ayyyy o sacı sorma arkadsım zatwen saclar dökülüyo onlarda cekince keltoş kalcaz
selam canım ben yeni katıldım aranıza,
benim minik kızım zümra 28 şubatta doğdu ya seninki ne zaman doğdu ?
henüz bizimki ayaklarına geçmedi önce ellerimizi bitirelim heralde sonra onlarıda yeriz.dişlerimi kaşınıyo nedir ne zamandır elleri ağzından çıkmıyo henğz dönemiyo zaten
henüz bizimki ayaklarına geçmedi önce ellerimizi bitirelim heralde sonra onlarıda yeriz.dişlerimi kaşınıyo nedir ne zamandır elleri ağzından çıkmıyo henğz dönemiyo zaten
ankara'da oturan annişlewr antares realde yok organik meyve sebze haberiniz olsun bilkenttekine bakamadım. burdan b, arkadaş var olduğunu söylemişti de o yüzden haber vereyim dedimbenim kızda dönmeye başladı bu haftasonu bi de gel gelll geeellll geeeeeeeeeeeelll diyooo
Hosgeldiniz aramiza kizin ve sen :))
Ayak yeme 6. Ay hareketi aslen, henuz var o yuzden. Bnm oglum 5 subat dogumlu. Ayaklarini tutuyo ama agzina sokmuyo henuz. Tabii onun disinda her sey agzinda. Oral donem icin de bu normal zaten.
Ismine tepki vermeye baslayan bebesimiz var mi ?
Ayak yeme 6. Ay hareketi aslen, henuz var o yuzden. Bnm oglum 5 subat dogumlu. Ayaklarini tutuyo ama agzina sokmuyo henuz. Tabii onun disinda her sey agzinda. Oral donem icin de bu normal zaten.
Ben demistim cnm ama ben bilkent real i kullaniyorum zaten. Marketler arz talep meselesine gore urun satiyo. Bilkent te var. Parmak kdr patlican, kabak vs goruyorum hep paketlerde.
28 subat doğumlu kızım 15 gundur dönüyoruz ve altında kalan koluda çıkartıyor.ayaklarımız ağızda emiyor hep ıslak çoraplı çorapsız farketmiyor. ismiyle seslenince bakıyoruz. resmlerimizi yarn çekip yayınlarız
Masallah ona. Kizlar daha erken yapiyo her seyi. Konusma yurume vs. Onla alakali olabilir.
Darisi benim tembel oglumun basina :)
kılzar benm oğlumda maaşlalh tam dönüyo yatağın bi ucundan diğerine sürüyo kendini gidiyo hahahaha:):) ayaklarını ellemeye tutmaya başladı iice bide ismini biliyo artık bakıyo hemen:)yavrum bnm ya Rabbim korusun hepsini çok tatlılarrr yakında emekler bunlar maaşallah hepsine
maşallah kuzucuguna kaka problemni çözdün mü arkadsım
çok şükür tatlım artık her sabah kakamızı yapıyoruz maaşallah teyzesi sizinde düzeldi dimi tam:)
benımkı tepkı verıyo ozannnnn dıyınce bakıyo hemen gel gel yapınca babasındaysa gelmıyo cevırıyo kafasını bazende elını verıyo gelmeye calışıyo..benımkıde 23 şubat doğumlu cnm....benımkıde ayağını ağzına almıyo ama hep elınde emzırırken çok tatlı oluyo bıyandan emiyo bıyandanda ayaklarını tutmaya calışıyo......Hosgeldiniz aramiza kizin ve sen :))
cnm benım senınkıde benım buyuk kızım gıbı kızımdada kuçukken oyleydı hıçbirşey yedıremezdım canını sıkma ek gıdaya başladınızmkı????benım oglum bakmıyor ya ısmıne sınır oluyorum zaten bırseyde yemıyor 6500grda kaldı uc gundur 80ml mamayla yasıyor agzını bıle acmıyor uykusunda ıcırmeye calsıyorum uyanıp bagırıp cagrıyor ustelık ayagını fılanda agzına goturmuyor cok sınırlıyım ona cok kustum ama haberı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?