• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar neler yazdınız okuyamadım ama sorum olcak sizlere benim fıstığım kabız oldu:( hemde yeşil kaka rengi ve kötü kokuyo sebebini demire bağladım ama bilmiyorum yine de tam olarak. ferroyu kullandığımızdan bu yana oldu yani son iki gündür. siz ferro kullanıyo musunuz kullananlar sizde de oldu mu böyle olduysa neler yaptınız? çok teşekkürler cevaplar için:16:

cnm ek gıdya yenı gecış dönemınde bızdede oldu yeşil kakada üşütmüş olabılır..ben oğluma kayısı suyu verdım ıyı oldu ben ferro vermedım daha verdı gecen doktor ama başlamadım daha ondanda olabılır kabızlığı....ben yumuşak bı kayısıyı alıyom elıme benım kı görünce saldırıyo zaten eme eme bıtırıyo :nazar: çok ıyı gelıyo

selam gençlik
bizde dün doktora gittik
kuzum 8200 gr 69 cm olmuş.doktor gelişimi gayet güzel dedi.sütün yeterlimi diye sordu.şükür sıkıntı yaşamıyorum dedim.ozaman süte devam et dedi.peki ek gıdaya başlamayalımmı diye sordum.şuan başlamayalım gelişimi çok güzel biraz daha anne sütü alsın aceleye gerek yok dedi.veriyomusun bişi dedi.işte anlattım arada meyve veriyorum yoğurt tattırıyorum falan dedim.mümkün oldukça verme anne sütünün doğal yapısını saflığını bozmayalım dedi

ek gıda verdikçe yeni yeni sıkıntılar çıkabilir dedi.alerji kabızlık ishal vb vb vb şuan gayet iyi durumdayız gerek yok dedi.

kulaklarına boğazına baktı kalbini dinledi ellerinden tuttu oğlum kendini kaldırdı oturttu falan gözü sanki biraz kayıyo gibimi dedim okadar olsun dimi okadar inceleme olur bu aylarda bebeklerde dedi :)

tırnağını gösterdim ayağında ayak tırnaklarını düz kes dedi.küt yanii kırılmış içe batabilir sıkıntı olur dedi.şuan bi sorun yok biş olmaz dedi ama hep düz kes tırnaklarını dedi

uykuları azaldı geceleri sık uyanır oldu dedim
uyanınca napıyo diye sordu emiyo sonra bidaha uyuyo dedim
artık daha çok uyanık kalmak istemeleri normal dedi.gündüzleri sık dışarı çıkar gezdir hava alsın dedi.akşam üstü 5 den sonra falan biraz gezin dedi.
gece kalkmasıda kendini güvende hissetmek içindir dedi.aslında aç olmayabilir ama seni istiyodur biş olmaz zamanla düzelir dedi

ilaç olarakta

demir ver dedi.geçen ay verme demişti artık verebilirsin dedi
multi vitamin damlası verdi
birde hap verdi.dişleri içinmiş.haftada 1 kez ezip elma suyuyla falan ver dedi.dişleri ve diş etlerinin sağlamlığı için florürmü ne öyle bişimiş.almanyada her bebek hergün içiyomuş.ama biz onlara göre daha sağlıklı olduğumuzdan :) haftada 1 versek yetermiş.
ayrıca o haptan sende iç dedi.hamilelikte diş ve diş etlerin zarar görmüştür onların telafisinde iyi gelir dedi
alerji damlasını sordum vereyimmi diye
onun bi zararı yok verebilirsin dedi.istersen bi kes gözlemle dedi.bende kesmiştim bi ara ozaman huysuzlandı kaşındı dedim.sakinlik verir o damla bi zararı yok verebilirsin dedi

en son kalkarken metehan çok iyi durumda tebrik ediyorum anneside bu işi biliyor dedi

offf off off bi onore oldum bi şişindimm çıkınca eşimde vay bee doktor bile dedi ben hep diyorum sen bu işi biliyosun dedi ayaklarım totoma vura vura geldim ahahah

:nazar::nazar: maşallah cnm bebişine sana helal olsun :) vur totişe hak edıyon bende olsam omuzumu sallaya sallaya yururm valla :82: sütün ıyı gelıyo demekkı cnm maşallah sıze

cnm ek gıdya yenı gecış dönemınde bızdede oldu yeşil kakada üşütmüş olabılır..ben oğluma kayısı suyu verdım ıyı oldu ben ferro vermedım daha verdı gecen doktor ama başlamadım daha ondanda olabılır kabızlığı....ben yumuşak bı kayısıyı alıyom elıme benım kı görünce saldırıyo zaten eme eme bıtırıyo :nazar: çok ıyı gelıyo
organik mi veriyosun canım kayısıyı benimkide saldırıyo elimde ne görse ağlıyo vermezsem az önce yatırdım yanıma üzüm yiyorum açmış ağzını kuş gibi::) bi de bana tekmeler atıyo illaki ona da vercekmişim:)

selam gençlik
bizde dün doktora gittik
kuzum 8200 gr 69 cm olmuş.doktor gelişimi gayet güzel dedi.sütün yeterlimi diye sordu.şükür sıkıntı yaşamıyorum dedim.ozaman süte devam et dedi.peki ek gıdaya başlamayalımmı diye sordum.şuan başlamayalım gelişimi çok güzel biraz daha anne sütü alsın aceleye gerek yok dedi.veriyomusun bişi dedi.işte anlattım arada meyve veriyorum yoğurt tattırıyorum falan dedim.mümkün oldukça verme anne sütünün doğal yapısını saflığını bozmayalım dedi

ek gıda verdikçe yeni yeni sıkıntılar çıkabilir dedi.alerji kabızlık ishal vb vb vb şuan gayet iyi durumdayız gerek yok dedi.

kulaklarına boğazına baktı kalbini dinledi ellerinden tuttu oğlum kendini kaldırdı oturttu falan gözü sanki biraz kayıyo gibimi dedim okadar olsun dimi okadar inceleme olur bu aylarda bebeklerde dedi :)

tırnağını gösterdim ayağında ayak tırnaklarını düz kes dedi.küt yanii kırılmış içe batabilir sıkıntı olur dedi.şuan bi sorun yok biş olmaz dedi ama hep düz kes tırnaklarını dedi

uykuları azaldı geceleri sık uyanır oldu dedim
uyanınca napıyo diye sordu emiyo sonra bidaha uyuyo dedim
artık daha çok uyanık kalmak istemeleri normal dedi.gündüzleri sık dışarı çıkar gezdir hava alsın dedi.akşam üstü 5 den sonra falan biraz gezin dedi.
gece kalkmasıda kendini güvende hissetmek içindir dedi.aslında aç olmayabilir ama seni istiyodur biş olmaz zamanla düzelir dedi

ilaç olarakta

demir ver dedi.geçen ay verme demişti artık verebilirsin dedi
multi vitamin damlası verdi
birde hap verdi.dişleri içinmiş.haftada 1 kez ezip elma suyuyla falan ver dedi.dişleri ve diş etlerinin sağlamlığı için florürmü ne öyle bişimiş.almanyada her bebek hergün içiyomuş.ama biz onlara göre daha sağlıklı olduğumuzdan :) haftada 1 versek yetermiş.
ayrıca o haptan sende iç dedi.hamilelikte diş ve diş etlerin zarar görmüştür onların telafisinde iyi gelir dedi
alerji damlasını sordum vereyimmi diye
onun bi zararı yok verebilirsin dedi.istersen bi kes gözlemle dedi.bende kesmiştim bi ara ozaman huysuzlandı kaşındı dedim.sakinlik verir o damla bi zararı yok verebilirsin dedi

en son kalkarken metehan çok iyi durumda tebrik ediyorum anneside bu işi biliyor dedi

offf off off bi onore oldum bi şişindimm çıkınca eşimde vay bee doktor bile dedi ben hep diyorum sen bu işi biliyosun dedi ayaklarım totoma vura vura geldim ahahah
canım yaa maşallah sana bravo hatta çok imreniyorum sadece anne sütü weren annelere çok şanslısınız bebişin ve sen ALLAH nazardan saklasın keşke bende sadce süt werebilseydim kızıma çok istedim ama olmadı bak şimdi çok duygulandım ağlıorum yaaaa :14: naapalım bizimde böyle olması gerekiomuş ama içimde hep bi kırıklık oluyo biliomusun... bizde cuma günü gidicez kontrole bakalım bizim kız nekadar oldu

senin bebiş kız mı erkekmiii

kızlar neler yazdınız okuyamadım ama sorum olcak sizlere benim fıstığım kabız oldu:( hemde yeşil kaka rengi ve kötü kokuyo sebebini demire bağladım ama bilmiyorum yine de tam olarak. ferroyu kullandığımızdan bu yana oldu yani son iki gündür. siz ferro kullanıyo musunuz kullananlar sizde de oldu mu böyle olduysa neler yaptınız? çok teşekkürler cevaplar için:16:

canım bende kullanıyorum ferro benim kızımında kakası baya katılaştı zaten verirken hemşire kakası sertleşir rengi değişir dedi korkma yani normal ..:37: hiç sorma kakası acaip pis kokuyo hemen burnumu tıkayıp atıyorum :61: ama koksun kurban olurum ben onu werene:27:

regl olanların gözü aydın ama ben çok az oldum yaa eskiden günlerce sürerdi şimdi hemen 3 günde bitti:59: kızlar suyu werirken kaynamış sudan mı weriyosunuz yoksa direkt hazır sumu ben hazır suyu kaynatıp weriom mineralleri gitmişmioluo diye düşündüm doktora soran warmıı

Canim o kabizlik ferrodan oluyor ben ferroyu verdikten 1saat sonra 1cay kasigi zeytin yagi veriyorum.ama eczaneden aldigim asitsiz zeytinyagi.onunla daha rahat yapiyor.bide kayisiyi pure halinde veriyorum.tavsiye ederim

bebeğini sadece anne sütü ile besleyen şubat anneleri belki size saçma gelicek ama önümüz ramazan oruç tutucakmıyız bende 5 şubatta doğum yaptım oğlumu sadece anne sütü ile besliyorum. oruçla ilgili ne düşünüyorsunuz çevremde kiler farklı şeyler diyo kafam karıştı ne diyosunuz ??????????

bebeğini sadece anne sütü ile besleyen şubat anneleri belki size saçma gelicek ama önümüz ramazan oruç tutucakmıyız bende 5 şubatta doğum yaptım oğlumu sadece anne sütü ile besliyorum. oruçla ilgili ne düşünüyorsunuz çevremde kiler farklı şeyler diyo kafam karıştı ne diyosunuz ??????????

Aa bnm oglum da 5 subat dogumlu. Sut kesilir diye ben tutmucam tabii ki.
Bi tanidigim emzirirken tutmustu, sutu kesildi.

ben hem anne sutu hem mam verıyorum ama bende tutmaıycam yemeyınce kesılıyor benım annmede bana emzırırken tutmus kesılmıs sonucta orucu kaza yapıp tekrar tutabıılrım ama bebegıme bıdaha anne sutu veremem dıye dusunuyorum dın ısı vıcdan ve mantık meselesı ıcınız neyı kabullenıyorsa onu yapın derım:60:

Gunaydin herkeseeee.
Guzel bebekleriniz nasil bakalim ?
Ay bitiyo yarim yasinda olmaya az kaldi. Ben cok heyecanliyim :]
Ya siz ?

Günaydın Kızlar çok çok uzun zamandır giremedim. Dilerim herkes iyidir. Bebişler şaka maka büyüyor :)) Biz bu ara ek gıda ile uğraşıyoruz. Yoğurt ve elma suyu başladık yavaş yavaş çorba püre filan?? Çok heyecanlı.

Back