2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ay sonuna doğru cnm bizim aşılarımız

bizimde aşımız pazartesi doktor bişi olmaz dedi ama bilmiyorumki bu ayki aşılar biraz ağır gibi hiç bi aşıya giderken calpol vermemiştim karşıydım da ama bu sefer vericem galiba gözüm korktu :=)

canım biz olduk 6.ay aşılarımızı bizde ateş hiç olmadı biraz huysuzlandı o gün birde ertesi gün o kadar geçti. merak etme atlatırsınız...

bizimde kilomuzu doktorumuz fazla buluyor 10 kg olmuş benim paşam:) boyumuz 72cm çok ileride gidiyor şu an 12 aylık bebek kilosunda bu gidişle obez olacak dikkat et deyip duruyor ama maaşallahı var oğlumun hiçte obez gibi durmuyor bence

Hay maşallah neyle besliyosun canım anne sütünmü yaradı

kızlar dün çorba yaptım benim bebiş sewdi denemek isteyenler için: 200ml su yarım domates 1yemek kaşığı tel şehriye bi,raz has z.yağ benim tavuk suyum wardı biraz onuda kattım.. benim kızıma dediğiniz kahvaltı karışımını yaptım bulandı yemek istemedi pek reddetmezdi bişeyi ama sewmedi galiba

domtes verebiliyormuyus ki

biz olmdık daha ası ama daha öncekiler çok rahat geçmişti. 6 aylık kontr. gelmedi daha 22 de. kilomuuzu mrk ediorum ben en çok.sizde bu kdr kilo duyunca:)

biz olmdık daha ası ama daha öncekiler çok rahat geçmişti. 6 aylık kontr. gelmedi daha 22 de. kilomuuzu mrk ediorum ben en çok.sizde bu kdr kilo duyunca:)

bizim elektronik tartı war önce bebişle tartılıyorum sonra yalnız tartılıyorum tutuyo walla eğer merak ediyosan öyle yapabilirsin

kızlar slm herkese maaşallah ya bebişlerin kilolarına sağlık versin Rabbim hepsine
benm oğlum iki aydır çok az kilo alıyo hiç yerinde durmuyoki bide ek gıdalarla aramız hiç ii değil napıcam ya zorla veriyorum bikaç kaşık okadar bi öneriniz varsa söleyin nolur ne yapabilirim çok sevebileceği bilmiyorumki değişik değişik denemeler yapıyorum ama ıııı severek yenmiyo bide ağzında bekletip gargara yapar gibi ses ç.ıkarıyo yemek faslımız 1 saati geçiyo mamada vermiyorum sadece ek gıdalar ve anne sütü
gece muhallebi falan yapsammıki kilomuz 7900kg boy 72cm boyumuz maaşallah kilomuzada doktor amcası ii dedi ama ben işte biraz daha alsın istiyorum annem hep derdi siz yiyin ben yemiş gibi oluyorum diye nekadar haklıymış yaaaaaaaaa varsa öenrilerinizi bekliyorum
buarada 6.ay aşımızı olduk o gün ve ertesi gün biraz mızmızlandı ama çok şükür ateş olamdı öyle yüksek denecek kadar atlattık çok şükür
öpüyorum sizi ve kuzucukları

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

rahat bırakın bebişleri yok oturuyo mu kalkıyo mu sürünüyo mu dişi var mı kaç tane bende sizler gibi takılıyorum fiziksel motor gelişimine ama biraz daha relaks olun siz elinizden geleni yapıyosunuz ben burada bakıyorum çelimsiz cılız bebek yok hepimizinkine 41 kere maşallah.
bence sağlık olsun hastalık olmasın gerisi gelişir.dil gelişimi hakkında konuşalım... bebişler kaç hece çıkarıyor.biz ba be tis tır ge a e hece+lerini çıkarıyoruz şimdilik

ben de öyle yapıyodum bizimki de tutuyodu
sen ne yaptın cnm tartıldın mı kaç kilo çıktınız:44:

6800 çıktı ya çok az sanki

en çok buuu dioruss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…