Selam anneler ve bebisleri...
Nasiliz bakalim ?
Bebislerinizin goz rengi degisti mi ya da degismeye vs basladi mi ?
ben hala olmadım cok sıkıntı yapıyor bende bu ay dr gıdıcem ılacla yapıcaksağolun kızlar gece zeytinyağı sürdüm sabah baktım kızarıklık gitmiş ama gene de tahrişi var bugün doktora gidicez.bu arada ramazanın ilk günü bu sabah regl oldum.olmayan var mı aranızda.
6.aya kadar olması bekleniyormuş.normal demekki ben daha sonra bekliyordum yaw:)
6.aya kadar olması bekleniyormuş.normal demekki ben daha sonra bekliyordum yaw:)
Gercekten takinti haline getirdik yoksa biz delimiyiz??:)evet kendi agzinla yazmissin sacma sapan diye,biz zaten sutun olmamasini kabullendik.seninde dedigin gibi sacma sapan yazilara tepki veriyoruz.cocuk sefil oldu emziremedigim icin yazmamissin oraya,sutlu pirincli mama verdigimicin sefil oldu yazmissin.dogal olarak mama yiyen sefil anlasiliyor bundan.huzun cicegi sana katiliyorum Allah bu mamalari cikarandan razi olsun.Umarim anlamissindir...
kızlar doktora gittik ve zeytinyağı işe yaramış önemli bişi değil dedi yazın hava almayan bölgeler terlemenin de etkisiyle pişik kızarık mantar tahriş vb olurmuş.2 günde bir banyo ettirmeme raağmen oldu.sık sık sabunlu mendille sil durula havalandır o bölgeyi temiz ve kuru tut dedi ilaç vermeye gerek görmedi zaten gittiğimizde kızarıklık geçmişti.bende gün boyu bakım yapıyorum gıdışına
Ramazanin ilk gunu hayirli olsun hepimize..Allah oruc tutanlarin yardimcisi olsun..Bende regl bekliyorum yaaa olsam artik karnim bomba gibi en azindan biraz iner.bende dr gitcem..
yazımda hasta oldugumu anlatmaya calışmıstım ama sen oraya takılmaktansa başka seylerle ilgilendin yazıma cevap verdiğinden beri mesajı defalarca okudum ben mi yanlış hatrlıyorum die ne sefil ne de garibim kelimesini kullanmamısım. gittikçe uzayacak bu muhabbet allah sanada bebeğinede saglık,uzun ömür versin mamayla yada sütle
sana diyecek bişey yok dersem hepsi aynı anlama gelirrAyyy ne zor anliyosun REZiL oldu yazmissin!benim o yazdiklarimda ayni anlama geliyor.herneyse sanada bebeginede Allah uzun omur saglik versin.bol bol sutun olsun cocugun rezil olmasin...
Gecmis olsun canim.[/QUOTE
sağol canım allah bebişlerimizi sağlık sıhhatten ayırmasın.:26:
kızlar ya bebeğim kusmaya başladı dun sbh kustu. dun 3 kere kustu. bu sbhda kustu gene acaba üşüttümü ya. yemekden sona kusuyor ama:18::18:
Anne sutunu ocakta isitmayin vs diyolar ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?