canım bizim ateş fazla olmadı ama bacaklarında hassasiyet vardı dokununca ağlıyodu huysuzluğu da bu sebeptendi sanırım
ama o kadar aşıya göre yine de iyi bence
bi de ikinci aşıyı vurduktan sonra hemşire üçüncüyü hazırlayıp yanına geldiğinde daha aşıyı olmadan hemşireyi görünce
ağlamaya başlıyo anlıyolar heralde
ve son aşıda çok zoruna gitti bizim kızın durup durup ağladı
sizin aşı ne zaman
bizimde aşımız pazartesi doktor bişi olmaz dedi ama bilmiyorumki bu ayki aşılar biraz ağır gibi hiç bi aşıya giderken calpol vermemiştim karşıydım da ama bu sefer vericem galiba gözüm korktu :=)
selam arkadaşlar biz geldiikk
doktora gittik.hastaneye girince asansör beklerken tüm hemşireler hatta 2 doktor etrafımızı sardı meteyi sevdi benim sırıtak oğlumda hepsine güldü aguladı.lan oğlum az ağırdan al diyorum ama cıkss benimki sırıtakk napiimm
doktorun yanına girdik.uyku düzeninin bozulduğunu söyledim uykuya geçişlerde yaşadığımız sıkıntıları anlatım verdiğim yiyecekleri söyledim
metebey 8700 gr ve 72 cm olmuş.gelişi çok iyi ayına göre önde bile dedi.
ek gıdaya başlayalım kahvaltı ver 1 çay kaşığı yumurta sarısı bisküvi pekmez tuzu alınmış peyniri karıştır dedi.sonraları içine ceviz falan katabilirsin dedi
ara öğünde meyve sonra sebze çorbası sonra yine ara öğün olarak yoğurt akşamda devam sütü ver dedi.tabi emzirmeye istediği müddetçe devam.yoğurdun içne meyve yada bisküvi katabilirsin gazını alır dedi.kendin mayala didi.keçi sütündenmi dedim yoo gerek yok inek sütünden yapsan olur dedi.ama o boyalı süslü hazır yoğurtları kullanma dedi.
kilo sıkıntısı olmadığı için yemediğini zorlama hiç kasma yavaş yavaş yerse yer yemezse zorlama dedi.
devam sütümü vereyim yoksa pirinçli sütlü mamalar varya ondanmı vereyim dedim.hiç mama verme devam sütü iyidir dedi.mamalarda katkı daha çok devam sütleri daha masum dedi.
oturmuyo dedim :) sende at binsin kılıç kuşansın istiyosun maşallahı var çok hareketli daha napsın oda olur zamanı var dedi :)
dişlere baktı daha diş yok ama belirtileri başlamış dedi
uykuya dalma problemi için gündüz dışarı çıkar gezdir dedi.ATARAX verdi.bağımlılık yapmaz yan etkisi yok ama sen yinede çok sıkıntı yaşadığınız zamanlar minik bi çaykaşığı ver dedi.uyumasına yardımcı olur oda sende yıpranmazsınız dedi
calpol verebilirsin oda rahatlatır dedi.jel yazdı caljel yazacaktı detinox istedim.böbrek üstü bezlere kötü etkisi varmış dedim.güldüü :)) bişi olmaz öyle bi etki yapması için çooookk kullanmanız lazım dedi ama yinede detinox yazdı
demir damlasını bırakabilirsin rengide kemikleride gelişimide çok iyi gerek yok kullanmana zaten gece verdiğin devam sütünde demir var o karşılar dedi
genel gelişimi çok iyi hiç bi sorun yok güçlü kuvvetli gayretli bi bebek dedi.aynen devam et dedi :))
bizimde kilomuzu doktorumuz fazla buluyor 10 kg olmuş benim paşam:) boyumuz 72cm çok ileride gidiyor şu an 12 aylık bebek kilosunda bu gidişle obez olacak dikkat et deyip duruyor ama maaşallahı var oğlumun hiçte obez gibi durmuyor bence
kızlar dün çorba yaptım benim bebiş sewdi denemek isteyenler için: 200ml su yarım domates 1yemek kaşığı tel şehriye bi,raz has z.yağ benim tavuk suyum wardı biraz onuda kattım.. benim kızıma dediğiniz kahvaltı karışımını yaptım bulandı yemek istemedi pek reddetmezdi bişeyi ama sewmedi galiba
Hay maşallahneyle besliyosun canım anne sütünmü yaradı
bide aşılarından etkilenmeyen bebişler önceki aşılarındada etkilenmeyenler mi acaba:44:
biz olmdık daha ası ama daha öncekiler çok rahat geçmişti. 6 aylık kontr. gelmedi daha 22 de. kilomuuzu mrk ediorum ben en çok.sizde bu kdr kilo duyunca:)
bizim elektronik tartı war önce bebişle tartılıyorum sonra yalnız tartılıyorum tutuyo walla eğer merak ediyosan öyle yapabilirsin
ben de öyle yapıyodum bizimki de tutuyodu
sen ne yaptın cnm tartıldın mı kaç kilo çıktınız:44:
rahat bırakın bebişleri yok oturuyo mu kalkıyo mu sürünüyo mu dişi var mı kaç tane bende sizler gibi takılıyorum fiziksel motor gelişimine ama biraz daha relaks olun siz elinizden geleni yapıyosunuz ben burada bakıyorum çelimsiz cılız bebek yok hepimizinkine 41 kere maşallah.
bence sağlık olsun hastalık olmasın gerisi gelişir.dil gelişimi hakkında konuşalım... bebişler kaç hece çıkarıyor.biz ba be tis tır ge a e hece+lerini çıkarıyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?