sadece [/QUOTE]

avatarda hiç öyleymiş gibi görünmüyo canım yaa canları,sağlıkları yerinde olsun yeter
Allahım dermansız dert vermesin

izde -da -da ba ba bu gı hecelerini çıkarıyoruz bazen şoka giriyorum öyle değişik bişiler söylüyoki hahahah hepsi sağlıkla gelişsinler inşallah

mrb.arkadaşlar,12şubatta doğan bi oğlum var,bizim sorunumuz bebeğim kaşık maması yemiyor,hemen öğürüyor ve kusuyor,sadece biberon istiyor,alıştırmaya calısıyorum ama pütürü hiç sevmiyor fikirlerinize ihtiyacım var

canım canını sıkma bazı bebekler hemen alışamayabilir sen zorlama ama sık sık vermeye çalış 1-2 gün ara verip tekrar tekrar dene doktorlar öyle diyor er yada geç alışacak nasılsa... allah aşkına hangimiz şu an sadece biberonla besleniyoruz ki?:) eminim annelerimizde bizlerle böyle uğraşmıştı o yüzden hiç üzülme öyle yada böyle nasılsa mecburen alışacak... benim oğlum çok şükür bana hiç zorluk çıkarmıyor 6 buçuk aylığız hemen hemen herşeyi tattırıyorum bazen kaşık kaşık yiyior bazen istemiyor kafasını çeviriyor bende zorlamıyorum bir başka öğününde tekrar veriyorum.

biz de da-ba-bu-bü-gı-a-e gibi sesleri çıkarıyoruz
bide uyurken kendi ninnimizi kendimiz söylüyoruz

slm bayanlar benim kızım da en son 7.420gr 64cm benim kız gaygay diyo uva ba ba gibilerden sesler çıkarıo ama çığlığını sormayın :) allah bebişlerimze sağlık versin bizimde 26 da aşımız var umarım daha öncekiler gibi rahat geçiriz bütün bebişler rahat atlatır inşallah

enobo-eos-simgeninkedisi-nurberra-bnr_yrn-leylabyd-bicket-atnickli-hüzünçiçeği_73-dillerim lal
ve diğer anneler bebişleriniz kaç haftalık doğdu:26:

enobo-eos-simgeninkedisi-nurberra-bnr_yrn-leylabyd-bicket-atnickli-hüzünçiçeği_73-dillerim lal
ve diğer anneler bebişleriniz kaç haftalık doğdu:26:

38. hafata da doğdu canım:) benimki kendi gelmek istedi pazar mide bulantım oldu drumu aradım ptesi gel bakalım dedi gelmek istiyo heralde dedi:) ptesi geldi 14 şubatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…