SU:doğduğundan beri 1-2 çay kaşığı veriyorum şu aralar günde 3 defa su veriyorum.çişini fazla yapıyo tabi ama olsun su yarıyo bence.
gece sık sık uyanıyo sadece anne sütü emdiği için acıkıyo o yüzden..
keçi sütünü migrostan aldım mayaladım puding gibi hafif oldu bence probiyotik sindirimi inek sütüne göre daha kolay. yinede oğluma veremem erken diye içime sinmedi tuttum yoğurdu ben yedim hehehehe..
ama canım keçi sütünün taze olması gerekmiyomu günlük yani bencede bebişine verme ya pastorize ya da çocuk sütüyle yapılıyodu sanırım öyle yap yoğurt yapacaksan ben de daha denemedim
suyu sormuşsunuz bende verıom hatta bıberona koyuyom verıom malum yaz sıcakları kızım başlarda suyu sevmıodu şimdı aLIŞTI
emziriyor musunuz
eft emıyor 4 ay bıtımınde ek gıdayada başladık ama yavaş yavaş hala alışamadık
bana diyolarki sakın biberonla bişey verme memeyi almaz öle bişey olmadı yani
o yüzden sordum teşekkür ederim canım
ama canım keçi sütünün taze olması gerekmiyomu günlük yani bencede bebişine verme ya pastorize ya da çocuk sütüyle yapılıyodu sanırım öyle yap yoğurt yapacaksan ben de daha denemedim
bebekler üşümezmiş dr söylemişti ankara geceleri soğuk olur hele de dikmen ama bende giydiriyorum kısa kollu çıtçıtlı body ve penye bi yelekle yatırıyorum kolları soğuk oluyo kalktığında ama benimkilerde soğuk oluyo bence üşüdüğü anlamına gelmez bende üşümüyorum. üşümüyodur canım hem terlemesi daha kötü terleyince daha çok üşütür.
mrb arkadaşlar dün çok kötü bi olay yaşadım kzımı normalde hep yere bi minder yaptırdım onun üstüne koyuyordum dün ütü yapıcam diye diğer odaya geçtim yer soğuk olur diye divana koydum kenarına yastık koydum gözümün ünün de biraz kayıyo düzeltiyorum birden dalmışım yastığı ittmiş bi baktım biri pat diye düştü allahtan önce yastığın üstüne sonra halının stüne düştü çok ağlamdı ama ben öldüm öldüm dirilidim sabaha kadar uyuyamadım sürekli baktım çok şükür bişey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi rabbim onları korusun işallah
mrb arkadaşlar dün çok kötü bi olay yaşadım kzımı normalde hep yere bi minder yaptırdım onun üstüne koyuyordum dün ütü yapıcam diye diğer odaya geçtim yer soğuk olur diye divana koydum kenarına yastık koydum gözümün ünün de biraz kayıyo düzeltiyorum birden dalmışım yastığı ittmiş bi baktım biri pat diye düştü allahtan önce yastığın üstüne sonra halının stüne düştü çok ağlamdı ama ben öldüm öldüm dirilidim sabaha kadar uyuyamadım sürekli baktım çok şükür bişey olmadı ama yüreğim ağzıma geldi rabbim onları korusun işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?