herkese selamlar uzun zamandır g,remiyorum tatildeyim hala umarım tüm annişler ve kuzular iyidir... ben pek iyi değiklim şu ek gıda olayına taktım kafayı çorbalardır yoğurtlardır bizim 15.inde kontrolümüz ve aşımız var 6. ay doluyo dr bana meyve suyu püresi vermeye başla gece de muhallebi türü verebilirsin demişti geçen ay bu ay çorbalar falan girince ben çok sıkıntı yapıyoyorum bir de doktorlarınız herhangi bir beslenme listesi ya da programı verdi mi size ? ya ben herşeyi tarifle yaparım gğ-ünlük hayatımda da dr vermezse ben stres oluyorum yaaaa.. @enobo yine süper bi şekilde geçmişsin ek gıdaya bravo tariflerini bekliyorum Noyanı da çokk öpüyorum:) ha bir de yoğurt mayalama da pastorize yoğurt kullanıyosunuz di mi? ayy bir de mama sandalyesi alan var mı? varsa ne tür bişey önerirsiniz???
slm bayanlar herkes iidir umarım
geçmiş olsun canım bizde bugun olduk 3 bacak 1 agızdan zaten dişten dolayı ateşimiz vardı hafif
37.6 olunca calpol verdim ii şükür gece çıkmaz inş
canım gece yada uyrken emzirmeyi denedin mi alır belki bizdede ööle bi durum olmuştu atlattık çok şükür
ne kadar zorlandıgını biliyorum
milupanın yada bebelac ın ücretsiz danışma hatları var arayıp sorabilirsin bence sütünün yetip yetmediğini :44:
mama sandalyesinin kodu varsa yazarmısın bende düşünüyorum bu ara almayı
sadece iyi geceler yazıcam
çok yorgunum 2 gündür reflüsü azdı kusmuyo ama mız mız diş şikayeti de var çok ama ortalıkta diş falan yok
çok yorgunum çooooooookkkk niye bunların enerjisi hiç azalmıyo acaba????????
ben de mi onun yediklerinden yesem napsam???????
Hepsiburada.com : Chicco Polly Dino Food Mama Sandalyesi | Anne / Bebek / Çocuk canim burdan bakabilirsin..
selam kızlarrr...kızım bugün altıncı ayını doldurdu çok şükür yeni yeni destekli oturmaya başladı.yürüteçe koymak istiyorum ama cesaret edemiyorum daha erken mi acaba .? bebeği yürüteçle tanışan var mı ?
Saol canim valla mamadan keci sutunden inek sutunden denemedigim kakmadi.sinir oldum.bide dedigin gibi yapiyim...
Mayasini soguk atarsan tutmaz yogurt. Bi de sutu kaynattigin kapta yapma. Yeni bi kaba koy. Mayasini fazla kacirirsan da eksi olur. Sut Cok sicakken mayalarsan da uzerinde su olur, onu da buzdolabina koymadan once uzerine kalin pecete ya da temiz bi kucuk havlu vs serip oyle dolaba at tum suyunu ceker.
Bizim ineklerimiz vardi da. Ananemle dedemin yani. Cocuklugumdan beri yogurt yaparim ben o yuzden.
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu kk ya girmeyeli bebişler nasıl
selam kızlar3 hafta önceki aylık kontolümüzde meyve püresi ve yoğurda başla demişti doktorumuz 3 hafta böyle gelmeden bir hafta önce de sebze çorbasına başla dedi 1 hafta sebze çorbası ver dedi. Bugün sebze çorbası vereyim dedim yok istemiyo yemiyo minişim meyve püresi bi kaseyi şapur şupur yiyodu yemedi yaa napıcam. sizler sebze çorbası başladınız mı yedimi bebişleriniz???:93:
mama sandalyesinin kodu varsa yazarmısın bende düşünüyorum bu ara almayı
herkese selamlar uzun zamandır g,remiyorum tatildeyim hala umarım tüm annişler ve kuzular iyidir... ben pek iyi değiklim şu ek gıda olayına taktım kafayı çorbalardır yoğurtlardır bizim 15.inde kontrolümüz ve aşımız var 6. ay doluyo dr bana meyve suyu püresi vermeye başla gece de muhallebi türü verebilirsin demişti geçen ay bu ay çorbalar falan girince ben çok sıkıntı yapıyoyorum bir de doktorlarınız herhangi bir beslenme listesi ya da programı verdi mi size ? ya ben herşeyi tarifle yaparım gğ-ünlük hayatımda da dr vermezse ben stres oluyorum yaaaa.. @enobo yine süper bi şekilde geçmişsin ek gıdaya bravo tariflerini bekliyorum Noyanı da çokk öpüyorum:) ha bir de yoğurt mayalama da pastorize yoğurt kullanıyosunuz di mi? ayy bir de mama sandalyesi alan var mı? varsa ne tür bişey önerirsiniz???
Evet canim pastorizeden.
Hic kasma kendini arkadasim. Kolay ek gida olayi. Tavsiyem daha bisi vermeden once bikac kez limon yalat. Eksiye tepkisi gelissin ve alissin. Bikac gun sonra gec sonra da ek gidaya. Bi psikolog soylemisti bunu. Ben oyle yaptim ama karni tokken yap bunu canim.
Ay basit hep onlarin yemekleri. Mesela; havuc al soy yarisini dogra at bi kucuk kaba, uzerine cok doldurmadan bi tatli kasigi pirinc koy, uzerine bi cay kasigi sizma zeytin yagi ve bi bardak kadar hazir su koy. Agzi kapali bicimde yuksek ateste kaynat 10-15 dk. Yumusayinca alirsin. Suyunu atma. Birlikte rondoya at, ordan da tel suzguden gecir. Ver kuzuna. Ardina da bol bol.
Yemedigi an birak, sonra denersin yine.
Iste bu sekilde yap her seyi ve yanina ertesi gun baska bi sebze ekle. Havuc tatli oldugu icin basta iyi oluyo onu temel sebze yap. Yanina bi dilim kabak ekle mesela, patates ekle. Bu tarifle karisimlar hazirla. Hep bi sebzen yeni olsun. Havuc domates maydanoz pirinc de guzel oluyo. Tarif hep bu canim yukardaki gibil sebzeler artinca suyu da artir koydugun. Degisik tarifleri vericem tabii ilerde ama simdilik bu ikili uclu kombinlerle gidiyorum ve pirinci kirik pirinc olarak mutlaka kullaniyorum canim.
Ben de senin noyan inini kocaman opuyorum kasma.
Istersen noyan a her gun verdigimi yazarim buraya sana da tavsiye menu gibi olur. Ama ilk bikac gun yukarda dedigim gibi yapabilirsin canim.
bende geçen aldım baby max marka kraftın yan ürünüymüş
az yer kaplıyo sırtı ayarlanabiliyo yatık duruma geliyo boyu ayarlanabiliyo alçaltıp yükseltiliyo çift tepsili yıkanabilir kumaş altında sepeti var tekerlekli falan 110 a aldımben.memnunum
canım benim oğlum da 2.ayından beri sadece uyku sersemiyken emiyo.. tam 4.5 aydır süt sağıyorum bir ay el pompasıyla uğraştım artık eşim halime acımıştı geliyo süt sağıyorum gidiyo süt sağıyorum sonra elektrikli aldık da rahatladım bu çabalarım olmasaydı çoktan sütüm de kesilmişti pes etme devam et ben yaşına kadar uğraşcam süt alması için... ama ben de 500ml ancak sağıyorum geceki emdikleri hariç... hatta dün anne sütünden sütlaç bile yaptım:))ama benim sütüm yağsız olduğundan süt bi yanda prinç bi yandaydı yine de yedirdim:)) gündüz öğünlerde ek gıda veriyorum aralarda süt resmen boş zamanlarında ne yaparsın die sorsalar süt sağarım cevabını veriorum... bu arada kızlar oğlum 70cm ve 8100gr sizce nasıl..
bizde aldık mama sandalyesini, chicco polly. ama bu linkte çok pahalı. ben ereyon.com dan aldım 220 ye.
Guzuuummmmm onu da inceledim markette. Hic dogal bi urun diil. Bi suru katki maddesi var ve neredeyse 1 ay raf omru var. Bu bile coook koruyucu icerdiginin kaniti tek basina. Bu yuzden verme zorda olmadikca.
Gunluk sutten sen mayala canim??
benim kızımda şubat 2 doğumlu:)bu ara ek gıda sıkıntısı çekiyorum biraz fazla evhamlıyım sanırım:)yoğurt yapıyprum ama devam sutuyle seftali suyu da veriyiorum bide salatalık veriyorum dişini kaşısın diye başka birsey vermiyorum baktım herkes baya veriyor ben mi geç kaldım acaba endişelendim kızım 8 kilo 69 cm normalmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?