• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasilsini gecmise biraz bakindim herkeste Aynı tepkiler ama size bisey sorucam yaklaşık 15 gundur asiri derecede İstahsiz kızım 6aylik henüz dis sıkıntımız yok idrarda temiz siZdede varmi napicami bilemedim ben ya yardimm!!!

Selam kızlar nasilsini gecmise biraz bakindim herkeste Aynı tepkiler ama size bisey sorucam yaklaşık 15 gundur asiri derecede İstahsiz kızım 6aylik henüz dis sıkıntımız yok idrarda temiz siZdede varmi napicami bilemedim ben ya yardimm!!!

cnm bir haftadır falan bizimkide öyle ya çok canım sıkılıyo eskisi kadar sık emmek istemiyo meyve sebze pürelerini zar zor yediriyorum kendisi iştahlşa yemiyo bilmiyorum inşallah çok kısa sürer bu dönem çok üzülüyorum çünkü sağlıklı olsunlar hep inş.sıcaklarda çok etkiledi çocukalrı ben ona bağlıyorum birazda ama bakalım

cnm bir haftadır falan bizimkide öyle ya çok canım sıkılıyo eskisi kadar sık emmek istemiyo meyve sebze pürelerini zar zor yediriyorum kendisi iştahlşa yemiyo bilmiyorum inşallah çok kısa sürer bu dönem çok üzülüyorum çünkü sağlıklı olsunlar hep inş.sıcaklarda çok etkiledi çocukalrı ben ona bağlıyorum birazda ama bakalım

kızlar bebeğimin gıdısıyla boyun birleşimi kızardı nivea pişik kremi sürdüm öyle beter oldu ki hafif kan sızıyor nasıl ağlıyor bi görseniz ne yapsam geçer kızlar acil yardım..

ben her mamadan sonra ağzını elini yıkarken boynunuda yıkıyorum ve havluyla silmeden basarak kuruluyorum ve avucuma sürdüğüm pudrayı sürüyorum , sürekli önlük takmıyorum, sıcaklarda hemen kızarıyo kıyamam, geçmiştir belki artık ama yinede günlük rutin de faydası olabilir.

Kizlar selam çok uzun süredir Facebook subat annelerine girdiğim için buraya bakmıyordum size birsey sorucam benim oğlum 5 buçuk aylikken oturmuştu ama kızım 5 buçuk aylık desteksiz oturamiyor sizde durum nedir?

slm kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
bizde 5 gün sonra tam 6aylık olucaz ve ben hala regl olmadım aslında böle ii:)) şaka bi yana karnım çok şiş kilonun k sı kalmadı ama göbik sanki 5 aylık halim gibi çok zayıf olunca göbekte çok tuhaf görünüyo ya neyse sağlık olsun:)benm oğlumda artık emeklemeye gayret ediyo çok fazla ama sürünüyo şimdilik tüm vücuduyla henüz emeklemedi bazen yere bırakıp mutfağa gittiğimde geri döndüğüm zaman çekyatın altına girmiş oynarken buluyorum ya çok komik görünüyolar hahahaha ve çok tatlılar döne döne gidiyo giriyo altına :55:
bide bişi sorcam kızlar bende her sabah bel ağrısı var ya sizlerde de oluyomu çok fena bişi bu doğumdan sonra oldu sanırım yani bir aydır falan var ama buaralar çok arttı gün içindede hafif var ama sabah çok fena kalkamıyorum hemen oğlumu kucaklayıp emzirmek işkence gibi geliyo napıcam çok korkuyorum doktora gitmeyede:(:(

merhaba,

diğer sayfalarda da yazmıştım bende çok çektim sırt ve bel ağrısından yataktan kalkmayı bırak, emzirmek için dönemiyordum bile sabahları ; birine güvenmeyip 2 doktora gittim ama 2 side aynını söledi, basit gibi görünüyo ama çok ciddi bebişimi sık kucağıma aldığımdan ve alırken yanlış eğilmemden, ana kucağı ile birlikte taşımamdanmış...daha dikkat ediyorum daha iyiyim, geçmiş olsun yinede doktorunu ihmal etme derim.

arkadaslar hayirli aksamlar solye yazilari okdum hepiniz anne olmussunuz o yuzden size danismak istedim. ben 25 temmuzda regl olmam lazimdi ama olmadim...hafif kahverengi lekelendim bi kac gun o kadar ama testler hep negatif sizce yinede hamile olabilirmiyim?

inşallah hamilesindir ama bikaç gün bekleyip kan testi yapmadan bi yorum yapılamaz eğer istiyosan inşallah yola çıkmıştır bebiş

hüzün çiçeği cumhuriyet iöo daydım eski hastanenin yanında lşimdi taşımışlar hastaneyi

iştahsız bebek anneleri benimde öyleydi emmiyodu sağıp biberonla veriyodum yine içmiyodu ek gıdaya yeni geçtiğimizde
doktor geçici dönemdir dedi sıcaktan falan olurmuş önemli değilmiş ısrar etmemek gerekirmiş o karnını doyururmuş
şimdilerde biraz iyi ama bu defa da sütüm az:((((

nurberra ne güzel oğlunu bırakıp mutfağa gidebiliyosun ben tuvalete bile gidemiyorum:))))))))

herkese iyi geceleerr

kanda cikip idrar testinde cikmadigi oluyormu?

oluyo canım , ben 6. günümde idrar tesi yaptım negatifdi, adetim gecikti sanmıştım meğer hamileymişim bilmediğimden üzücü sonuçlanmıştı , mutlaka kan testi yaptır,idrar testine güvenme, ve bu arada herşeye rağmen ne olur ne olmaz sen yinede kendine dikkat et.ağır kaldırma , sigara içme v.s.

oluyo canım , ben 6. günümde idrar tesi yaptım negatifdi, adetim gecikti sanmıştım meğer hamileymişim bilmediğimden üzücü sonuçlanmıştı , mutlaka kan testi yaptır,idrar testine güvenme, ve bu arada herşeye rağmen ne olur ne olmaz sen yinede kendine dikkat et.ağır kaldırma , sigara içme v.s.

bende cok korkuyorum...yurtdisindayim jinekologumu beklemem gerekiyor kan tahlili yaptirmak icin oda 8inde ise basliyor...o zamani bekliyorum. temizlik felan yapiyorum cok agir olmasada hali kaldiriyorum hicbir sey yapmiyimmi?> bole yoruldugum zaman kasiklarim agriyor...

diyelimki hamileyim...ve agir kaldirdim dikkat etmedim...dusuk olursa kanamam olur dimi???:59:

diyelimki hamileyim...ve agir kaldirdim dikkat etmedim...dusuk olursa kanamam olur dimi???:59:

düşük olursa kanaman olur tabi ama kanamadan önce kasık ağrısı bel ağrısı gibi belirtiler de olur
bi de eğer varsa rahim duvarı yeterince kalınlaşmamışsa bebek iyi tutunamamışsa daha kolay düşer
sen bi neticeye varana kadar ağır şeyler yapma dikkat et

slm kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm
bizde 5 gün sonra tam 6aylık olucaz ve ben hala regl olmadım aslında böle ii:)) şaka bi yana karnım çok şiş kilonun k sı kalmadı ama göbik sanki 5 aylık halim gibi çok zayıf olunca göbekte çok tuhaf görünüyo ya neyse sağlık olsun:)benm oğlumda artık emeklemeye gayret ediyo çok fazla ama sürünüyo şimdilik tüm vücuduyla henüz emeklemedi bazen yere bırakıp mutfağa gittiğimde geri döndüğüm zaman çekyatın altına girmiş oynarken buluyorum ya çok komik görünüyolar hahahaha ve çok tatlılar döne döne gidiyo giriyo altına :55:
bide bişi sorcam kızlar bende her sabah bel ağrısı var ya sizlerde de oluyomu çok fena bişi bu doğumdan sonra oldu sanırım yani bir aydır falan var ama buaralar çok arttı gün içindede hafif var ama sabah çok fena kalkamıyorum hemen oğlumu kucaklayıp emzirmek işkence gibi geliyo napıcam çok korkuyorum doktora gitmeyede:(:(

Gecmis olsun canim. Bende yok bisi.
Ogluna da masallan olsuuunnn.

Her ikinizdeki sebep de sicaklardandir. Gecer kizlar uzulmeyin. Opuyorum kuzularinizi.

Kizlar selam çok uzun süredir Facebook subat annelerine girdiğim için buraya
bakmıyordum size birsey sorucam benim oğlum 5 buçuk aylikken oturmuştu ama kızım 5 buçuk aylık desteksiz oturamiyor sizde durum nedir?

Benimki de oyle. Daha dogrusu oturmayi sevmiyo. Hep yatsin o tembel. Yuzukoyun oynasin diyo koyuyorum 5 dk sonra yaygara duzelt beni diye. Ayni dayisiiiii. Tembeeelllll

hüzün çiçeği cumhuriyet iöo daydım eski hastanenin yanında lşimdi taşımışlar hastaneyi

iştahsız bebek anneleri benimde öyleydi emmiyodu sağıp biberonla veriyodum yine içmiyodu ek gıdaya yeni geçtiğimizde
doktor geçici dönemdir dedi sıcaktan falan olurmuş önemli değilmiş ısrar etmemek gerekirmiş o karnını doyururmuş
şimdilerde biraz iyi ama bu defa da sütüm az:((((

nurberra ne güzel oğlunu bırakıp mutfağa gidebiliyosun ben tuvalete bile gidemiyorum:))))))))

herkese iyi geceleerr

kimse yorum yapmak istemiyorm? benim durumumda olan hic yokmu?

Gunaydin kizlaaarrr...
Nasilsiniz ?
Ben coook mutluyum aslan oglum yarin yasinda bugun. Ne cabuk gecti zaman. Mesakatli, emek emek ama gecti bile. Artik yeni bi doneme girdik. Anne ogul iyi bi ekip calismasiyla agla, gul, mutlu, neseli ve cogu zaman da heyecanli bicimde tamamladik su donemi.
Artik super bi ikiliyiz. Ikimiz de birbirimizi cok iyi taniyoruz. Ben oglumu ogrendim o da annesini ogrendi.
Ben ona alistim onunla. O da benle beraber bu dunyada olmaya alisti.
Nakahat donemi bitti. Simdi cok da cancanli, hareketli, eglenceli bi donem bizi bekliyo. Yine oglumla elele verip hepsinin ustesinden gelicez.
O benden aldigi guven ve destekle yeni seyleri ve bu dunyayi kesfedecek bense onun ilklerini gorup gururlanip mutlu olucam.
Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah ve hepimizin yavrularini bagislasin.
Su donemde her daim destekcimiz, sevgi takviyecimiz, anlayis elcimiz, bekcimiz, diregimiz, mimarimiz olan babamiza, biricik kocam canim esime tesekkuru borc bilirim.
O olmasaydi oglum olmazdi, onun varligi, destegi, anlayisi olmasaydi ben tek basima oglumu boyle guzel buyutemezdim.
Ve ogluuummm canim bitanem... Iyi ki girdin hayatima. Birlikte gecirdigimiz alti ayda kirginliklarin olduysa bana, yeri gelip derdini anlayamayip uzup yorduysam seni affet anneni ve sonsuz tesekkurler melegim her derdimi silip supuren varligin ve o tatli gulusun icin.
Son olarak kadinlar kulubu arkadaslarim olan sizler ve bebekleri, sayenizde yalniz kalmadim dort duvar arasinda. Bi lamba da siz yaktiniz hep hepiniz sagolun.
Allah hepimize Torunlarimizi gostersin, agiz tadimizi bozmasin, cocuklarimizi anasiz babasiz koymasin. Amin !

Kizlar selam çok uzun süredir Facebook subat annelerine girdiğim için buraya bakmıyordum size birsey sorucam benim oğlum 5 buçuk aylikken oturmuştu ama kızım 5 buçuk aylık desteksiz oturamiyor sizde durum nedir?

çiçek merhaba benim kızım da 6 aylık oldu ama desteksiz uzun oturamıyor halen yıkılıyo hemen :61:

Back