herkese selamlar uzun zamandır g,remiyorum tatildeyim hala umarım tüm annişler ve kuzular iyidir... ben pek iyi değiklim şu ek gıda olayına taktım kafayı çorbalardır yoğurtlardır bizim 15.inde kontrolümüz ve aşımız var 6. ay doluyo dr bana meyve suyu püresi vermeye başla gece de muhallebi türü verebilirsin demişti geçen ay bu ay çorbalar falan girince ben çok sıkıntı yapıyoyorum bir de doktorlarınız herhangi bir beslenme listesi ya da programı verdi mi size ? ya ben herşeyi tarifle yaparım gğ-ünlük hayatımda da dr vermezse ben stres oluyorum yaaaa.. @enobo yine süper bi şekilde geçmişsin ek gıdaya bravo tariflerini bekliyorum Noyanı da çokk öpüyorum:) ha bir de yoğurt mayalama da pastorize yoğurt kullanıyosunuz di mi? ayy bir de mama sandalyesi alan var mı? varsa ne tür bişey önerirsiniz???
canım sen neden bu kadar stres yaptın ek gıdayı sakin zaten yiyecegi seyler belli mama,yogurt,corba,sut,meyve bunları evir ceviruydur uydur yap.zaten en ii yardımcın bebisin o herseyi sana ifade ediyor.canını sıkma.telas yaprıkca daha uzulursun.ben sutum azaldıgı için 4.ayda basladım.simdi simdi duzene girdi sayılır .bide bana bi arkadasım söylemişti cok dogru bence bebegin yeni dogan degil o sandıgından daha da kuvvetli demişti.gercekten de öyle artık yarım yasımıza girdik..tedirgin olma az az hergün bişi dene..zevk almaya calıs ozaman sıkıntı olmuyor..
sütü pastorizeden yapıyorum keçi sütünden.mayası pasttörize yogurt tabi.
mama sandalyesi chicco dan aldım.cok güzel ve rahat,bebek oturamazsa diye iyice yatıyor onceden almadıgıma cok pişman oldum.3 4 yatıs pozisyonu ve yüksekligide ayarlanıyor.tavsiye ederim.