• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4. ye olcam ne şanslısınız:) bi de ağrılı geçiyo sormayın gitsin sözde doğumdan sonra ağrın olmaz dediler nerdeeee

ben de ağrı falan olmadı bi baktım adet kanaması öncesinde ve esnasında ağrı olmadı 3 gün sürdü normalde 5-6 gün sürerdi..sonrakiilerin de başarılarının devamını dilerim..:54:

evet ben de kızım da aynı durumla karşılaştım. karşı komşum ebe ona sordum. Bütün genital organlarının sağlıklı olduğunun bir kanıtı olduğunu söyledi. Ayrıca internetten de araştırdım aynı şeyi yazıyor. Ben de rahatladım çok şükür...

arkadaşlar benim oğlumun bezinde de pembe pembe bişiler vardı doktora sordum bişi kristalleri dedi
ama unuttum adını şimdi
çok sıcak havalarda olurmuş
şimdi olmuyo azcık serinledik
bence sizin gördüğünüzde bu idrarda olan adını unuttuğum bi kristal

kızlar biraz geçmişe göz attımda regl den bahsetmişsiniz daha yeni olanlar var ne güzel ben doğumdan sonra 45. gün oldum sanırım sütümün olmama sebeplerinden biride buydu bende hep doğum yaptıktan sonra sancın olmaz lafını çok duydum ama bende öyle bir etki yapmadı aynı sancıları hatta daha fazlasını çekiyorum ama hala düzene girmedi adet dönemleri doğumdan önce 27 günde bir olurken şimdi 15 günde yada 3 haftada bir oluyo doğundan sonra 6. ayda doktorum çağırmıştı gitmek şart oldu artık

ya bide kızlar bugün yine patronum aradı beni zaten sürekli arayıp işe çağrıyo eşim göndermiyo artık izin vermiyo çalışmama patronum o kada riyiki zaten eşimin uzaktan akrabası ben hamileyken sürekkli bana doğum yapıyorun 41. gün burdasın diyodu çalıştığım yer 3 oda 1 salon bir ofis ti zaten küçük bir odası vardı orayı bebek odası yapıcaz diyodu bugün yine söyledi sen yeterki gel burada işler sen yokken yürümü dio yerime geçen kişiden hiç memnun değillermiş biz bebek odasını hazırlıyoruz pazartesi burdasın die diretiyo kırmak istemiyorum onuda durumumu açıklıyorum kızım zaten yemiyo orda perişan olur diyorum sen sanki çok mu yiyodun diyo nasıl yapsamda aradaki bağları koparmdan gitmesem diye düşümüyorum kara kara

Son düzenleme:
Canim ofis ortami zor cocuk icin yani isine mi odaklancan cocuga mi?ki bizimkininde yeme sorunu var cook zor olur senin icin.benim kuzenimde ofiste bakti bebegine ama cok zorlandi bi kadin aldi yanina iste ama cok zor oldu.nasil bi is yapiyosun bilmiyorym ama eve gelcek bi isse biraz evden idare edeyim falan diyebilirsin.cok zor hem calisip hem anne olmak:)Allah kolaylik versin hepimize...

kızlar biraz geçmişe göz attımda regl den bahsetmişsiniz daha yeni olanlar var ne güzel ben doğumdan sonra 45. gün oldum sanırım sütümün olmama sebeplerinden biride buydu bende hep doğum yaptıktan sonra sancın olmaz lafını çok duydum ama bende öyle bir etki yapmadı aynı sancıları hatta daha fazlasını çekiyorum ama hala düzene girmedi adet dönemleri doğumdan önce 27 günde bir olurken şimdi 15 günde yada 3 haftada bir oluyo doğundan sonra 6. ayda doktorum çağırmıştı gitmek şart oldu artık

ya bide kızlar bugün yine patronum aradı beni zaten sürekli arayıp işe çağrıyo eşim göndermiyo artık izin vermiyo çalışmama patronum o kada riyiki zaten eşimin uzaktan akrabası ben hamileyken sürekkli bana doğum yapıyorun 41. gün burdasın diyodu çalıştığım yer 3 oda 1 salon bir ofis ti zaten küçük bir odası vardı orayı bebek odası yapıcaz diyodu bugün yine söyledi sen yeterki gel burada işler sen yokken yürümü dio yerime geçen kişiden hiç memnun değillermiş biz bebek odasını hazırlıyoruz pazartesi burdasın die diretiyo kırmak istemiyorum onuda durumumu açıklıyorum kızım zaten yemiyo orda perişan olur diyorum sen sanki çok mu yiyodun diyo nasıl yapsamda aradaki bağları koparmdan gitmesem diye düşümüyorum kara kara

ayyy ne güzelmiş yaa değerlendir bence eşini bi şekilde ikna et denemekten ne çıkar. kızında alışır hep yanında olur iştee valla harikaymış :4:

Canim ofis ortami zor cocuk icin yani isine mi odaklancan cocuga mi?ki bizimkininde yeme sorunu var cook zor olur senin icin.benim kuzenimde ofiste bakti bebegine ama cok zorlandi bi kadin aldi yanina iste ama cok zor oldu.nasil bi is yapiyosun bilmiyorym ama eve gelcek bi isse biraz evden idare edeyim falan diyebilirsin.cok zor hem calisip hem anne olmak:)Allah kolaylik versin hepimize...

ewet canım bende sana katılıyorum hem çalışıp hem bebişe bakmak çok zor olur ewde bile bi misafir falan geldiği zaman bebeğe bakamıyorum diye üzülüyorum iş ortamı daha farklı. bence eşin ikna olursa bi kaç gün git patronun zorluğunu görsün zaten seni sewiyosa sana acır tamam çalışma der hem kırılmamış olur sana ama eşinede böyle söyle.. iş mi önemli bebeğinmi boşwer işi her zaman bulursun ama bebeğinin bu dönemleri geri gelmez...

bence çalışmayı bı dene derım bebegı ofıs ortamında degılde bakan bırıne bırakmak daha ıı calışınca duzenlı oluo sadece nazı sana oluo benım kız pek aglayan kucaktan ınmeyen bı bebektı bakıcıda oynayan gulen bı bebek sadece bana nazı bu araDAannemlerın tayını çıktı kızıma annneannesı bakıcak

bende şubat annesiyim.bi oğlum var.eylülde çalışmaya başlıyorum.ve sorunum bakıcı.bakıcı seçerken nelere dikkat ettiniz

bende ocakta başlıycam canım şimdiden çok stresliyim nası bırakıcam ben diye ağlıyorum. ama bırakan arkadaşlar anlaşırken herşeyi baştan konuşman gerektiğini söylüyolar tek tek konuşcaksın ne istiyosan bide biraz baktıktan sonra pat diye zam isteyenler falan oluyo onuda konuşun yol parasını konuşun sonra otobüsle geliyosa bilete zam geldikçe sendende zam istiycek:61: işte böyle Allah yardımcın olsun çooook zor çalışan annenin işi:44:

bende ocakta başlıycam canım şimdiden çok stresliyim nası bırakıcam ben diye ağlıyorum. ama bırakan arkadaşlar anlaşırken herşeyi baştan konuşman gerektiğini söylüyolar tek tek konuşcaksın ne istiyosan bide biraz baktıktan sonra pat diye zam isteyenler falan oluyo onuda konuşun yol parasını konuşun sonra otobüsle geliyosa bilete zam geldikçe sendende zam istiycek:61: işte böyle Allah yardımcın olsun çooook zor çalışan annenin işi:44:

gjgjgjgjkghhhhhhjgj,,
n
0omm
ü*mpıı
m*ıok

slm kızlar biliyosunuz ki bu ay 6. ay aşılarımız var tam 4 tane ben kızımın aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum ama doktorumuz hepatit aşısını 7. ayda vurucaktı bunu sağlık ocağındaki hemşiremize söylediğimde bunun için benden doktorumuzdan yazılı bir kağıt istedi sağlık bakanlığına göndermek için doktorumuz böyle birşeye gerek olmadığını bu aşıların hepsinin aynı gün yapılmasının sebebinin aslında zamanla annelerin bebeklerini aşı yaptırmaya getirmedikleri için hepsini 6. ayda yaptıklarını söyledi ve ağızdan damla olarak yapılacak aşının gereksiz olduğunu çünkü zaten karma aşıda bu aşının bulunduğunu ve kendisinin coçuğuna yapmadığını ve önermediğini söyledi bende yaptırmıcam hepatit aşısınıda 7. ayda yaptırcam siz bu konuda ne düşünüyosunuz sizin doktorlarınız neler söyledi bilgilendirseniz sevinirim çünkü aşılarınız ayın 15 de

slm kızlar biliyosunuz ki bu ay 6. ay aşılarımız var tam 4 tane ben kızımın aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum ama doktorumuz hepatit aşısını 7. ayda vurucaktı bunu sağlık ocağındaki hemşiremize söylediğimde bunun için benden doktorumuzdan yazılı bir kağıt istedi sağlık bakanlığına göndermek için doktorumuz böyle birşeye gerek olmadığını bu aşıların hepsinin aynı gün yapılmasının sebebinin aslında zamanla annelerin bebeklerini aşı yaptırmaya getirmedikleri için hepsini 6. ayda yaptıklarını söyledi ve ağızdan damla olarak yapılacak aşının gereksiz olduğunu çünkü zaten karma aşıda bu aşının bulunduğunu ve kendisinin coçuğuna yapmadığını ve önermediğini söyledi bende yaptırmıcam hepatit aşısınıda 7. ayda yaptırcam siz bu konuda ne düşünüyosunuz sizin doktorlarınız neler söyledi bilgilendirseniz sevinirim çünkü aşılarınız ayın 15 de

Selam canim biz bugun 6. Ay asilarimizi olduk. Doktorumuz bahsettigin konuda herhangi bi sey demedi. 4 unu de olduk biz. Bi daha 12. Aya kadar asimiz yok cok sukur.
Bakalim ates mates yapicak mi ? Umarim bisey olmaz kuzuma
Ek gidalara da basladik artik. Menumuz elimize verildi. Azar azar tum ogunleri vermeyi dusunuyorum ben de.

Selam canim biz bugun 6. Ay asilarimizi olduk. Doktorumuz bahsettigin konuda herhangi bi sey demedi. 4 unu de olduk biz. Bi daha 12. Aya kadar asimiz yok cok sukur.
Ek gidalara da basladik artik. Menumuz elimize verildi. Azar azar tum ogunleri vermeyi dusunuyorum ben de

geçmiş olsun kuzuna umarım ateşlenmeden atlatır

bızde bugun aşimızı olduk ama ne ateş sureklı ateşlı 3 tur calpol verışım sabah ogle aKŞAM HALADA var ateşimiz uyudu kuzum hıç kılo almıoz 3 aydır yerınde sayıyo 6,650 kılomuz :(canı saolsun ne deyım

bana da doktorum birini 7.aya bırakalım dedi önce sonra hadi yapalım hepsini dedi ve yaptı
ateş düşürücü verdim hemen sonra
akşam da fitil at dedi ateş falan olmadı çok şükür hepsine yarasın aşıları hastalık kaza bela uzak olsun hepsinden inşallaahhh
ek gıdaya yeni başlayanlara kolay gelsin
yedi yemedi gözlemleri
doydu doymadı
kirlenen kıyafetler
uyduruk şarkılar
yedi yemedi
çıkmayan lekeler
kaka az çok yaptı yapmadı
il başta bocalama oluyo ama zamanla düzene giriyo

herkese iyi geceleerrr

diyelimki hamileyim...ve agir kaldirdim dikkat etmedim...dusuk olursa kanamam olur dimi???:59:

yeni gördüm mesajınızı :( allah benzetmesin yaşatmasın , bende kasık ağrısı olmuştu adet olucam sandım kanamam geldi lavaboya gittim hala adet oldum sanıyodum miktarın fazla olduğunu görünce biraz korktum işime devam ettim fakat kan kaybından sanırım tansiyonum düştü , uyuşmaya başladım, aşırı ağrım vardı doktoruma kontrolume 1 gün vardı aradım hemen gel dedi meğer hamileymişim düşük yapmışım:( çok üzüldük ama 1 ay sonra kızıma hamile kaldım :) , allah gönlüne göre versin , dikkatli ol , şüpheleniyorsan hiç bir şey kaldırma bence.

Ek gidalara da basladik artik. Menumuz elimize verildi. Azar azar tum ogunleri vermeyi dusunuyorum ben de

geçmiş olsun kuzuna umarım ateşlenmeden atlatır

Sagol teyzesi.
Cok sukur biz dun geceyi atessiz atlattik. Hic surup da vermedim bu sefer. Cikmadi atesimiz.
Darisi basiniza kizlar.

Back