• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler ve bebisleri...
Nasiliz bakalim ?
Bebislerinizin goz rengi degisti mi ya da degismeye vs basladi mi ?

bızımkısıde grı yesıl arası bır renk arasırada mavıye calıyor bende renklı gozlu erkek hıc sevmem ama saglıklı olsunda ne renk olursa olsun tabı:)

katılıyorum sana benım bebeğim daha 5 dk meme önunde kalmadı çok uzuluyorum ama napıyım buda benım şansım 3 gundur almadı ağzına memem bez parçası gıbı sütüm gıttı ıyıce onun ıcınde kendım ıcınde cok zor ve cok uzuluyorum mamayıda zor alıyo bugunlerde onuda almasa napıcam allah bınkere razı olsun mamayı cıkarandan :43:[/QUOTE]
aynen oyle allah razı olsun bırde yeseydı benım bebegım sadece uyku halınde yemek yıyor maalesef

sağolun kızlar gece zeytinyağı sürdüm sabah baktım kızarıklık gitmiş ama gene de tahrişi var bugün doktora gidicez.bu arada ramazanın ilk günü bu sabah regl oldum.olmayan var mı aranızda.:41:
ben hala olmadım cok sıkıntı yapıyor bende bu ay dr gıdıcem ılacla yapıcak

kızlar doktora gittik ve zeytinyağı işe yaramış önemli bişi değil dedi yazın hava almayan bölgeler terlemenin de etkisiyle pişik kızarık mantar tahriş vb olurmuş.2 günde bir banyo ettirmeme raağmen oldu.sık sık sabunlu mendille sil durula havalandır o bölgeyi temiz ve kuru tut dedi ilaç vermeye gerek görmedi zaten gittiğimizde kızarıklık geçmişti.bende gün boyu bakım yapıyorum gıdışına:21:

Merhaba annişler,

ramazan ayınız mübarek olsun..

Ben 3 aydır regl oluyorum.buay 4. olucak
göz rengi bizede belli değil hala yaa inş renkli olur

Gercekten takinti haline getirdik yoksa biz delimiyiz??:)evet kendi agzinla yazmissin sacma sapan diye,biz zaten sutun olmamasini kabullendik.seninde dedigin gibi sacma sapan yazilara tepki veriyoruz.cocuk sefil oldu emziremedigim icin yazmamissin oraya,sutlu pirincli mama verdigimicin sefil oldu yazmissin.dogal olarak mama yiyen sefil anlasiliyor bundan.huzun cicegi sana katiliyorum Allah bu mamalari cikarandan razi olsun.Umarim anlamissindir...

yazımda hasta oldugumu anlatmaya calışmıstım ama sen oraya takılmaktansa başka seylerle ilgilendin yazıma cevap verdiğinden beri mesajı defalarca okudum ben mi yanlış hatrlıyorum die ne sefil ne de garibim kelimesini kullanmamısım. gittikçe uzayacak bu muhabbet allah sanada bebeğinede saglık,uzun ömür versin mamayla yada sütle

kızlar doktora gittik ve zeytinyağı işe yaramış önemli bişi değil dedi yazın hava almayan bölgeler terlemenin de etkisiyle pişik kızarık mantar tahriş vb olurmuş.2 günde bir banyo ettirmeme raağmen oldu.sık sık sabunlu mendille sil durula havalandır o bölgeyi temiz ve kuru tut dedi ilaç vermeye gerek görmedi zaten gittiğimizde kızarıklık geçmişti.bende gün boyu bakım yapıyorum gıdışına:21:

Gecmis olsun canim.

yazımda hasta oldugumu anlatmaya calışmıstım ama sen oraya takılmaktansa başka seylerle ilgilendin yazıma cevap verdiğinden beri mesajı defalarca okudum ben mi yanlış hatrlıyorum die ne sefil ne de garibim kelimesini kullanmamısım. gittikçe uzayacak bu muhabbet allah sanada bebeğinede saglık,uzun ömür versin mamayla yada sütle

Ayyy ne zor anliyosun REZiL oldu yazmissin!benim o yazdiklarimda ayni anlama geliyor.herneyse sanada bebeginede Allah uzun omur saglik versin.bol bol sutun olsun cocugun rezil olmasin...

arkadaşlar sadece 3kez kullandığım medela elektrikli süt sağma cihazımı satıyorum eğer düşünen olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

Adamın lastiği tam tımarhanenin önünde patlamış, kaldırıma ancak
>yanaşabilmiş. Sonraki işlem malum... Kriko, stepne, bijon anahtarı derken,
>bir de
>bunların yanına talihsizlik eklenince, söktüğü 4 adet bijon
>yuvarlanıp yağmur mazgalına düşer. Mazgal açılır gibi değil, bijonlar

>görünür gibi değil. Talihsiz sürücü bir sağına bakar, bir soluna
>bakar, çaresiz duygular içinde kaderiyle başbaşakaldırıma çöker.
>Olayı en başından beri tımarhanenin demir parmaklıklı penceresinden
>izleyen bir deli, çaresiz adamın halini birsüre daha acıyarak izledikten
>sonra seslenir
>- Ula salaaak! Sen ne yapıyorsun orda öyle?
>- Sorma birader, lastik patladı ve değiştirirken bijonlari mazgala
>düşürdüm.
>- Düşündüğün şeye bak! Sök öbür lastiklerden birer tane. Hepsi 3 bijonlu
>olsun. Seni, lastikçiye kadar idare eder.
>Adam bir lastiklere bakar birde deliye ve hemen işe girişir.
>Herşeyi tamamlayıp bagaj kapağını kapatan sürücünün aklı, deliye takılır.
>Arabasına binmeden evvel döner dikkatli dikkatli adama bakar. Akıl
>hastanesindeki adama seslenir:
>- Senin ne işin var tımarhanede? Diye sorar
>- Biz burada delilik'ten yatıyoruz kardeşim, salaklık'tan değil.

Kizlar gunaydin, biz kucuk bi evde oturuyoruz bu yuzden bebek telsizine ihtiyac duymadik bugune kadar. Fakat simdi buyuk bi eve tasinicaz ve oglum aksamlari erken uyuyo onu oranin salonundan vs duyamam aglarsa falan. Bebel telsizi sart oldu. Kullandiginiz veya bilip de tavsiye edebileceginiz bi bebek telsizi markasi var mi ?

kızlar ya bebeğim kusmaya başladı dun sbh kustu. dun 3 kere kustu. bu sbhda kustu gene acaba üşüttümü ya. yemekden sona kusuyor ama:18::18:

Kadınlar kulübünün başka sayfalarında anne sütünden yoğurt yapılıp yapılmadığını doktora sormuş annenin birisi dr tutar demiş ama o sayfadaki bayanlardan tutturan olmamış düşünün kızlar eğer anne sütünden yoğurt olursa ne güzel katkısız doğal ve kansızlık yapmayacak bi besin.ben deniycem 2 damla sütüm var gerçi ama merak ettim.bakalım deniyim bi:28:

Anne sutunu ocakta isitmayin vs diyolar ama.

suyu ısıtıp içinde başka bi kapta sütü ısıttım o da 30 derece besin değerleri ölmez şimdi mayaladım bakalım tutacak mı normal sütü mayalarım taş gibi tutar anne sütü aynı mı bakalım akşama söylerim ne olduğunu..:26:

Back