- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
ben 4. ye olcam ne şanslısınız:) bi de ağrılı geçiyo sormayın gitsin sözde doğumdan sonra ağrın olmaz dediler nerdeeee
daha nice+ 6.aylar diliyorum.uzun uzuuuun mutlu mutlu yaşasınlar
kızlar biraz geçmişe göz attımda regl den bahsetmişsiniz daha yeni olanlar var ne güzel ben doğumdan sonra 45. gün oldum sanırım sütümün olmama sebeplerinden biride buydu bende hep doğum yaptıktan sonra sancın olmaz lafını çok duydum ama bende öyle bir etki yapmadı aynı sancıları hatta daha fazlasını çekiyorum ama hala düzene girmedi adet dönemleri doğumdan önce 27 günde bir olurken şimdi 15 günde yada 3 haftada bir oluyo doğundan sonra 6. ayda doktorum çağırmıştı gitmek şart oldu artık
ya bide kızlar bugün yine patronum aradı beni zaten sürekli arayıp işe çağrıyo eşim göndermiyo artık izin vermiyo çalışmama patronum o kada riyiki zaten eşimin uzaktan akrabası ben hamileyken sürekkli bana doğum yapıyorun 41. gün burdasın diyodu çalıştığım yer 3 oda 1 salon bir ofis ti zaten küçük bir odası vardı orayı bebek odası yapıcaz diyodu bugün yine söyledi sen yeterki gel burada işler sen yokken yürümü dio yerime geçen kişiden hiç memnun değillermiş biz bebek odasını hazırlıyoruz pazartesi burdasın die diretiyo kırmak istemiyorum onuda durumumu açıklıyorum kızım zaten yemiyo orda perişan olur diyorum sen sanki çok mu yiyodun diyo nasıl yapsamda aradaki bağları koparmdan gitmesem diye düşümüyorum kara kara
Canim ofis ortami zor cocuk icin yani isine mi odaklancan cocuga mi?ki bizimkininde yeme sorunu var cook zor olur senin icin.benim kuzenimde ofiste bakti bebegine ama cok zorlandi bi kadin aldi yanina iste ama cok zor oldu.nasil bi is yapiyosun bilmiyorym ama eve gelcek bi isse biraz evden idare edeyim falan diyebilirsin.cok zor hem calisip hem anne olmak:)Allah kolaylik versin hepimize...
kızlar biraz geçmişe göz attımda regl den bahsetmişsiniz daha yeni olanlar var ne güzel ben doğumdan sonra 45. gün oldum sanırım sütümün olmama sebeplerinden biride buydu bende hep doğum yaptıktan sonra sancın olmaz lafını çok duydum ama bende öyle bir etki yapmadı aynı sancıları hatta daha fazlasını çekiyorum ama hala düzene girmedi adet dönemleri doğumdan önce 27 günde bir olurken şimdi 15 günde yada 3 haftada bir oluyo doğundan sonra 6. ayda doktorum çağırmıştı gitmek şart oldu artık
ya bide kızlar bugün yine patronum aradı beni zaten sürekli arayıp işe çağrıyo eşim göndermiyo artık izin vermiyo çalışmama patronum o kada riyiki zaten eşimin uzaktan akrabası ben hamileyken sürekkli bana doğum yapıyorun 41. gün burdasın diyodu çalıştığım yer 3 oda 1 salon bir ofis ti zaten küçük bir odası vardı orayı bebek odası yapıcaz diyodu bugün yine söyledi sen yeterki gel burada işler sen yokken yürümü dio yerime geçen kişiden hiç memnun değillermiş biz bebek odasını hazırlıyoruz pazartesi burdasın die diretiyo kırmak istemiyorum onuda durumumu açıklıyorum kızım zaten yemiyo orda perişan olur diyorum sen sanki çok mu yiyodun diyo nasıl yapsamda aradaki bağları koparmdan gitmesem diye düşümüyorum kara kara
bende şubat annesiyim.bi oğlum var.eylülde çalışmaya başlıyorum.ve sorunum bakıcı.bakıcı seçerken nelere dikkat ettiniz
bende ocakta başlıycam canım şimdiden çok stresliyim nası bırakıcam ben diye ağlıyorum. ama bırakan arkadaşlar anlaşırken herşeyi baştan konuşman gerektiğini söylüyolar tek tek konuşcaksın ne istiyosan bide biraz baktıktan sonra pat diye zam isteyenler falan oluyo onuda konuşun yol parasını konuşun sonra otobüsle geliyosa bilete zam geldikçe sendende zam istiycekişte böyle Allah yardımcın olsun çooook zor çalışan annenin işi:44:
slm kızlar biliyosunuz ki bu ay 6. ay aşılarımız var tam 4 tane ben kızımın aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum ama doktorumuz hepatit aşısını 7. ayda vurucaktı bunu sağlık ocağındaki hemşiremize söylediğimde bunun için benden doktorumuzdan yazılı bir kağıt istedi sağlık bakanlığına göndermek için doktorumuz böyle birşeye gerek olmadığını bu aşıların hepsinin aynı gün yapılmasının sebebinin aslında zamanla annelerin bebeklerini aşı yaptırmaya getirmedikleri için hepsini 6. ayda yaptıklarını söyledi ve ağızdan damla olarak yapılacak aşının gereksiz olduğunu çünkü zaten karma aşıda bu aşının bulunduğunu ve kendisinin coçuğuna yapmadığını ve önermediğini söyledi bende yaptırmıcam hepatit aşısınıda 7. ayda yaptırcam siz bu konuda ne düşünüyosunuz sizin doktorlarınız neler söyledi bilgilendirseniz sevinirim çünkü aşılarınız ayın 15 de
Selam canim biz bugun 6. Ay asilarimizi olduk. Doktorumuz bahsettigin konuda herhangi bi sey demedi. 4 unu de olduk biz. Bi daha 12. Aya kadar asimiz yok cok sukur.
Bakalim ates mates yapicak mi ? Umarim bisey olmaz kuzuma
Ek gidalara da basladik artik. Menumuz elimize verildi. Azar azar tum ogunleri vermeyi dusunuyorum ben de
geçmiş olsun kuzuna umarım ateşlenmeden atlatır
diyelimki hamileyim...ve agir kaldirdim dikkat etmedim...dusuk olursa kanamam olur dimi???
Selam canim biz bugun 6. Ay asilarimizi olduk. Doktorumuz bahsettigin konuda herhangi bi sey demedi. 4 unu de olduk biz. Bi daha 12. Aya kadar asimiz yok cok sukur.
Bakalim ates mates yapicak mi ? Umarim bisey olmaz kuzuma
Ek gidalara da basladik artik. Menumuz elimize verildi. Azar azar tum ogunleri vermeyi dusunuyorum ben de
geçmiş olsun kuzuna umarım ateşlenmeden atlatır
Sagol teyzesi.
Cok sukur biz dun geceyi atessiz atlattik. Hic surup da vermedim bu sefer. Cikmadi atesimiz.
Darisi basiniza kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?