- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
Selam anneler ve bebisleri...
Nasiliz bakalim ?
Bebislerinizin goz rengi degisti mi ya da degismeye vs basladi mi ?
bizim doğumdaki gibi mavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasiliz bakalim ?
bizim doğumdaki gibi mavi
benımkının kahve olcak sanırım eşimle aynı ıkımıznde açık kahve :)Selam anneler ve bebisleri...
Nasiliz bakalim ?
Tebrikleriniz icin tskler kizlar...darisi sizin kuzucuklarin basina insallah sikintisiz atlatirsinoz.bizde istahsizlik yapti.zaten zar zor yiyoduk simdi onuda kaybetti.benim sut de az zor zor bu annelik:)
Bi arkadas sutlu pirincli mama vermis bebegine garibim falan yazmis,acikcasi moralimi bozdu.bizdede sut olsa bizde vermeyz bu mamalari ama yok!bizimkiler garip mi oldu simdi??biseyler yazarken yazdiklarimizin önünü arkasini dusunursek sevinirim...
Tebrikleriniz icin tskler kizlar...darisi sizin kuzucuklarin basina insallah sikintisiz atlatirsinoz.bizde istahsizlik yapti.zaten zar zor yiyoduk simdi onuda kaybetti.benim sut de az zor zor bu annelik:)
Bi arkadas sutlu pirincli mama vermis bebegine garibim falan yazmis,acikcasi moralimi bozdu.bizdede sut olsa bizde vermeyz bu mamalari ama yok!bizimkiler garip mi oldu simdi??biseyler yazarken yazdiklarimizin önünü arkasini dusunursek sevinirim...
Nasiliz bakalim ?
O zmn renkli goz olucak :)))
gecmış olsun cnm bende sen gıbı yaşadım bunları sadece çocuklarımı düşündüm ve hasta olduğum gunden berı bana verılen iğneden dolayı sütüm yok olmuyo napıcam bılemıyorum cok uzuluyorum.... almıyo memeyıde boş olunca needecem ben yaaa
kızlar bebeğimin gıdısıyla boyun birleşimi kızardı nivea pişik kremi sürdüm öyle beter oldu ki hafif kan sızıyor nasıl ağlıyor bi görseniz ne yapsam geçer kızlar acil yardım..
kızlar bebeğimin gıdısıyla boyun birleşimi kızardı nivea pişik kremi sürdüm öyle beter oldu ki hafif kan sızıyor nasıl ağlıyor bi görseniz ne yapsam geçer kızlar acil yardım..
çok geçmiş olsun canımmm
moral bozulacak ne var bunda sacma sapan şeylere alınıyosunuz sütü olmayan annelere bişey mi demişim biraz geçmişi okursan bendende süt fıskırmadıgını anlarsın.bebeğim ne yedirirsem yedireyim olsada olmasada emmeden uyumuyor o gunde emziremedim dolayısıyla bas bas bağırdı bende üzüldüm bunu takıntı haline getirmeyin lütfennnn
aaa ne güzel ama 8.ayda belli olmuyo mu öyle okumuştum bi yerde.
bence hemen doktora götür.yazık acırda o ileri derecede pişik olmuş anlaşılan.hiç uğraşma git doktor en kesin ve etkili yolu gösterir şimdi deneme yanılma yöntemiyle bissürü şey denicen iyi gelecek gelmeyecek yazık daha fazla ağlamasın
Ay canim kiyamam hematen cok ii geliyor bu tarz pisiklere,ama doktorunada bi sor.cook gecmis olsun..
Herkese hayirli ramazanlar !
Ben daha regl olmadim.
kızlar neler yazdınız okuyamadım ama sorum olcak sizlere benim fıstığım kabız oldu hemde yeşil kaka rengi ve kötü kokuyo sebebini demire bağladım ama bilmiyorum yine de tam olarak. ferroyu kullandığımızdan bu yana oldu yani son iki gündür. siz ferro kullanıyo musunuz kullananlar sizde de oldu mu böyle olduysa neler yaptınız? çok teşekkürler cevaplar için
sağolun kızlar gece zeytinyağı sürdüm sabah baktım kızarıklık gitmiş ama gene de tahrişi var bugün doktora gidicez.bu arada ramazanın ilk günü bu sabah regl oldum.olmayan var mı aranızda.