2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canim ya valla bildigim butun dualari okudum.yani hic oyle gormemistim cocugu cok korktu galiba,insallah bugun olmaz.insanin eli auagi dolaniyor.makas hic duymamistim ok koyarim.Allah hepimizin yavrusunu korusun.

yüzüstü yatmayı pek sevmiyor benimki ama sırt üstü yatarken ayakları ve poposuyla kendini ititre ittire dönüyor. kafasını koyduğum yerde ayakları buluyorum

geçmiş olsun sen bolbol oku yavruna bir de baş ucuna bir dua kitabı koy.

korksa da ışığa alıştırmayn kızlar, büyüme hormonları karanlıkta salgılanıyor. o yüzden gece uykusunda tam karanlık şart

Hadi ya acilmiyo mu ?o zaman google "bebegin dogmadan bir gun once Allahla konnusmasi" yaz.ilk cikan videoya tikla canim.

tamam şimdi oldu.yaa izleyince hatırladım ben bunu bikaç yıl önce bi sohbette dinlemiştim.çok duygulanmıştım
yine aynı duyguyu yaşadım
Rabbim ne kadar büyük ki bize de anneliği tattırdı şükürler olsun

Saol canim ya valla bildigim butun dualari okudum.yani hic oyle gormemistim cocugu cok korktu galiba,insallah bugun olmaz.insanin eli auagi dolaniyor.makas hic duymamistim ok koyarim.Allah hepimizin yavrusunu korusun.

cnm bu makas işi batıl inanç hurafe
sen oku dualarını öyle uyut bebeğini Allah'a emanet et

slm kıssslar tattlı bebişleriniz ve sizler naslsınız?uzun zamandır giremiyorum malum yaz ve gezmelerrrrdatlu guzummla bol bol geziyoruz ara ara agirip okuyorum ama yazamadımkızlar sizin bebişlerde ayak parmagını agzına sokuyomu korkuyorum yakında benim guzu benide yicek dieee

ayak parmağı ile kalsa ii ne bulursa eline ne geçerse ağızda

valla benımkısıde ne görse ağzına alıyo resmen bağrıyo bıze verın bana dıye...ablası yanına gıdyo bı sarılıyo atlıyo kızın ustune sonrada sacları gecıyo elıne gecınce cekmeye başlıyo nereyı görse agzına alıyo kocişe dıyom bu normalmı yaww kızım boyle serserı değildi oğlum daha bı hareketlı...çok yoruyo benı bazen onun yuzunden kızımla fazla ılgılenemedığımı düşünüyorum....:26:

cnm bu makas işi batıl inanç hurafe
sen oku dualarını öyle uyut bebeğini Allah'a emanet et

evet ışık ıyı değil dıyolar en azından korkusu gecene kadar acık kalabılır dıye düşünmüştüm.....
....hayatımızın belli dönemmlerınde bu hurafelerden medet ummuyor değiliz denemekten ne cıkar demı :))))

Son düzenleme:

ayy yaa benim kız resmen tembel tenekebiz daha ayağımızı ağzımıza götüremiyoruz
ama eline ne gçerse ağzında bi de çok saç çekiyoruz

tabi cnm orası öyle ben de ilk çocuğumda kırkı çıkana kadar başucuna bıçak koymuştum

Gunaydin kizlar, benim kaynaktan bilgi aktarmaya devam. Bugunku konumuz vitamin nerede ve neye yararli.
Hadi basliyoruz.

A vitamini
Buyume icin gerekli, saglikli cilt, tirnaklar, dis minesi ve saglikli gorus saglar.
Ciger, balik, havuc, koyu yesil renkli sebzeler, patates, domates, kabak, mango ve kayisida bulunur.

B vitamini
Buyune icin gerekli. Saglikli sinir sistemi ve besinlerin enerjiye donusmesini saglar. Sindirim sistemini destekler.
Ciger, yulaf, et, sardalya, yesil sebzeler, kuru bakliyat, muz ve kuruyemiste bulunur.

C vitamini
Buyume icin gerekli. Yaralarin iyilesmesini saglar, demir emilimini arttirir. Saglikli hucre yapilanmasina yardim eder.
Narenciye, kavun, ahududu, papaya, cilek ve kivide bulunur.

D vitamini
Duzgun kemik gelisimi icin cok onemli. Kalsiyumla uyum icinde calisir. Cok az besinde vardir. Vucut tarafindan gunes isigi kullanilarak uretilir.
Balik, yumurta, margarin ve sut urunlerinde vardir.

E vitamini
Hucre yapilanmasi icin gerekli. Kan hucre uretimine katkida bulunur.
Avokado, bugday ozutu, kuruyemiste bulunur.

Kalsiyum
Guclu kemik ve dis icin gerekli.
Sut urunleri, sardalya, yesil yaprakli sebzeler, beyaz ekmek, kurutulmus meyveler ve bakliyatta bulunur.

Demir
Saglikli kan ve kas yapisi icin gerekli. Eksikliginde cocuk surekli kendini yorgun hisseder. En iyi demir kaynagi kirmizi ettir.
Kirmizi et, ozellikle ciger, mercimek, nohut ve yesil yaprakli sebzelerde bulunur.

Opuyorum kuzularinizi.

selam canım ben yeni katıldım aranıza,

benim minik kızım zümra 28 şubatta doğdu ya seninki ne zaman doğdu ?
henüz bizimki ayaklarına geçmedi önce ellerimizi bitirelim heralde sonra onlarıda yeriz.dişlerimi kaşınıyo nedir ne zamandır elleri ağzından çıkmıyo henğz dönemiyo zaten

aramıza hoşgeldin arkadasım.benim kızım 1 şubat doğuml,yavas yavas ayaklara gecer bu minik fareler her gecen gün başka şeyleer öğreniyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…