- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selamlar...
bişi sorucam size,kızım 12 şubatta doğdu,yani 5.ayımız bitti 6.ayındayız bu ay aşıları yokmuş!!!sanki olması gerekiyodu yani bişey atlamak istemiyorum sizler nasıl yaptırdınız??hepinizi öpüyorum...
Agustosta canim :)
kızlar selamlar...
bişi sorucam size,kızım 12 şubatta doğdu,yani 5.ayımız bitti 6.ayındayız bu ay aşıları yokmuş!!!sanki olması gerekiyodu yani bişey atlamak istemiyorum sizler nasıl yaptırdınız??hepinizi öpüyorum...
kızlar selamlar...
slm bayanlar bizde 5.ayımızı dolduk bebişini denize girdiren varmı,nasıl?
slm bayanlar bizde 5.ayımızı dolduk bebişini denize girdiren varmı,nasıl?
bizde yanlar kel üst kısım eh fena sayılmaz ama hala saçları dökülüyo gerçek saç çıkmadı bu arada bebiş kaç kilo olduGunaydin kizlar
Saclar ne alemde ? Uzadi mi yenileri cikti mi ? Bizde hala tik yok. Ne dokulme, ne uzama ne de yenisi cikiyo :)))
Gunaydin kizlar
Saclar ne alemde ? Uzadi mi yenileri cikti mi ? Bizde hala tik yok. Ne dokulme, ne uzama ne de yenisi cikiyo :)))
Herkese merhaba,
Ben bebişime ilaç içiremiyorum demir ve vitaminlerini verirken yarısından fazlasını tükürüyor, doktorumuz bu ay kansızlık var dedi, ferrozinc verdi şırıngayla daha kolay verirsin diye ama nafile çoğu dışarda, sizde zorlanıyormusunuz, ilacını nasıl yutturyorsunuz fikir verebilir misiniz?
birde bazı arkadaşlar sütüm azaldı diye yazmışlar, benimde azalmıştı napsam artmıyordu son günlerde tesadüfen bana kavun iyi geldi deneyin derim..
Gunaydin kizlar