2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel ikinci disler geliyo :)))

Biz de daha ilkinin belirtisi bile yok. Tembel benim oglan diyorum kimse orali olmuyo tabii ogluma duyurmuyorum.

Tebrikler anneler ve guzel bebekleri. Darisi basimizaaaa

walla benimkide tembel ne diş var nede emekleme yanlız değilsin canım merak etme

BEBEK BİSKÜVİSİ
Malzemeleri:
-2 çay bardağı un(tam buğday veya buğday)
-1/2çay baradağı irmik
-2 çay baradağı pirinç unu
-4 yemek kaşığı tereyağı
-2 yemek kaşığı pekmez
-1 tatlı kaşığı kayısı püresi(eklenmeyebilir)sert kuru (kükürtlü olan sarı yumuşak kayısılardan değil)kayısıyı yumuşaması için sıcak suda bekletip rondodan geçirdim ara öğün olarakta veriyorum
HAZIRLANIŞI:
1-Terayağı,un,pirinç unu,pekmez kayısı püresi ve irmiği karıştırıp kulak memesi kıvamında hamur elde ediyoruz.(eğer hamur sert olursa birkaç kaşık sütte ilave edilebilirsiniz)
2-Hamurdan parçalar kopartıp elimizle uzatıp silindir şekli veriyoruz,
bir parmak genişiğinde kesip yuvarlayıp üzerini bıçakla çiziyoruz veya kurabiye kalıbı da kullanılabiliriz

3-Önceden ısıtılmış 175 dereceli fırında 20-25 dakika pişiriyoruz.(pişen kurabiyeleri fırından çıkartıyoruz.Mevcut fırın sıcaklığında kurumasın diye.
4-Soğuyunca sevgiyle sunuyoruz.AFİYET OLSUN

2 aydır diş şikayetlerimiz var ama daha gelen giden yok benim de 7-8 aylıkken çıkmış bu da öyle olacak heralde
yada durup durup hepsi birden çıkacak:=)))
hatta ben bu kadar uğraşa diş değil pırlanta falan çıkacak heralde diyorum
yerim onun taşını kuşunu heryerini

2. dışımızde çıktı.. kuzumun şimdıde uyudu ay işe başlayınca ıyıce bana duştu ozluyoz bırbırımızı annemlerde gelıo eylulde pek bı keyfız oh

kızlar slm.uzun zamandır yazamıyorum.bizim cadı hareketlendi ve dewamlı ilgi istiyor.artık çok yorulıyorum.uyku düzenide değişti.ooff off.geçen dr kontrolümüz vardı.artık ne verebilirim ditye sordum.oda ne yedirmemelisin desek daha kolay olur dedi.tuz,şeker,baharat ve bal hariç herşey dedi.yumurtanın beyazı ve balığıda ilerleyen aylarda verirsek daha iyi olur dedi.daha süt çocuğu %90 süt ile beslnemeli dedi.kahvaltıda zeytin verebilirmiyim diye sorunca güldü ve tekrar tekrar tuz şeker baharat ve baldan uzakdur dedi.tuzsuz zeytini tabiki verebilrisn dedi.komik duruma düştüm.ben kahvaltısını ayrı ayrı veriyırum.peynir,pekmez rezene çayı,yumurta.tam tahıllı ekme.bir kaç gün sonra zeytinede başlıyacam.ek gıda gerçekten zormuş.

kızlar size ne soracam.benim cadı kucağımızdayken dik duruyor ama sırtına yastık koyup destekli otutturmaya çlıştığımızda öne dewriliyor.sizdeki durum nedir?dr dedim destekli oturamıyor diye.dr destekli oturma sadece ellerini ve ayaklarını kullanarak oturmasıdır dedi.denedik orda oturdu.ama ben hala takıntılıyım.siz nasıl oturtuyorsunuz?
bebişleri öptüm byeee

herkeze ii pazarlar arkadaşlar soğuk günlerin ardından güzel bir pazar günü dün kızımın saçlarını kestirdim kızm erkek fatma oldu walla saçlarını çok çekiyodu çekmesin dedik aynen devam sizin bebeişlerde çekiyomu saşlarını yoksa bizim kız mı tuhaf :))))

bizimki de aynı canım ya öne devriliyo ya yana:) yastıkla kenarına köşesine destek yapıyorum yanından da ayrılamıyorum bizim destekli oturmamız bu. ayrıca dişi çıkanlara maşallah diycem bizde salya diş kaşıma çok fazla aylardır var ama daha görüntü de bişi yok:)

ayy canım benim benimm ne güzel uzamış saçları demek keşke kestirmeseydin. bizim de çekecek saçımız yok:) uzasın diye can atıyoruz şöyle güzelce uzasa da toka taksak da kıza benzese diye

Merhaba arkadaşlar,

Şubat 2011 annesi olacakken Ocak 2011 annesi oldum. Facebookta bebeklerimizle ilgili paylaşımlarımız için bir grup kurdum. Kadınlar kulübünün güzel ortamının orada da olmasını çok isterim. İsteyen herkesi bekliyorum.

tatlım b kahvaltı öğününü nsl hazırlıyorsun bilgi verirmisin?

diş bizdede yok sulanma çok var ama:) oturamıyoruz bizde daha güpp öne yada arkaya :) 6aydır hiç düşmedi koltuktan çekyattan falan dün babamız düşürdü ayh nsl içim acıdı bi koştum yanına bakıyor yüüzme ay yfalan desem ağlıck bozuntuya vermedm ama kötü oldm.

Ay masallah valla bizde kesecek sac yok,ama bizimkide arkada bikac tel uzayan var onlar cekiyor.bende kulagi mi agriyo acaba diyodum demek sac rahatsiz ediyomus:)

Canim sulanma vatsa cikar,biz 4aylikken sulaniyoduk 5,5 ayda cikardi.dr demistim daha cikmaz dedi o dedi 2hafta sonra cikti,saskin dr:)seninkide cikar suan dis sadece sevimliliklerine sevimlilik katiyor:))bide gecmis olsun valla bugun benimki yatarken dogrulmaya calisyodu bi anda dogruldu islak mendili kapti agzina goturdu,yani yazarken bile cok zaman aldi ki bunu saniyeler icinde yapti.cok dikkat etmek lazim.gecmis olsun.Allah hepimizin bebisini korusun.

canım kahvaltısını ayrı ayı vreiyorum.peyniri bir kaç saat önceden ıslatıyorum.karadut pekmezinin içine ekmek doğruyorum ama minnacık minnacık.geçen cevizde koydum pekmeze.bizm kız biraz pis boğaz.sewiyor maşalah .ama keyfi yerinde olursa sıkıntı yok.aynı bizim yaptığımız kahvaltı gibi veriyorum canım.geçmiş olsun canım.rabbim acılarını göstermesin.

bende bekliorum ama herhngi bişi ykk daha dişlerde saol cnm dikkat ediym ben ama baba dikkatszlik yaptı
doyuyormu peki ? bizimki kahvaltıyla doymuyor ya yrm saat sona mama veriom gene azmı gelior acaba

doyuyormu peki ? bizimki kahvaltıyla doymuyor ya yrm saat sona mama veriom gene azmı gelior acaba[/QUOTE]

doymuyor çünkü bende emziriyorum yarım saat sonra.

en kısa zamanda deniicem canım çok güzel gibi görünüyo düşününce en önemlisi de doğallığı bence şimdiden teşekkürler

ayy beğendim ben bu yazıyı benim kayınvalidem şen kaynana kategorisine giriyo
azıcık köylü kaynananın da özelliklerini taşıyo
ama ben seviyorum kayınvalidemi...

kızlar cuma günü kontrolümüz vardı
8 kilo 65 cm olmuşuz gayet iyi artık kahvaltıya başlayalım dedi
2,5 aylıkken salyalar başladı ama hala tık yok ama herşeyi ısırmak istiyo çok kaşınıyo yavrumun damakları yaa
sizde ne var ne yok kaç kilo odunuz kahvaltyı beğeniyomu bebişleriniz bakalım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…