• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selamlar...

bişi sorucam size,kızım 12 şubatta doğdu,yani 5.ayımız bitti 6.ayındayız bu ay aşıları yokmuş!!!sanki olması gerekiyodu yani bişey atlamak istemiyorum sizler nasıl yaptırdınız??hepinizi öpüyorum...

kızlar selamlar...

bişi sorucam size,kızım 12 şubatta doğdu,yani 5.ayımız bitti 6.ayındayız bu ay aşıları yokmuş!!!sanki olması gerekiyodu yani bişey atlamak istemiyorum sizler nasıl yaptırdınız??hepinizi öpüyorum...

canım aşı kartınız olması gerekli ve sürekli işaretle her aşı olduğunda at tarihini. ben öyle yapıyorum yoksa aklımda kalmaz son zamanlarda çok unutkanım sizlerde öylesnizdir muhtemelen benim cadı akıl felan bırakmıyo sağolsun:) 14 şubat doğumlu ağustosun 20sinde aşımız var.:18:

kızlar selamlar...

selam 5. ay bitiminde aşı yok 6. ayda var.

http://www.beyazhastane.com/Asi_Takvimi.aspx

b
u linkten aşı takvimi çıkarabilirsin, bir ara evridiki vermişti bu linki

bakalım hangi bebişimiz önce diş çıkarıcak?bu arada 6.ay aşısı ağır geliyomuş bebişlere allahım korusun onları.:15:

Selam biz haftasonu akcakocadaydik. Denize indik ama muthis dalgaliydi. Bu yuzden sokmadik oglumu. Bi de coook ruzgarliydi. Ama dalgalara cildirdi. Sevicek sanirim :61:

Gunaydin kizlar
Saclar ne alemde ? Uzadi mi yenileri cikti mi ? Bizde hala tik yok. Ne dokulme, ne uzama ne de yenisi cikiyo :)))

Gunaydin kizlar
Saclar ne alemde ? Uzadi mi yenileri cikti mi ? Bizde hala tik yok. Ne dokulme, ne uzama ne de yenisi cikiyo :)))

biz zaten kel doğduk ee biraz da döküldü ama hala yerine çıkan yok:19:
yanlar ve arka kel bıngıldağın orda biraz var o kadar
ayy çok istiyorum toka falan takmak yaa:59:

Herkese merhaba,

Ben bebişime ilaç içiremiyorum demir ve vitaminlerini verirken yarısından fazlasını tükürüyor, doktorumuz bu ay kansızlık var dedi, ferrozinc verdi şırıngayla daha kolay verirsin diye ama nafile çoğu dışarda, sizde zorlanıyormusunuz, ilacını nasıl yutturyorsunuz fikir verebilir misiniz?

birde bazı arkadaşlar sütüm azaldı diye yazmışlar, benimde azalmıştı napsam artmıyordu son günlerde tesadüfen bana kavun iyi geldi deneyin derim..

Herkese merhaba,

Ben bebişime ilaç içiremiyorum demir ve vitaminlerini verirken yarısından fazlasını tükürüyor, doktorumuz bu ay kansızlık var dedi, ferrozinc verdi şırıngayla daha kolay verirsin diye ama nafile çoğu dışarda, sizde zorlanıyormusunuz, ilacını nasıl yutturyorsunuz fikir verebilir misiniz?

birde bazı arkadaşlar sütüm azaldı diye yazmışlar, benimde azalmıştı napsam artmıyordu son günlerde tesadüfen bana kavun iyi geldi deneyin derim..

canım benim en sevdiği meyve suyu mama vb şeyin içine 3-3-3 damla şeklinde ver hem acısı daha az olur bebiş ekşi tadından dolayı içmiyo tükürüyo bence..:3:kavun formülünü hemen bu akşam deniyce+m.

Gunaydin kizlar

bizim saçlar maşallah,bi kestirdik birdaha kestirmemiz gerekebilir maşallah doktorumuz doğumda saçlarını eliyle açtı öyle gördük ilk çıkışını hiç unutamammmm:))))seninki erkek ya ondandır annesi:))

Back