• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

SU:doğduğundan beri 1-2 çay kaşığı veriyorum şu aralar günde 3 defa su veriyorum.çişini fazla yapıyo tabi ama olsun su yarıyo bence.
gece sık sık uyanıyo sadece anne sütü emdiği için acıkıyo o yüzden..
keçi sütünü migrostan aldım mayaladım puding gibi hafif oldu bence probiyotik sindirimi inek sütüne göre daha kolay. yinede oğluma veremem erken diye içime sinmedi tuttum yoğurdu ben yedim hehehehe..

ama canım keçi sütünün taze olması gerekmiyomu günlük yani bencede bebişine verme ya pastorize ya da çocuk sütüyle yapılıyodu sanırım öyle yap yoğurt yapacaksan ben de daha denemedim

ama canım keçi sütünün taze olması gerekmiyomu günlük yani bencede bebişine verme ya pastorize ya da çocuk sütüyle yapılıyodu sanırım öyle yap yoğurt yapacaksan ben de daha denemedim

pastörize keçi sütü canım gerçeğini burda bulmak mümkün değil zaten :)))))ama pastörize sütten de çok güzel oldu tatlı puding gibi de hafif ve kokusuz beğendim ben..

suyu sormuşsunuz bende verıom hatta bıberona koyuyom verıom malum yaz sıcakları kızım başlarda suyu sevmıodu şimdı aLIŞTI

Tecrübeli birisi olarak söylüyorum bırakıyorlar nedeni ise biberondan içmesi daha kolay ama emerken efor sarfediyor 6 ayı bulmadan bırakıyorlar.

bebekler üşümezmiş dr söylemişti ankara geceleri soğuk olur hele de dikmen ama bende giydiriyorum kısa kollu çıtçıtlı body ve penye bi yelekle yatırıyorum kolları soğuk oluyo kalktığında ama benimkilerde soğuk oluyo bence üşüdüğü anlamına gelmez bende üşümüyorum. üşümüyodur canım hem terlemesi daha kötü terleyince daha çok üşütür.

Bebekler sadece sirtlarindan usurmus. Bi de ayaklari cok acikta olursa gaz olur. Ikisini koruduktan sonra kolmus bacakmis ac gitsin. Tabii ruzgarli havalara dikkat, o zmn gogus de korunmali direkt gelen ruzgara karsi.

selam kızlar biberon maması kullanan var mı aranızda?hangisini kullanıyosunuz?
benim sütüm de artık yetmiyo milupanın sütlü pirinçli mamasını veriyorum
kaşık maması olarak ama bi de biberon maması istiyorum yolda falan hazırlaması
kolay olsun diye:9:

mrb arkadaşlar dün çok kötü bi olay yaşadım kzımı normalde hep yere bi minder yaptırdım onun üstüne koyuyordum dün ütü yapıcam diye diğer odaya geçtim yer soğuk olur diye divana koydum kenarına yastık koydum gözümün ünün de biraz kayıyo düzeltiyorum birden dalmışım yastığı ittmiş bi baktım biri pat diye düştü allahtan önce yastığın üstüne sonra halının stüne düştü çok ağlamdı ama ben öldüm öldüm dirilidim sabaha kadar uyuyamadım sürekli baktım çok şükür bişey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi rabbim onları korusun işallah

mrb arkadaşlar dün çok kötü bi olay yaşadım kzımı normalde hep yere bi minder yaptırdım onun üstüne koyuyordum dün ütü yapıcam diye diğer odaya geçtim yer soğuk olur diye divana koydum kenarına yastık koydum gözümün ünün de biraz kayıyo düzeltiyorum birden dalmışım yastığı ittmiş bi baktım biri pat diye düştü allahtan önce yastığın üstüne sonra halının stüne düştü çok ağlamdı ama ben öldüm öldüm dirilidim sabaha kadar uyuyamadım sürekli baktım çok şükür bişey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi rabbim onları korusun işallah

geçmiş olsun canım melekler korusun yavrularımızı.

büyük geçmiş olsun canım.sen yine iyi bu aya kadar düşürmemişsin
benim oğlum daha 16 günlükken düşmüştü çekyattan:52::52::52:
elim ayağım titremiş dizlerim bağı çözülmüştü resmen ya:18::18::18:
ama çok şükür ki bişey olmadı yavruma Allah korusun bebişlerimizi:nazar:

tşk ederim hepinize işallah bidaha olmaz daha divana koymam tabide evet herkes yaşıyor genelde bu olayı çünkü bu bebekler bizim yanımıda dururlar biz gidince başlafrla gezmeye allah onları bize bağışlasın şimdide tatile çıkıyoruz bakalım kızımla nasıl tail yapıcaz saat 10 la 4 arsı güneşe çıkarmamklazımmış ee biz denize ne zamn girip ne zamn gezicez bilmem sanırım eşimle abim gezice biz yengemle kapalı kalıcaz gibi görünüyor son 4 gün kaldı sıkıldım artık

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. benimki daha düşmedi ama yeğenim çok kötü düşmüştü bişey olmamıştı kıyamam baya ağlamıştı.

Back