enobo tek senin komşun deil benim bi komşum wardı çok tuhaftı beni görünce kapıyı çarpardı eşimi görünce konuşurdu bi gün ne yaptı biliyomusun bornozla yemek getirmişşşşşş derdine ne oldu salak giyinde getir ne getiriyosan ben şok tabi bide ikimizinde kendi ewi ne yapacam ben bu kadınla diye düşünürken defoldu gitti tayinleri çıktı kurtuldum darısı başınıza:)))) ya isimden bahsetmişiniz benim kızım daha tepki wermiyo ismine sinir oluyorum yarım dönebiliyo eli altında kalıyo ayakları hep ağzında ama onuda yapmasa çok kafama takardım ama nası tatlı oluyolar yaaaa demi yiyorum hergün onu çok hoşuna gidiyoo bide hüzünçiçeğiydi galiba regl olmadım diyen bende daha yeni oldum karnım şişti regl olunca gider dedim tek cm fark etmedi sinir ötesi oluyorum yaaaa ramazandan sonra platese gidicem işallah gider kilolar bide gece bebeği korkan bi arkadaş wardı ismini hatırlayamadım ewde yüksek sesle kuran okuyun eğer bilmiyosan netten aç dinle çok faydası oluyo göreceksin ewde kuran okunursa Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz bu kadar hatırladım sorularıı:)) şimdide ben sorucam kızlar gece uyanmayan bebeği uyandırıp mama weren yada emziren warmı????? bi arkadaşım ööle yapıomuşda bana saçma geldi zaten acıkırsa uyanıyo bebek deilmi????
hayır canım uyandırma bence de çok saçma artık kırklı bebek değiller ki...
bırak neyi ne zaman yapacaklarına onlar karar versin zaten acıkınca uyanır
artık büyüdüler