Gunaydin kizlaaarrr...
Nasilsiniz ?
Ben coook mutluyum aslan oglum yarin yasinda bugun. Ne cabuk gecti zaman. Mesakatli, emek emek ama gecti bile. Artik yeni bi doneme girdik. Anne ogul iyi bi ekip calismasiyla agla, gul, mutlu, neseli ve cogu zaman da heyecanli bicimde tamamladik su donemi.
Artik super bi ikiliyiz. Ikimiz de birbirimizi cok iyi taniyoruz. Ben oglumu ogrendim o da annesini ogrendi.
Ben ona alistim onunla. O da benle beraber bu dunyada olmaya alisti.
Nakahat donemi bitti. Simdi cok da cancanli, hareketli, eglenceli bi donem bizi bekliyo. Yine oglumla elele verip hepsinin ustesinden gelicez.
O benden aldigi guven ve destekle yeni seyleri ve bu dunyayi kesfedecek bense onun ilklerini gorup gururlanip mutlu olucam.
Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah ve hepimizin yavrularini bagislasin.
Su donemde her daim destekcimiz, sevgi takviyecimiz, anlayis elcimiz, bekcimiz, diregimiz, mimarimiz olan babamiza, biricik kocam canim esime tesekkuru borc bilirim.
O olmasaydi oglum olmazdi, onun varligi, destegi, anlayisi olmasaydi ben tek basima oglumu boyle guzel buyutemezdim.
Ve ogluuummm canim bitanem... Iyi ki girdin hayatima. Birlikte gecirdigimiz alti ayda kirginliklarin olduysa bana, yeri gelip derdini anlayamayip uzup yorduysam seni affet anneni ve sonsuz tesekkurler melegim her derdimi silip supuren varligin ve o tatli gulusun icin.
Son olarak kadinlar kulubu arkadaslarim olan sizler ve bebekleri, sayenizde yalniz kalmadim dort duvar arasinda. Bi lamba da siz yaktiniz hep hepiniz sagolun.
...............................................................................................
Ne güzel yazmışsın canım bugün epeyce enerjim düşüktü,somurtkan bir şekilde işyerinde gezinip duruyordum gülümsettin beni.
Mutluluğunuz daim olsun,Allah uzun ömürler versin inşallah.
Arkadaşlar oğluşum bugün 3.günü kaka yapmıyor,ara ara zeytinyağı verdik,bugünde annem kayısı püresi vermiş halen tık yok.Ne önerirsiniz?
DR.NU arayacağım önce size sorayım dedim
QUOTE]
Son düzenleme: