- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
kızlar hepinizin ramazan ayı mubarek olsun bugün çok kötü bişey oldu kızım sandalyenin üstündeki pusetten düştü((( okadar korktumki anlatamam çok kötü bi durum hemen doktora götürdük kusma oldumu diye sordu yok dedim röntgen çekildi allaha binlerce şükür bişey olmadı çoook dikkat edin kızlar öyle üzüldüm ağladımki ömrümden ömür gitti resmen Allahım onları korusun[/
canım geçmiş olsun bebişler ayaklanmaya başladı gözümüzü artık 8 açıcaz.benim oğlan çok kıpırdak ayaklarını pusetin güvenlik kolunun üstüne çıkarıyo zıpırım benim
tm bi fiyaskooyla karşılaştım.süt biraz koyulaşmış o kadar yoğurt olamamış demekki usulüne uygun yapmadım tutmadı.kaynatılıp soğuması gerekirdi ki o da sütün bütün özelliğini kaybettirir.anne sütünden yoğurt olmuyomuş biz de normal yoğurt yediririz
Ya canim havalar cok sicak evler yaniyor normal sutu ben tutturamiyorum.onu bi kisa dogru denemek lazim:)uzulme en azindan aklinda kalmadi..
selam herkese
ben döndüm
tayin çıktı ev aldık yerleştik derken bu zamanı buldu
herkes iyidir inşallahhh
ek gıdalara geçtik biz hızlaaa
sütüm çok çok azaldı sağarak çoğaltmıştım ama oğlum bi ara hiç emmedi o ara azaldım şimdi günde 500 ü bulmuyodur
anca 300 en fazla mama da içmiyo kaşık mamasını da pek sevmiyo
taze meyvelerden yapılmış püreler sebze çorbası bazen tavuk suyuyla yapılan çorba
komposto falan yiyo doktor gayet sağlıklı sütü de aldığı kadar alsın diyo
ve inanılmaz hareketli 10 dk yere bırakamıyoruz sürekli sokak istiyo bebek arabasına bile tırmanıyo yatmak istemiyo yarım oturma kademesini de istemiyo ben de dik oturtmuyorum daha
çok yoğun günler geçiriyorum diş sıkıntımız var ama ortalıkta diş falan yok
herkes te durum benzer şekilde mi yoksa ben mi şanssızım
iyi geceler hepinizee
Masallah ona. Ne hareketli sizin kuzulariniz. Bnmki cooookkkk tembel. Dayisi gibi usengeeccc. Zorla kipirdiyo yerinde.
ay sorma teyzesi dün doktora gttk doktor amcası stateskopla karnını dinliyo benim fıstık stateskopu tutmus kalkmaya calısıyo hergün yeni bişeyler öğreniyorlar ama kac gündür gel babası gel gel öğretemedim( zorla kıpırdanıyo falan deme valla bi bakmıssın dönüyo bi bakmıssın kalkıyo dikkatli olmak lazım
Serce parmagini yakicak sekilde yapilir normalde kisin, uzeri de kalin ortulur. Yazin bundan daha sogukken mayalanir. Yakmasin yani serce parmagini uzerini de ince ort. Tutar canim.
ay sorma teyzesi dün doktora gttk doktor amcası stateskopla karnını dinliyo benim fıstık stateskopu tutmus kalkmaya calısıyo hergün yeni bişeyler öğreniyorlar ama kac gündür gel babası gel gel öğretemedim( zorla kıpırdanıyo falan deme valla bi bakmıssın dönüyo bi bakmıssın kalkıyo dikkatli olmak lazım
Saol canim valla mamadan keci sutunden inek sutunden denemedigim kakmadi.sinir oldum.bide dedigin gibi yapiyim...
maşallah bebişine bızımkıde çok ıstıyo başlar yakında yere koyar koymaz hooopppp dönüyo....iyi geceler herkeseeee
oğlum bugün bi adım emekledi:)))))))
hüzün çiçeği sen nerelisin 73 tanıdık geldi de bana:))))))
Mayasini soguk atarsan tutmaz yogurt. Bi de sutu kaynattigin kapta yapma. Yeni bi kaba koy. Mayasini fazla kacirirsan da eksi olur. Sut Cok sicakken mayalarsan da uzerinde su olur, onu da buzdolabina koymadan once uzerine kalin pecete ya da temiz bi kucuk havlu vs serip oyle dolaba at tum suyunu ceker.
Bizim ineklerimiz vardi da. Ananemle dedemin yani. Cocuklugumdan beri yogurt yaparim ben o yuzden.
Mayasini soguk atarsan tutmaz yogurt. Bi de sutu kaynattigin kapta yapma. Yeni bi kaba koy. Mayasini fazla kacirirsan da eksi olur. Sut Cok sicakken mayalarsan da uzerinde su olur, onu da buzdolabina koymadan once uzerine kalin pecete ya da temiz bi kucuk havlu vs serip oyle dolaba at tum suyunu ceker.
Bizim ineklerimiz vardi da. Ananemle dedemin yani. Cocuklugumdan beri yogurt yaparim ben o yuzden.
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu kk ya girmeyeli bebişler nasıl
cok sevındım cnm evet merkezde yaşıyoruz eşim görev için şuanda bi ilçede en kısa zamanda döncez tekrar.. burayı sevmenede sevındım cnm.....önyargı çok fazla buraya karşı bılıyosun.....hangı okuldaydın cnm......evet evet hala çok tanıdık:=)))))
2 yıl çalıştım iyiki gitmişim ,görmüşüm dediğim yer:)))benden sonra 2.5 yıl da KARDEŞİM GİTTİ geldi:))))
çok iyi arkadaşlıklar edindiğim,eşimle de tanıştığım yer:)))çok severim memleketini
hala çoğu rüyamda ordayım:)))))
merkezde çalıştım 2 yıl:))))sen ordamı yaşıyosun??
slm kızlar nasılsınız uzun zaman oldu kk ya girmeyeli bebişler nasıl
iyi geceler herkeseeee
oğlum bugün bi adım emekledi:)))))))
hüzün çiçeği sen nerelisin 73 tanıdık geldi de bana:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?