Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar nasilsini gecmise biraz bakindim herkeste Aynı tepkiler ama size bisey sorucam yaklaşık 15 gundur asiri derecede İstahsiz kızım 6aylik henüz dis sıkıntımız yok idrarda temiz siZdede varmi napicami bilemedim ben ya yardimm!!!
Selam kızlar nasilsini gecmise biraz bakindim herkeste Aynı tepkiler ama size bisey sorucam yaklaşık 15 gundur asiri derecede İstahsiz kızım 6aylik henüz dis sıkıntımız yok idrarda temiz siZdede varmi napicami bilemedim ben ya yardimm!!!
kızlar bebeğimin gıdısıyla boyun birleşimi kızardı nivea pişik kremi sürdüm öyle beter oldu ki hafif kan sızıyor nasıl ağlıyor bi görseniz ne yapsam geçer kızlar acil yardım..
slm kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
bizde 5 gün sonra tam 6aylık olucaz ve ben hala regl olmadım aslında böle ii:)) şaka bi yana karnım çok şiş kilonun k sı kalmadı ama göbik sanki 5 aylık halim gibi çok zayıf olunca göbekte çok tuhaf görünüyo ya neyse sağlık olsun:)benm oğlumda artık emeklemeye gayret ediyo çok fazla ama sürünüyo şimdilik tüm vücuduyla henüz emeklemedi bazen yere bırakıp mutfağa gittiğimde geri döndüğüm zaman çekyatın altına girmiş oynarken buluyorum ya çok komik görünüyolar hahahaha ve çok tatlılar döne döne gidiyo giriyo altına
bide bişi sorcam kızlar bende her sabah bel ağrısı var ya sizlerde de oluyomu çok fena bişi bu doğumdan sonra oldu sanırım yani bir aydır falan var ama buaralar çok arttı gün içindede hafif var ama sabah çok fena kalkamıyorum hemen oğlumu kucaklayıp emzirmek işkence gibi geliyo napıcam çok korkuyorum doktora gitmeyede
inşallah hamilesindir ama bikaç gün bekleyip kan testi yapmadan bi yorum yapılamaz eğer istiyosan inşallah yola çıkmıştır bebiş
kanda cikip idrar testinde cikmadigi oluyormu?
oluyo canım , ben 6. günümde idrar tesi yaptım negatifdi, adetim gecikti sanmıştım meğer hamileymişim bilmediğimden üzücü sonuçlanmıştı , mutlaka kan testi yaptır,idrar testine güvenme, ve bu arada herşeye rağmen ne olur ne olmaz sen yinede kendine dikkat et.ağır kaldırma , sigara içme v.s.
oluyo canım , ben 6. günümde idrar tesi yaptım negatifdi, adetim gecikti sanmıştım meğer hamileymişim bilmediğimden üzücü sonuçlanmıştı , mutlaka kan testi yaptır,idrar testine güvenme, ve bu arada herşeye rağmen ne olur ne olmaz sen yinede kendine dikkat et.ağır kaldırma , sigara içme v.s.
diyelimki hamileyim...ve agir kaldirdim dikkat etmedim...dusuk olursa kanamam olur dimi???
slm kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
bizde 5 gün sonra tam 6aylık olucaz ve ben hala regl olmadım aslında böle ii:)) şaka bi yana karnım çok şiş kilonun k sı kalmadı ama göbik sanki 5 aylık halim gibi çok zayıf olunca göbekte çok tuhaf görünüyo ya neyse sağlık olsun:)benm oğlumda artık emeklemeye gayret ediyo çok fazla ama sürünüyo şimdilik tüm vücuduyla henüz emeklemedi bazen yere bırakıp mutfağa gittiğimde geri döndüğüm zaman çekyatın altına girmiş oynarken buluyorum ya çok komik görünüyolar hahahaha ve çok tatlılar döne döne gidiyo giriyo altına
bide bişi sorcam kızlar bende her sabah bel ağrısı var ya sizlerde de oluyomu çok fena bişi bu doğumdan sonra oldu sanırım yani bir aydır falan var ama buaralar çok arttı gün içindede hafif var ama sabah çok fena kalkamıyorum hemen oğlumu kucaklayıp emzirmek işkence gibi geliyo napıcam çok korkuyorum doktora gitmeyede
cnm bir haftadır falan bizimkide öyle ya çok canım sıkılıyo eskisi kadar sık emmek istemiyo meyve sebze pürelerini zar zor yediriyorum kendisi iştahlşa yemiyo bilmiyorum inşallah çok kısa sürer bu dönem çok üzülüyorum çünkü sağlıklı olsunlar hep inş.sıcaklarda çok etkiledi çocukalrı ben ona bağlıyorum birazda ama bakalım
Kizlar selam çok uzun süredir Facebook subat annelerine girdiğim için buraya
bakmıyordum size birsey sorucam benim oğlum 5 buçuk aylikken oturmuştu ama kızım 5 buçuk aylık desteksiz oturamiyor sizde durum nedir?
hüzün çiçeği cumhuriyet iöo daydım eski hastanenin yanında lşimdi taşımışlar hastaneyi
iştahsız bebek anneleri benimde öyleydi emmiyodu sağıp biberonla veriyodum yine içmiyodu ek gıdaya yeni geçtiğimizde
doktor geçici dönemdir dedi sıcaktan falan olurmuş önemli değilmiş ısrar etmemek gerekirmiş o karnını doyururmuş
şimdilerde biraz iyi ama bu defa da sütüm az(((
nurberra ne güzel oğlunu bırakıp mutfağa gidebiliyosun ben tuvalete bile gidemiyorum:))))))))
herkese iyi geceleerr
kimse yorum yapmak istemiyorm? benim durumumda olan hic yokmu?
Oyh masallah ona
Kizlaarrr oglum yrn 6 aylik oluyo ve ben regl olduuummmm !!!
Kizlar selam çok uzun süredir Facebook subat annelerine girdiğim için buraya bakmıyordum size birsey sorucam benim oğlum 5 buçuk aylikken oturmuştu ama kızım 5 buçuk aylık desteksiz oturamiyor sizde durum nedir?