• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anneler ve bebisleri...
Nasiliz bakalim ?
Bebislerinizin goz rengi degisti mi ya da degismeye vs basladi mi ?
benımkının kahve olcak sanırım eşimle aynı ıkımıznde açık kahve :)
Tebrikleriniz icin tskler kizlar...darisi sizin kuzucuklarin basina insallah sikintisiz atlatirsinoz.bizde istahsizlik yapti.zaten zar zor yiyoduk simdi onuda kaybetti.benim sut de az:( zor zor bu annelik:)
Bi arkadas sutlu pirincli mama vermis bebegine garibim falan yazmis,acikcasi moralimi bozdu.bizdede sut olsa bizde vermeyz bu mamalari ama yok!bizimkiler garip mi oldu simdi??biseyler yazarken yazdiklarimizin önünü arkasini dusunursek sevinirim...

katılıyorum sana benım bebeğim daha 5 dk meme önunde kalmadı çok uzuluyorum ama napıyım buda benım şansım 3 gundur almadı ağzına memem bez parçası gıbı sütüm gıttı ıyıce onun ıcınde kendım ıcınde cok zor ve cok uzuluyorum mamayıda zor alıyo bugunlerde onuda almasa napıcam allah bınkere razı olsun mamayı cıkarandan :43:

Tebrikleriniz icin tskler kizlar...darisi sizin kuzucuklarin basina insallah sikintisiz atlatirsinoz.bizde istahsizlik yapti.zaten zar zor yiyoduk simdi onuda kaybetti.benim sut de az:( zor zor bu annelik:)
Bi arkadas sutlu pirincli mama vermis bebegine garibim falan yazmis,acikcasi moralimi bozdu.bizdede sut olsa bizde vermeyz bu mamalari ama yok!bizimkiler garip mi oldu simdi??biseyler yazarken yazdiklarimizin önünü arkasini dusunursek sevinirim...

moral bozulacak ne var bunda sacma sapan şeylere alınıyosunuz sütü olmayan annelere bişey mi demişim biraz geçmişi okursan bendende süt fıskırmadıgını anlarsın.bebeğim ne yedirirsem yedireyim olsada olmasada emmeden uyumuyor o gunde emziremedim dolayısıyla bas bas bağırdı bende üzüldüm bunu takıntı haline getirmeyin lütfennnn:63:

kızlar bebeğimin gıdısıyla boyun birleşimi kızardı nivea pişik kremi sürdüm öyle beter oldu ki hafif kan sızıyor nasıl ağlıyor bi görseniz ne yapsam geçer kızlar acil yardım..

kızlar bebeğimin gıdısıyla boyun birleşimi kızardı nivea pişik kremi sürdüm öyle beter oldu ki hafif kan sızıyor nasıl ağlıyor bi görseniz ne yapsam geçer kızlar acil yardım..

bence hemen doktora götür.yazık acırda o ileri derecede pişik olmuş anlaşılan.hiç uğraşma git doktor en kesin ve etkili yolu gösterir şimdi deneme yanılma yöntemiyle bissürü şey denicen iyi gelecek gelmeyecek yazık daha fazla ağlamasın :25:

moral bozulacak ne var bunda sacma sapan şeylere alınıyosunuz sütü olmayan annelere bişey mi demişim biraz geçmişi okursan bendende süt fıskırmadıgını anlarsın.bebeğim ne yedirirsem yedireyim olsada olmasada emmeden uyumuyor o gunde emziremedim dolayısıyla bas bas bağırdı bende üzüldüm bunu takıntı haline getirmeyin lütfennnn:63:

Gercekten takinti haline getirdik yoksa biz delimiyiz??:)evet kendi agzinla yazmissin sacma sapan diye,biz zaten sutun olmamasini kabullendik.seninde dedigin gibi sacma sapan yazilara tepki veriyoruz.cocuk sefil oldu emziremedigim icin yazmamissin oraya,sutlu pirincli mama verdigimicin sefil oldu yazmissin.dogal olarak mama yiyen sefil anlasiliyor bundan.huzun cicegi sana katiliyorum Allah bu mamalari cikarandan razi olsun.Umarim anlamissindir...

Arkadaslar gunaydin,
Su meme ve mama ayrimi neden yapiliyo anlamiyorum ? Bebeklerimizin sagligi onemli diil min? Gerisi bos.
Kimse kotu anne diil, kimse cocugunun kotulugunu istemez. Meme yerine mama vermek de kotu annelik diil. Memenizde sut olur da sarkmasin vs diye memeyi keser mama verirsiniz o zaman meydanda sallandirilmayi hak edersiniz. Ama sut yoklugu, bebek emmemesi gibi gerekcelerden mama vermek tu kaka durumu yaratmiyo.
Hem meme mama olayi tamamen sans. Sutunuzun olmasi genetik. Bebeginizin sapur supur emmesi hem sans hem de genetik.
Ayrica 2. Kez anne olursak ne olcagimiz belli mi ?
Yapmayin lutfen. Yok yere birbirinizin kalbini kirmayin.

bence hemen doktora götür.yazık acırda o ileri derecede pişik olmuş anlaşılan.hiç uğraşma git doktor en kesin ve etkili yolu gösterir şimdi deneme yanılma yöntemiyle bissürü şey denicen iyi gelecek gelmeyecek yazık daha fazla ağlamasın :25:

Ay canim kiyamam hematen cok ii geliyor bu tarz pisiklere,ama doktorunada bi sor.cook gecmis olsun..

sağolun kızlar gece zeytinyağı sürdüm sabah baktım kızarıklık gitmiş ama gene de tahrişi var bugün doktora gidicez.bu arada ramazanın ilk günü bu sabah regl oldum.olmayan var mı aranızda.:41:

kızlar neler yazdınız okuyamadım ama sorum olcak sizlere benim fıstığım kabız oldu:( hemde yeşil kaka rengi ve kötü kokuyo sebebini demire bağladım ama bilmiyorum yine de tam olarak. ferroyu kullandığımızdan bu yana oldu yani son iki gündür. siz ferro kullanıyo musunuz kullananlar sizde de oldu mu böyle olduysa neler yaptınız? çok teşekkürler cevaplar için:16:

canım aynı şeyi bende yaşadım demirden hatta dra sormuştum demir rengi değiştiriyormuş meraklanma korkulacak bişey düzene giriyo beslanmesiyle beraber

sağolun kızlar gece zeytinyağı sürdüm sabah baktım kızarıklık gitmiş ama gene de tahrişi var bugün doktora gidicez.bu arada ramazanın ilk günü bu sabah regl oldum.olmayan var mı aranızda.:41:

canım aynen benim kızımdada olud,mantarlaşmış pişik, lütfen doktorra götür ben pişmöan oldum çok çektirdim boşyere kuzucuğuma,taravaco gibi yanlış olabilir sonu yanımda değil krem işteyimde:) mantar kremi verdii veeee ertesi günü geçti gıdışımız,sende hemen götür tatlım...

Back