• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizim eski saçlardan sadece tepede uzun uzn kaldı diğerleri döküldü ve yenileri çıkıyor. buarada denize nasıl soktugunuz sormuştum kimse merakımı gideremedi tekrarlıyorum :) kıyafet vs anlamında soruyorum herkes bir yorum tecrübelilerin fikrini almakta fayda var.kızım banyoyu seviyor bakalım denizde neyapcak

canım benim en sevdiği meyve suyu mama vb şeyin içine 3-3-3 damla şeklinde ver hem acısı daha az olur bebiş ekşi tadından dolayı içmiyo tükürüyo bence..:3:kavun formülünü hemen bu akşam deniyce+m.

öönerin için teşekkür ederim, doktorumuz aç karnına demişti bu sebeple mamayla vermeyi hiç düşünmemiştim ama dediğin gibi az ve parçalar halinde birde denicem.
Bu arada kavun sende de işe yaradı mı?

öönerin için teşekkür ederim, doktorumuz aç karnına demişti bu sebeple mamayla vermeyi hiç düşünmemiştim ama dediğin gibi az ve parçalar halinde birde denicem.
Bu arada kavun sende de işe yaradı mı?

ay evet canım sağol bu yaz karpuza vurmuştum kendimi ama kavun daha çok süt yaptı sağol yaaa:56:

kızlar bebişlerin hareketleri nasıl sırtüstünden yüzüstü-yüzüstünden sırtüstü dönüyolar mı?bi de kısasüreli de olsa oturtanınız var mı arkaya yastık destekli falan?:59:

kızlar bebişlerin hareketleri nasıl sırtüstünden yüzüstü-yüzüstünden sırtüstü dönüyolar mı?bi de kısasüreli de olsa oturtanınız var mı arkaya yastık destekli falan?:59:

slm benim kız şuan tam dönüyor yüzüstü, azdaha kuvvetı olsa emeklıcek durumda.oturtuyoruzda yavaş yavaş çünkü kendi durmuyor yatmayı sevmiyor.aşırı hareketli bir bebek sizlerin nasıl.bu arada 155 günlük oldu...

son bi haftadır dönmeye başladı canm benim fıstık destekli oturuyor hatta oturmayı çok seviyor ama dr oturtmayın demişti.:20:

son bi haftadır dönmeye başladı canm benim fıstık destekli oturuyor hatta oturmayı çok seviyor ama dr oturtmayın demişti.:20:

Slm kizlaaar kimse girmiyor sanirim herkez tatilde kac gundur girmiyorum 2sayfa gecmis:(kavun bende ise yaramadi zaten bu saatten sonra cacik olmaz:(nerde eski gunler sutleri derin dondurucuya depolardim simdi ise gece kiz uyanirda ac kalir diye cocugu emzirmiyorum:(
Saclar bizdede cok bi degismedi az dokuldu simdi uzuyor,cok bi saci yok yavrum anasina cekmis:(
Hareket konusuna gelince ful hareketiz.valla dusecek diye cok korkuyorum cok ani hareketleri var yetisemiyorum:)
Bideeeeee en onemlisi biz dis cikardik halada devam ediyoruz,heryer salya isirik:)cok tatli ama kasiga cit cit sesi geliyor,kasigi isiriyor falan cok tatli oluyor.dis kasyicisindan baska herseyle kasiyor garibim:)hepinizi cok optm

Slm kizlaaar kimse girmiyor sanirim herkez tatilde kac gundur girmiyorum 2sayfa gecmis:(kavun bende ise yaramadi zaten bu saatten sonra cacik olmaz:(nerde eski gunler sutleri derin dondurucuya depolardim simdi ise gece kiz uyanirda ac kalir diye cocugu emzirmiyorum:(
Saclar bizdede cok bi degismedi az dokuldu simdi uzuyor,cok bi saci yok yavrum anasina cekmis:(
Hareket konusuna gelince ful hareketiz.valla dusecek diye cok korkuyorum cok ani hareketleri var yetisemiyorum:)
Bideeeeee en onemlisi biz dis cikardik halada devam ediyoruz,heryer salya isirik:)cok tatli ama kasiga cit cit sesi geliyor,kasigi isiriyor falan cok tatli oluyor.dis kasyicisindan baska herseyle kasiyor garibim:)hepinizi cok optm

hayırlı olsun cnm dişiniz :) maşallah bebişimize :emir_bebek:

slm cankuşlar :) sizleri cok ozledım kısa bı tatıle cıktım bu yıl bereketlı yılımız ıkıdır tatıle cıktık kaplıcaya gıttık bu kez ama pek yorucu gectı nefesım daraldı yoruldum cok kalabalık valla suya oğlumu hıc sokamadım kalabalıktan dolayı benı hıc uzmedı maşallah yavruma ben suya gırerken o uyudu hep .........kızımıda koyamadım ıkı koydum bağırıp çağırdı rezıl ettı benı bıde kaynanayla gıttık pehhhhhhh yanı neyse sonucta ıyı kötü gectı ama ben gelışte cok kötü oldum evde yıne nefesım daraldı butun vucudum uyuştu kaybettım kendımı resmen ne oldu anlayamdım :( çok kötü oldum ama şükür ıyım kuzularıma bışey olmasın cunkı hastanedeyken sadece onları düşündüm ınanın eşim kuzularımın fotolarını gösterıyodu bana kendımıı toparlıyodum ve bugunden ıtıbaren cocuklarıma onları nekadar sevdığımı bılsınler dıye anı defterı hazırlamaya karar verdım....eğerkı anıden kaybolursam yanlarından benı bılsınler onları cok sevdığımı bılsınler ıstıyorum allah kımseyı annesız kımseyı evlatsız bırakmasın :2:

slm cankuşlar :) sizleri cok ozledım kısa bı tatıle cıktım bu yıl bereketlı yılımız ıkıdır tatıle cıktık kaplıcaya gıttık bu kez ama pek yorucu gectı nefesım daraldı yoruldum cok kalabalık valla suya oğlumu hıc sokamadım kalabalıktan dolayı benı hıc uzmedı maşallah yavruma ben suya gırerken o uyudu hep .........kızımıda koyamadım ıkı koydum bağırıp çağırdı rezıl ettı benı bıde kaynanayla gıttık pehhhhhhh yanı neyse sonucta ıyı kötü gectı ama ben gelışte cok kötü oldum evde yıne nefesım daraldı butun vucudum uyuştu kaybettım kendımı resmen ne oldu anlayamdım :( çok kötü oldum ama şükür ıyım kuzularıma bışey olmasın cunkı hastanedeyken sadece onları düşündüm ınanın eşim kuzularımın fotolarını gösterıyodu bana kendımıı toparlıyodum ve bugunden ıtıbaren cocuklarıma onları nekadar sevdığımı bılsınler dıye anı defterı hazırlamaya karar verdım....eğerkı anıden kaybolursam yanlarından benı bılsınler onları cok sevdığımı bılsınler ıstıyorum allah kımseyı annesız kımseyı evlatsız bırakmasın :2:

Canim cok gecmis olsun aman dikkat et..fazla sicakliktan daralmis olabilirsin bide kaynananla gitmisin onunda etkisi olmustur:)))canim aklina kotu seyler getirme Allah kimseyi ailesinden ayirmasin.cok gecmis olsun.ani defteri cok ii fikir ben kizimin onemli olaylarini kizdigim sevindigim uzuldugum herseyi yaziyorum.bi nevi ic bosalmasi oluyor..tavsiye ederim:)

geçmiş olsun canım.güneşe dikkat et 2 çocuk kaygana bunalmışsındır.sağlığına dikat et biz çocuklarımız için gerekliyiz.düşün bişi olsa kimse anadan iyi bakamaz.aman aman..

dişiniz hayırlı olsun canım.. darısı başımıza

geçmiş olsun canım yaa Allah sağlık versin dikkat et kendine.. Anı defteri süper fikir inş benimde bigün vaktim olur yazmak için:) şu sıralar kesinlikle yazamam çok hareketli maşallahı var:)

Tebrikleerrr ! Ilk dis haberi sizden geldi. Bakalim 2.kim olacak ?

Amin ! Canim dikkat et kendine. Gecmis olsun cok.

slm kıslar bebişler ve anneleri nasılsınız?yagelince herkesler gezmikleerde heralde bende :))) ayyy kıslar geçen gün hasta oldum nasıl bi halsizlik mide bulantısı kendimden gectim resmen guzumla dogru dürüst ilgilenemedim sadece amzirmek için kucagıma aldım ama büttn gün bişey yemeynce sütte az tabe gece acile gttm artık bi serumla az biraz kendime geldim bu seferde ilacın etkisiyle bebişi emziremedim yazık bebeişime sütlü pirinçli muhallebiyi yedirdim bizimde onlarında hasta olması cok kötüüü yazık guzum o gün rezil oldu:5:

slm kıslar bebişler ve anneleri nasılsınız?yagelince herkesler gezmikleerde heralde bende :))) ayyy kıslar geçen gün hasta oldum nasıl bi halsizlik mide bulantısı kendimden gectim resmen guzumla dogru dürüst ilgilenemedim sadece amzirmek için kucagıma aldım ama büttn gün bişey yemeynce sütte az tabe gece acile gttm artık bi serumla az biraz kendime geldim bu seferde ilacın etkisiyle bebişi emziremedim yazık bebeişime sütlü pirinçli muhallebiyi yedirdim bizimde onlarında hasta olması cok kötüüü yazık guzum o gün rezil oldu:5:

gecmış olsun cnm bende sen gıbı yaşadım bunları sadece çocuklarımı düşündüm ve hasta olduğum gunden berı bana verılen iğneden dolayı sütüm yok olmuyo napıcam bılemıyorum cok uzuluyorum....:43: almıyo memeyıde boş olunca needecem ben yaaa

Tebrikleriniz icin tskler kizlar...darisi sizin kuzucuklarin basina insallah sikintisiz atlatirsinoz.bizde istahsizlik yapti.zaten zar zor yiyoduk simdi onuda kaybetti.benim sut de az:( zor zor bu annelik:)
Bi arkadas sutlu pirincli mama vermis bebegine garibim falan yazmis,acikcasi moralimi bozdu.bizdede sut olsa bizde vermeyz bu mamalari ama yok!bizimkiler garip mi oldu simdi??biseyler yazarken yazdiklarimizin önünü arkasini dusunursek sevinirim...

Back