• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gogle ninni yazın dandini dandini dastana çok güzel animasyonu var bebeğim bayıldı

hakkaten çok güzelmiş bayıldım. bu arada benim kız bu aralar kendi kendine uyumaya başladı çok mutluyum:) inş böyle devam eder. deli babannesinin sallamalarına alışmıştı hatta uyurken bile sallıyodu yavrumu uyuyo anne sallama dediğim halde sallıyodu geriiiiii.

slm kızlar nasılsınız bız kızla son gunlerımızı sayıyoz.. elımden geldıgınce kıza şaklabanlık yapıom da hoşlanıo eebırazda yerde debelensın şimdı debelenıo pazar gunu denıze goturduk su soguk olunca gırdıremedık ee kaynana ya telde eşim demış benı aradı kıza suya sokarsak mıkrop kaparmış bı akrabalarınınkı ole olmuş guneşe fazla çıkartmıycakmışım cılt kanserı olurmuş ek gıdayada el attı çok yedırmıycekmışımmıdesınde ne varmış kuçukmuş mama verdıgımı duysa ııce çıldırır yatmadan once kaşık maması verıom napım ay ııkı uzakta

slm kızlar nasılsınız bız kızla son gunlerımızı sayıyoz.. elımden geldıgınce kıza şaklabanlık yapıom da hoşlanıo eebırazda yerde debelensın şimdı debelenıo pazar gunu denıze goturduk su soguk olunca gırdıremedık ee kaynana ya telde eşim demış benı aradı kıza suya sokarsak mıkrop kaparmış bı akrabalarınınkı ole olmuş guneşe fazla çıkartmıycakmışım cılt kanserı olurmuş ek gıdayada el attı çok yedırmıycekmışımmıdesınde ne varmış kuçukmuş mama verdıgımı duysa ııce çıldırır yatmadan once kaşık maması verıom napım ay ııkı uzakta

bizde uzaklaşırız inş bigün başka şehirde yaşarız aahh ahhhh

herkese selam kıslar kimse yok ama olsun..ancak vakit bulabildim yazdıklarınızı okumaya benin de sorularım war şu oturtma işi hakkında nasıl yapıcaz biz bu bebişlerin ne zaman oturmaları gerektipğini nasıl karar vericez:44: mesela biz otuturken kucağımıza aldığımıza hafif yatar gibi oturtuyoruz tam dik oturtmuyoruz ama bilaç gündür bizimki öne doğru eğilip sank dikleşmek istiyo gibi..bir de gün içinde meyve suyunu ne kadar veriyosunuz farklı meyveleri belli süre ara ile mi oksa atıyorum 3 kaşık elma suyu sonra 3 kaşık şeftali falan veriyomusunuz? enobo özelikle sana soruyorum drun arttr demiş meyvesuyunu ne kadar vericeksin şimdi? yoğrtun yanında başka bişey vericekmisin? öptük hepinizzii teyzeleri ve tatlı bebişleriniii:54:

herkese selam kıslar kimse yok ama olsun..ancak vakit bulabildim yazdıklarınızı okumaya benin de sorularım war şu oturtma işi hakkında nasıl yapıcaz biz bu bebişlerin ne zaman oturmaları gerektipğini nasıl karar vericez:44: mesela biz otuturken kucağımıza aldığımıza hafif yatar gibi oturtuyoruz tam dik oturtmuyoruz ama bilaç gündür bizimki öne doğru eğilip sank dikleşmek istiyo gibi..bir de gün içinde meyve suyunu ne kadar veriyosunuz farklı meyveleri belli süre ara ile mi oksa atıyorum 3 kaşık elma suyu sonra 3 kaşık şeftali falan veriyomusunuz? enobo özelikle sana soruyorum drun arttr demiş meyvesuyunu ne kadar vericeksin şimdi? yoğrtun yanında başka bişey vericekmisin? öptük hepinizzii teyzeleri ve tatlı bebişleriniii:54:

Canim selam.dr banadaha once 2 kasikla basla her gun arttir iki hafta sonunda gunde 2 caybardagi meyve suyu ver demisti. Yogurt icin de meyve suyunu 2 hafta verdikten sonra ayni sekilde yap diye soylemisti hatirlarsin belki.
Amaben vermedim hic gecen ay. Sadece meyvelerden tattiriyorum 1-2 damla gaz yapiyo dedim. Onun ustune artir dedi. Yani olcu yukarda yazdigim gibi. Sebze. Corba, muhallebi, kahvalti fln yasak hala cnm.
Ben de artik 5. Ayiz diye meyve suyuna basladim. 1 kiraz, 2 kiraz diye gidiyorum. Yrn 3 kirazvericem mesela.
Suyunu tabii :) yogurda daha baslamadim. 2 hafta gecsin diye bekliyorum. Keci sutunden yapicam onu da.
Bnm oglan cok sik uyandi dun gece.

Canim selam.dr banadaha once 2 kasikla basla her gun arttir iki hafta sonunda gunde 2 caybardagi meyve suyu ver demisti. Yogurt icin de meyve suyunu 2 hafta verdikten sonra ayni sekilde yap diye soylemisti hatirlarsin belki.
Amaben vermedim hic gecen ay. Sadece meyvelerden tattiriyorum 1-2 damla gaz yapiyo dedim. Onun ustune artir dedi. Yani olcu yukarda yazdigim gibi. Sebze. Corba, muhallebi, kahvalti fln yasak hala cnm.
Ben de artik 5. Ayiz diye meyve suyuna basladim. 1 kiraz, 2 kiraz diye gidiyorum. Yrn 3 kirazvericem mesela.
Suyunu tabii :) yogurda daha baslamadim. 2 hafta gecsin diye bekliyorum. Keci sutunden yapicam onu da.
Bnm oglan da cok sik uyandi dun gece.

Kizlar su veriyo musunuz kuzulariniza ?
Ben veriyorum valla. Havalar isindi malum, gun icinde bicok kez veriyorum.
Dun gece cok sicakti, muhtemelen cok susadigi icin sik sik uyanip emdi.
Aman ihmal etmeyin kizlar. Gece uzun uyuyorsa uyandirin verin su.

Selam kızlar ben dün gece vermedim gece mamasını unutsun biraz sonra yeniden denicem aç olsa ağlar doyuya herhaldee yarın meyve suyu vermeye başlıcam bi kaç kaşıkk sonra çoğaltacam, neyse bugün oğlumu kuaförüme götürdüm saçlarını makinaya vurdurdum çok tatlı keloğlan olduuuu :)))))

Bende veriyorum valla 4 aylıkken başladım vermeyee çok tatlı içiyo kana kanaaa:nazar:

doğduğundan beri az az vermişimdir. anne sütünde su var diyorlar ama biz bile çay nescafe m.suyu içiyoruz ama suda içiyoruz hem havalar sıcak sık sık verilmeli bence. birde ek gida vermeye başladık gerekli bence su

ıyıkı uzakta daha nelere karışırdı anlatamam yaşamak lazım..benımkı üst katımda malesef:52:
oturmaya derken bızde kucakta oturur pozisyyonda duruyo ama pek dengelı değil daha küçükler onun için bırazda daha gelişmeye ıhtıyacları var sanırım....bende yoğurt vermeye başladım hatta bı bebe bisküvisi içine katarak verdım daha sevdi ama kabız oldu gibi erkenmı bşladım aceba
Bnm oglan cok sik uyandi dun gece.
ya benımde oyle yaaa sabaha kadar kaç kez uyanıyo sayamadım valla bıde sabahın köründe uyanır oyun ister bende dınlenemıyorum sütümde olmuyo napçam bılemedım ınşallah dvm etmez.....
bende verıyorum bayılıyo benımkı suya çok sevıyo... banyonun kapısına götürüyorum çıkmak ıstemıyo çıkınca ağlamaya başlıyo yıkanmak ıstıyo paşam...bırazdaha büyüüsn oturmaya başlasın güzel ablasıyla beraber küçük havuzlarına su doldurup koycam valla....çok sıcak yaşadığım yer zaten eridi benım canlarım kıymama onlara....
kızlar sizin bebişler oturuyormu.bizimki hiç oturmuyor sevmiyorda

senınkı hareket oyun ıstıyo cnm gezmek ıstıyodur yavaş yavaş onlarda anlıyo artık bazı şeyleri bizim melekler....asıl zorluklar güzellikler yenı başlıycak....haydı hayırlısı...

Kizlar bisi sorcam eskiden bu msj altinda sekiller falan olurdu simdi benimkinde cikmiyor. Nasil duzelecegini bilen varsa beni bi aydinlatsin.

Ay resmen felaket habercisiymis senin kaynanator..Allah kolaylik versin..

kızlar oglum geceleri su gb terliyor.kafası badisi su gb oluyor zayıfladıda suyuda hiç sevmiyor.su veriyorum içmiyor tükürüyor.gece o kadar sıcakda değil ama çok terliyor.kısa kollu giydirsem üşüyor

SU:doğduğundan beri 1-2 çay kaşığı veriyorum şu aralar günde 3 defa su veriyorum.çişini fazla yapıyo tabi ama olsun su yarıyo bence.
gece sık sık uyanıyo sadece anne sütü emdiği için acıkıyo o yüzden..
keçi sütünü migrostan aldım mayaladım puding gibi hafif oldu bence probiyotik sindirimi inek sütüne göre daha kolay. yinede oğluma veremem erken diye içime sinmedi tuttum yoğurdu ben yedim hehehehe..

kızlar oglum geceleri su gb terliyor.kafası badisi su gb oluyor zayıfladıda suyuda hiç sevmiyor.su veriyorum içmiyor tükürüyor.gece o kadar sıcakda değil ama çok terliyor.kısa kollu giydirsem üşüyor

bebekler üşümezmiş dr söylemişti ankara geceleri soğuk olur hele de dikmen ama bende giydiriyorum kısa kollu çıtçıtlı body ve penye bi yelekle yatırıyorum kolları soğuk oluyo kalktığında ama benimkilerde soğuk oluyo bence üşüdüğü anlamına gelmez bende üşümüyorum. üşümüyodur canım hem terlemesi daha kötü terleyince daha çok üşütür.

Back