2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aramıza hoşgeldin tatlım
benimki de 12 şubat doğumlu henüz ayaklarını emmiyo
sadece yeni yeni sağa sola dönüyo,sırt üstü yatarken
yüzüstü falan dönemiyo merak etme canım yakında ona da başlarlar

ankara'da oturan annişlewr antares realde yok organik meyve sebze haberiniz olsun bilkenttekine bakamadım. burdan b, arkadaş var olduğunu söylemişti de o yüzden haber vereyim dedim benim kızda dönmeye başladı bu haftasonu bi de gel gelll geeellll geeeeeeeeeeeelll diyooo

Hosgeldiniz aramiza kizin ve sen :))
Ayak yeme 6. Ay hareketi aslen, henuz var o yuzden. Bnm oglum 5 subat dogumlu. Ayaklarini tutuyo ama agzina sokmuyo henuz. Tabii onun disinda her sey agzinda. Oral donem icin de bu normal zaten.

Ismine tepki vermeye baslayan bebesimiz var mi ?

Ben demistim cnm ama ben bilkent real i kullaniyorum zaten. Marketler arz talep meselesine gore urun satiyo. Bilkent te var. Parmak kdr patlican, kabak vs goruyorum hep paketlerde.

benım oglum bakmıyor ya ısmıne sınır oluyorum zaten bırseyde yemıyor 6500grda kaldı uc gundur 80ml mamayla yasıyor agzını bıle acmıyor uykusunda ıcırmeye calsıyorum uyanıp bagırıp cagrıyor ustelık ayagını fılanda agzına goturmuyor cok sınırlıyım ona cok kustum ama haberı yok

biz ismimizi yaklaşık bi 15 gündür tanıyoruz artık

28 subat doğumlu kızım 15 gundur dönüyoruz ve altında kalan koluda çıkartıyor.ayaklarımız ağızda emiyor hep ıslak çoraplı çorapsız farketmiyor. ismiyle seslenince bakıyoruz. resmlerimizi yarn çekip yayınlarız

Masallah ona. Kizlar daha erken yapiyo her seyi. Konusma yurume vs. Onla alakali olabilir.
Darisi benim tembel oglumun basina :)

kılzar benm oğlumda maaşlalh tam dönüyo yatağın bi ucundan diğerine sürüyo kendini gidiyo hahahaha:):) ayaklarını ellemeye tutmaya başladı iice bide ismini biliyo artık bakıyo hemen:)yavrum bnm ya Rabbim korusun hepsini çok tatlılarrr yakında emekler bunlar maaşallah hepsine

maşallah kuzucuguna kaka problemni çözdün mü arkadsım

benımkı tepkı verıyo ozannnnn dıyınce bakıyo hemen gel gel yapınca babasındaysa gelmıyo cevırıyo kafasını bazende elını verıyo gelmeye calışıyo..benımkıde 23 şubat doğumlu cnm....benımkıde ayağını ağzına almıyo ama hep elınde emzırırken çok tatlı oluyo bıyandan emiyo bıyandanda ayaklarını tutmaya calışıyo......
cnm benım senınkıde benım buyuk kızım gıbı kızımdada kuçukken oyleydı hıçbirşey yedıremezdım canını sıkma ek gıdaya başladınızmkı????

hoşgeldın aramıza bızımkılerde uzun zamandır allerını emıyo şappur şuppur sırılsıklam oluyo bıde salyalı pısss benım oğlan :)))

kızlar ben yürütec aldım çünkı kucağı çok ıstıyo arada koyuyorum rahatlıyorum valla...çok az sureyle koyoyorum ama çunkı duramıyo oyun oynuyoz bıraz cıkarıyorum sonra...erkenmı aceba:?????

çok erken koyma 7-8 aylıkken bile 15 dk koyuyorlar. belini tutamaz daha o halıya koy kendi kendine dönsün eline bi şıngırdak ver dikkatini çeker hem

Bnm oglana herkes baska sesleniyo. Adini sesleyen yok ki cocuma ogrenip baksin .:))) ben de baslicam isim antremanina bakalim ne zmn ogrenicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…