2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarr acil yardımm lütfenn burdan görmüştüm krem şantilii kurabiye 3 malzemöeylemi yapılıyoo krem çantiyi unu ve yağı ekledimmm nasıl yapılıyoo yardımm

Ay kizlar dertliyim. Hos derdim bu olsun, sukur.
Durun anlatayim.
Yan komsum evini kiraya verdi. Yillardir bostu rahattik. Neyse. Tasinan kadin daha tasinmadan kapimi calip temizlik icin kova istedi.
Tasincagi gun saat gece 11, gunler cuvala girdi. Caldi kapimi esimin kapinin onunde bisikleti bagli onu kaldirtti.
Ertesi gun aksamustu kuru sogan istedi. Gunduz caldim acmadin diye sitem etti.
Onun ertesi gun oh bugun calmadi rahatsiz etmedi dedim, sabaha karsi 3:30 da biri deli gibi zile basip kapiyi vuruyo. Kalktim baktim polis. Korktum actim kapiyi, yan komsuyu soruyo. Ailesi ogleden beri hbr alamiyomus da gordun mu diyo. Yok dedim kapadim kapiyi. Saatlerce caldilar acan olmadi. En sonunda polis gitti.
O gun sabah gunlerden cmt saat 10 a geliyo kapiyi caldi gene ki bana soruyo " gece benim kapim mi caldi ? " ben muhtarim ya bana soruyo salak. Ben nerden bileyim. Polis geldi de haberim oldu. Diilse ben nerden bileyim senin kapin mi caldi tovbeee.
Sonraki gun yani dun aksam yine caldi kapi, bu kez asagidan. Kim o dedim, anahtarini evde unutmus da dis kapinin acar misin diyo. Acmadim, cevap da vermedim. Kapiciyi calsin nal gibi yaziyo orda kapici diye. Cikti yukari kapimin onunden piskin saydira saydira gecti.
Bi bugun calinmadi kapim onun yuzunden. Onun disinda hergun caldi. Ama durun sabab olmadan inanmam :)))

hey allahım ya ne biçim insanlar var.bu kış çekcegin var desene

aynı benim karşı komşu desem inanır mısın? hatta ben biraz yumuşak yüzlü davranmıştım başlarda kadın evimden çıkmaz oldu günde 5 kez zilime basıp hop atlıyo davet etmeden bi de bi güzel koltuğuma uzanıyo hiç sesimi çıkarmadım baktım çocuğunu bırakmaya da başladı hatta annem yaşında ve bende ne görse yapmaya almaya çalıştı o ara ve bigün hiç utanmadan tel ekranımda eşimin resmini ördü ve ne demesin eşinde geniş omuzlu iri tam benim istediğim gibi şokkkkkk oldum başımdan kaynar su döküldü annem yaşında yaa 50 ye yakın çüşşşş dedim tabi içimden bi daha o oldu açmadım kapıyı üstüste ısrarla çalardı açmadığım halde aman sakın yüz bulmasın aman aman yüz vermeyin yapayalnızım ankarada dedim yardımcı olur yalnız kalmam annem yaşında dedim. ama felaket çıktı. hala da karşımda oturur kendisi sürekli kapının gözünden pencereden izler bizi. dışarı çıkıp girerken. kapıyı sesli sesli kapatır. Allahtan kendi evim değil çıkıcaz inşallah burdan kurtulucam pislikten:) bigün

canım bizim dr yürüteç,hoppala gibi bebeğin bacak arasından geçip de kullanılan şeylerin hiçbirine izin vermiyo
bacak,kalça yapısını ve gelişimini olumsuz etkiliyomuş.onun için ben koymiicam.

kıslarr acil yardımm lütfenn burdan görmüştüm krem şantilii kurabiye 3 malzemöeylemi yapılıyoo krem çantiyi unu ve yağı ekledimmm nasıl yapılıyoo yardımm

cnm ben cok sık yaparım bu tarıfı....
1 paket margarın
1 paket çileklı kremşanti
3 yemek kaşığı pudra şekeri aldığı kadar un....sanırım bundan bahsedıyosun:26:

çok erken koyma 7-8 aylıkken bile 15 dk koyuyorlar. belini tutamaz daha o halıya koy kendi kendine dönsün eline bi şıngırdak ver dikkatini çeker hem

haklısın cnm kaldırıyorum hemen terde dönuyo kaç kez elı kalıyo altında bı bardak su alıp gelene kdar benımkı cebbelleşiyo halıyla....

enobo tek senin komşun deil benim bi komşum wardı çok tuhaftı beni görünce kapıyı çarpardı eşimi görünce konuşurdu bi gün ne yaptı biliyomusun bornozla yemek getirmişşşşşş derdine ne oldu salak giyinde getir ne getiriyosan ben şok tabi bide ikimizinde kendi ewi ne yapacam ben bu kadınla diye düşünürken defoldu gitti tayinleri çıktı kurtuldum darısı başınıza:)))) ya isimden bahsetmişiniz benim kızım daha tepki wermiyo ismine sinir oluyorum yarım dönebiliyo eli altında kalıyo ayakları hep ağzında ama onuda yapmasa çok kafama takardım ama nası tatlı oluyolar yaaaa demi yiyorum hergün onu çok hoşuna gidiyoo bide hüzünçiçeğiydi galiba regl olmadım diyen bende daha yeni oldum karnım şişti regl olunca gider dedim tek cm fark etmedi sinir ötesi oluyorum yaaaa ramazandan sonra platese gidicem işallah gider kilolar bide gece bebeği korkan bi arkadaş wardı ismini hatırlayamadım ewde yüksek sesle kuran okuyun eğer bilmiyosan netten aç dinle çok faydası oluyo göreceksin ewde kuran okunursa Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz bu kadar hatırladım sorularıı:)) şimdide ben sorucam kızlar gece uyanmayan bebeği uyandırıp mama weren yada emziren warmı????? bi arkadaşım ööle yapıomuşda bana saçma geldi zaten acıkırsa uyanıyo bebek deilmi????

ya guzum nerdesin bi seninle rastlaşmadık sen benim için önemlisin ilk seninle konuşmuştuk sen bana çok sıcak dawranmıştın ama göremiyorum seniiii(((

Yok arkadasim uyandirma. O uyanir zati. Kocaman oldular. Ilk 15 en gec 3 saatte bi emzir sonrasinda sabaha kdr uyanmazsa ellemeyin demisti hamileyken seminerde katildigim bi pedagog. ama nerde. Ben 2 boyunca 2-3 saatte bi kaldirdim. Cevre baskisindan. Okudugum pek cok yabanci pedagogun kitabinda da kaldirmayin uyusun diyodu. O yuzden 2. Aydan sonra da ona biraktim. O uyaninca verdim hep. Baslarim cevreye. Herkes super anne kesildi zati 5,5 aydir basima.
Bi tanidigim kizi 6 aylik olana kdr her iki saatte bi uyandirip emzirmis. Ikisine de yazik olmus. Bi de bunu ove ove anlatyiyo.

haklısın cnm kaldırıyorum hemen terde dönuyo kaç kez elı kalıyo altında bı bardak su alıp gelene kdar benımkı cebbelleşiyo halıyla....
ben ona bi yorgan ayarladım küçük bişi onun üstüne koyuyorum direk halıya koymuyorum halıda geziyoruz cnm ya.dönmesn diye iki yanına yastık koy dönemez ozmn

iyiki yakın oturan bi komsum yok =) sanırım eşime şükür etmeliyim halime bende komsum yok yakında die yakınıyordum zor oluyordu bahçeden çık yan komsuya geç onun bahçesnden evine yürü açm

açmayın kızlar kapıyı ya

Apartman kapisini actirmak icin caldiginda megafondan konusmasina ragmen acmadim ya galiba kustu :))) dun hiiic calmadi.

Ah su sinekler oglumu 6 yerden yemisler.
Dun gece de cok serinde uyumusuz insallah hasta olmaz kuzuuumm ((

günaydın canım hehehehe bütün sinekler beni yiyo oğluma gelmiyolar anlamadım bi sebebi vardır belkide her kan grubu lezzetli değil A rh pozitif benimki..oğlumunkini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…