bilmem ki hiç denemedim:)Evet biz basladik. Normal sutten yogurt yapiyoruz biz. Ama dedigini doktora sorup sutun icine ilave olarak kullanabilirim belki. Ikisini karistirinca daha guzel olur gibi dimi ?
tabiki paylasırım bır tane tarıfı burdan buldum ;Aramiza yeni katilan, hos gelmis annemiz biz de alabilir miyiz acaba o tarifi ?
tabiki paylasırım bır tane tarıfı burdan buldum ;
10 tepeleme yemek kaşığı un
1 ç.brd. pekmez
1 yumurta (bebek 1 yaşından büyükse 1 yumurta küçükse yumurtanın beyazı alerji yapacağından 2 yumurta sarısı koyalım, ben sarılar beyazından iyice arınsın diye elimle ayırırken aynı zamanda patlatmamaya dikkat ederek suyun altına tutuyorum iyice beyazı gidiyor
100 gr tereyağ
vanilya
1oo derece 15 dk
benım tarıfım baska onuda yazayım yukarıdakını denemedım acıkcası:)
7 kasık un
4 kasık ırmık
100 gr tereyagı
3-4 yemek kasıgı pekmez
yarım kasık tarcın
hamuru 1 cm kalınlıgında acıyorum sekıllı kestıkten sonra 180 derecede 15 20 dk kontrol ederk pısırıyorum
rengı esmer oluyor pekmezden dolayı ama cok guzel ve dogal kızımla beraber bızde aılecek yıyoruz:)netıcede marketlerde satılanlarda ne oldugu bellı degıl:)yası ılerledıkce ıcıne kuru uzum bal gıbı seylerde konulabılır ben
kendımıze kuru uzumlu yaptım oda cok guzel:):)
Sagolasin. Ellerine saglik. Super gibi duruyo tarife gore.[/QUOT
hazır bebek bıskuvısı yerıne kullanılabılr olması onemlı hersey bebıslerımızın saglıklı olması ıcın:)
1 ç.brd. pekmez
1 yumurta (bebek 1 yaşından büyükse 1 yumurta küçükse yumurtanın beyazı alerji yapacağından 2 yumurta sarısı koyalım, ben sarılar beyazından iyice arınsın diye elimle ayırırken aynı zamanda patlatmamaya dikkat ederek suyun altına tutuyorum iyice beyazı gidiyor
100 gr tereyağ
vanilya
1oo derece 15 dk
7 kasık un
4 kasık ırmık
100 gr tereyagı
3-4 yemek kasıgı pekmez
yarım kasık tarcın
hamuru 1 cm kalınlıgında acıyorum sekıllı kestıkten sonra 180 derecede 15 20 dk kontrol ederk pısırıyorum rengı esmer oluyor pekmezden dolayı ama cok guzel ve dogal kızımla beraber bızde aılecek yıyoruz:)netıcede marketlerde satılanlarda ne oldugu bellı degıl:)yası ılerledıkce ıcıne kuru uzum bal gıbı seylerde konulabılır ben kendımıze kuru uzumlu yaptım oda cok guzel:):)
1 ç.brd. pekmez
100 gr tereyağ
vanilya
1oo derece 15 dk
7 kasık un
4 kasık ırmık
100 gr tereyagı
3-4 yemek kasıgı pekmez
yarım kasık tarcın
hamuru 1 cm kalınlıgında acıyorum sekıllı kestıkten sonra 180 derecede 15 20 dk kontrol ederk pısırıyorum rengı esmer oluyor pekmezden dolayı ama cok guzel ve dogal kızımla beraber bızde aılecek yıyoruz:)netıcede marketlerde satılanlarda ne oldugu bellı degıl:)yası ılerledıkce ıcıne kuru uzum bal gıbı seylerde konulabılır ben kendımıze kuru uzumlu yaptım oda cok guzel:):)
canım çekmedi desem yalan olcak haftasonu babamız evdeyken yapıcam teşekkür ettim tarif için bu arada hoşgeldin canım
kızlaaaaar 4 aydır yoktum yurtdışındaydım 2 gün önce geldim nasılsınız bakayım? aman allahım gittiğimde bebişler 2 aylıktı şimdi ise 6 aylık olduk . NEYDİ O GAZ SANCILARI, UYKUSUZ GECELER....hepsi biiti değilmi. sizleri çook özledim ama o kadfar sayfa varkı okuyamadığım yüzlerce... okuyamam sanırım. eee neler yapıyorsunuz konuşacak çook şey var kızlar. bu arada yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoşgelmişler....şu an kucağımda benim paşa o şekilde yazıyorum eeee büyüdük nede olsa dimi
Diyeceksiniz ki niye boyle costun?? bizimki bu gunlerde beni cok geriyor.oyuzden nette gezinirken buldum bunlari eminim benim gibi dolu olanlar vardir aranizda oaylasmak istedim.Son yazdigim bi kitaptan alinti:)
Ne guzel ikinci disler geliyo :)))
Biz de daha ilkinin belirtisi bile yok. Tembel benim oglan diyorum kimse orali olmuyotabii ogluma duyurmuyorum.
Tebrikler anneler ve guzel bebekleri. Darisi basimizaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?