2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bikac ayri kaynaktan okudum bi de doktordan oyle duymustum. Yuksek ateste olacak diye.
Rondodan gecirince kucuk parcali oluyo, suzguden gecirince purelesiyo. Ama ilk zamanlarda pure gibi olmasi sart bogazina takiliyo cunku.
Tabii siz bilirsiniz ben sadece soran arkadasimiza yaptigimi yazdim

Hosgeldin. Evet gayet normal bence endise etme,

bana doktor tavsiye etmişti normal süte oranla daha fazla demir ve vitamin içeridği için:)30 ml suya bir ölçek devam sütü koyup bir çay kaşığı yoğurt ile mayalıyorum normalden biraz daha sıvı oluyor ama tadı yoğurt gibi yedirmeside rahat:)siz ek gidalara başladınız mı:)

bebişin ve sen aramızaa hoşgeldınız.

bizim doktorumuzda biraz pütürlü olsun dedi:44:

kızlar bebişlerimiz artık hareketlenmeye başladı gündüzleri gözümüzün önündelerde geceleri de yerinde durmuyo bu fıstıklar.benim kız gece 5.30 da uyanmıs emekler pozisyona gecmiş beni izliyo şimdiye kadar hep sırt üstü yatırıyordum ben öyle yatırıyorumda artık kendisi bütün vucudunu yana cevirerek yada yüz üstü pozisyona getirerek uyuyo bide güzel kafasını bi saga bi sola ceviriyo ki anlatamam cok tatlı uyuyoda korkuyorum geceyle agzı burnu kapanacak die devamlı gözüm üzerinde

selam kızlar
ek gıda, diş, sıcaklar vs. vs ama büyüdükçe daha tatlı oluyorlar herşeye seve seve katlanıyoruz artık.

mama ve anne sütü bir değil mama 1000ml olabilir ama o kadar anne sütü çıkacağını sanmam. sürekli sağarak zaten elinden geleni yapmışsın, 6. aydan sonra anne sütünün besleyiciliği azalıyor ek gıdalarla eksiğini tamamlar bebişin. ben kahvaltıya başladım, ara öğünde meyve püresi öğlen sebze çorbası öğleden sonra ara olarak yoğurt ve akşam kaşık maması veriyorum aralarda da emiyor. ek gıdaya başla bence tatlara alışması açısından.

öğün atlayınca bile sütüm azalıyor o yüzden tutmuyorum.

chicco polly aldım çok memnunum

Kizlar bu arada doktora sordum, aGzi acilmis bi calpol un omru 3 aymis. Actiktan 3 ay sonra atmak gerekiyomus. BilgInize.
hadi ya hiç bilmiyordum sağol paylaşım için.

kızlar bu kaşık mamasını vermelimiyiz yoksa vermemelimiyiz?sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz 2 doktorda farklı şeyler söyledi aklım karıstı:44:elimde olsa su doktorları aynı çatı altında toplayıpbazı konularda hem fikir olmalarını sağlıcam

bende oruç tutuyorum allaha sukur azalmada yok sutumde ender saraçın kıtabında okumustum ıftarda ve sahurda bır tane maden suyu ıcıyorum hem sutu artırıyormus hemde kalıtesını yukseltıyormus:)

benım doktorumda dısardan alınan hersey zararlı ve tıcarı kaygı ıle uretılıyor dıyo ben bebe bıskuvısını bıle evde yapıyorum:)

benım doktorumda dısardan alınan hersey zararlı ve tıcarı kaygı ıle uretılıyor dıyo ben bebe bıskuvısını bıle evde yapıyorum:)

memlekette gittiğim doktor(güvenerek) da aynısını söyledi zararlı ve reklam amaclı dediakat izmir deki doktorum yedirebilirsin dedi.hatta bi arkadasım kızını hocaya götürüyor onada yemesi gerektiğini söylemiş bana geldi sen bebeğine kaşık maması vermiyormususn 4-36 ay arası kullanılacakmıs bu deyince ben kendimi suclu hissettm

kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda ense kalınlığı kaç çıkması lazım

1.1,1.2,1.3.... bunlar ideali aslında ama ölçümden ölçüme fark ediyor.İdeal lafı yanlış oldu aslında, şöyle söyleyim 2.5'i geçmedikçe sorun yok, ama nekadar da olsa 2 ve üzeri yüksek kaçıyor biraz, daha altı olması lazım.Benim de 2 çıkmıştı mesela,başka doktora gittim tedirgin olup,1.8çıktı. ikisi de 2.5dan sonrası tehlikeli dediler.Çok şükür bir sıkıntı da olmadı.

Evet biz basladik. Normal sutten yogurt yapiyoruz biz. Ama dedigini doktora sorup sutun icine ilave olarak kullanabilirim belki. Ikisini karistirinca daha guzel olur gibi dimi ?

Masallah ona. Benim oglan daha geriden geliyo bu gelisim konusunda soylemistim. Hala sirt ustu yatiyo, nasi koyuyosam oyle kalkiyo. Dayisi gibi tembel ve geveze olacak belli

Canim evde dogalini yapma imkanin varsa sebze, mercimek, kiyma vs kullanarak neden disardan koruyucu yuklu olanini alasin ki ? O evde ya da gun icinde vakti olmayan kisi ya da durumlar icin lazim olan bi sey. Zorda kalmadikca basvurma sakin arkadasim. Icindekiler kismini okuman bile kendince yararli mi zararli mi yoksa notr mu olduguna karar verebilirsin.

kızlar ikili test yaptıran varmı aranızda ense kalınlığı kaç çıkması
lazım

Sanirom hepimiz yaptirmisizdir ama 1 sene olmustur herhalde. Yanlis baslikta yaziyo olmayasiniz ? 2012 subat anneleri kismi sizi daha dogru ve es zamanli olarak aydinlatir diye dusunuyorum.
Saglikla ve hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almaniz temennisiyle...

Mrb arkadaşlar
Ben dr un öneirsiyle 2 aydır kaşık maması yediriyorum.
Kavonazda meyve sebze püreleride alıyorum ayrıca evdede yapıp veriyor annem oğluşum hepsini güzelce yiyor maşallah
Sütaş ın bebek yoğurdunada bayılıyor evde yaptığımızı bu denli iştahla yememişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…