mrb arkadaşlar dün çok kötü bi olay yaşadım kzımı normalde hep yere bi minder yaptırdım onun üstüne koyuyordum dün ütü yapıcam diye diğer odaya geçtim yer soğuk olur diye divana koydum kenarına yastık koydum gözümün ünün de biraz kayıyo düzeltiyorum birden dalmışım yastığı ittmiş bi baktım biri pat diye düştü allahtan önce yastığın üstüne sonra halının stüne düştü çok ağlamdı ama ben öldüm öldüm dirilidim sabaha kadar uyuyamadım sürekli baktım çok şükür bişey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi rabbim onları korusun işallah
mrb arkadaşlar dün çok kötü bi olay yaşadım kzımı normalde hep yere bi minder yaptırdım onun üstüne koyuyordum dün ütü yapıcam diye diğer odaya geçtim yer soğuk olur diye divana koydum kenarına yastık koydum gözümün ünün de biraz kayıyo düzeltiyorum birden dalmışım yastığı ittmiş bi baktım biri pat diye düştü allahtan önce yastığın üstüne sonra halının stüne düştü çok ağlamdı ama ben öldüm öldüm dirilidim sabaha kadar uyuyamadım sürekli baktım çok şükür bişey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi rabbim onları korusun işallah
merhabalar kızlar bebişlerinizin beslenme programı nasıl?
biz yeni bi programa geçtik.beşinci ayımız bitti.
sabah kalkınca anne sütü
bir saat sonra meyve püresi
öğle uykusundan sonra 150 mama
2 saat sonra sebze püresi +anne sütü
3 saat sonra milupa sütlü pirinçli biberonda mama 160 cc
2saat sonra anne sütü veya 150cc mama
gece boyunca 3 saatte bir anne sütü
programımız nasıl ? artık düzenli beslenmeye başladı benm kızım.tavsiye ederim herkese.
Kızlar ben üye olmuştum ya cep bebeye...bebekle ilgili mesajlar gelmiyo valla ürünlerini tanıtan mesajlar gönderiyolar sürekli:[ tavsiye etmem...
razı olur musunuz eğer oğlunuz 39 yaşındayken 56 yaşındaki bir kadını severse ondan hoşlanırsa ona aşık olursa siz bu durumu nasıl karşılarsınız razı olur musunuz ve kadının niyeti oğlunuzla mutlu bir beraberlik yaşamaksa ve kadın oğlunuzu mutlu ederse siz izin verir misiniz eğer izin vermez misiniz
selam canlarım bügun doktor kontrolümüz vardı ve yine 5'i tutturamadık kilomuz 4950 :) boyumuzda 59 çok küçük benim kızım yaaa neyse alıştım artık zaten bu aylarda 1 kilo alan bebekler bile en fazla 300 gr alıyomuş biz 270 de kaldık aşımız vardı rotavirüs 2. dozunu vurulduk
yarın itibariyle kahvaltıya başlıyoruz
peynir(pınar lable yada pınar pastörize peynir olucak)
yumurtanın sarısı
eti bebek ekmegi
zeytin içi
bebek biskivüsi bunları ister mamayla ister papatya cayıyla ıslatıcakmışız
öğlenleri meyve püresi içine pekmez ve ev yapımı reçel bebe bisbüvisi
akşam üzeri çorba içine
mevsim sebzeleri papates havuç ıspanak kabak vs.
kıyma (dana kıyması 3 kere çekilmiş sinirleri ve yağı alınmış olucak)
balık (çipura ,levrek ,alabalık ,norveç somonu,çinekop)
tavuk içine tereyağ yada saf zeyzin yağı
gece kaşık maması
bizim beslenme progranınızda böyle bu yazdıklarımı sırayla kullanıcam haftada 2 kere olucak yani 2 gün kıyma 2 güm balık gibi artık yavaş yavaş mamaya bırakıcaz doktorumuz bunları önerdi sizede söylemek istedim
merhabalar kızlar bebişlerinizin beslenme programı nasıl?
biz yeni bi programa geçtik.beşinci ayımız bitti.
sabah kalkınca anne sütü
bir saat sonra meyve püresi
öğle uykusundan sonra 150 mama
2 saat sonra sebze püresi +anne sütü
3 saat sonra milupa sütlü pirinçli biberonda mama 160 cc
2saat sonra anne sütü veya 150cc mama
gece boyunca 3 saatte bir anne sütü
programımız nasıl ? artık düzenli beslenmeye başladı benm kızım.tavsiye ederim herkese.
kızlar ya bişi sorucam bebişlerinizin kusma dönemi bitti mi
biz 5 ayımızı doldurduk eskisi kadar olmasa da hala devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?