kızlar selam nasılsınız?benım kız ayaklarının uzerıne basmıyor daha ama tekmelerının masallahı var.....herkes batırmısyormusun dıyor basması gerekmıs sızlerde durum ne?hanı ayakta dızlerımızın uzerıne koyarız ya topluyor benım hatun sızce bır zayıflıkmı vardır benım kızda?yardım edın ıcımı rahatlatın neolur kafam takıldı oturmamız vardı basması gerek dıyınce doktor kontrolumuzede daha var aramak ıstemıyorum doktorumu bunun ıcın hanı kontrolde baksın dıye.....sızce normalmı?sızın bebısler basıyormu ayaklarının uzerıne???
kızlar selam nasılsınız?benım kız ayaklarının uzerıne basmıyor daha ama tekmelerının masallahı var.....herkes batırmısyormusun dıyor basması gerekmıs sızlerde durum ne?hanı ayakta dızlerımızın uzerıne koyarız ya topluyor benım hatun sızce bır zayıflıkmı vardır benım kızda?yardım edın ıcımı rahatlatın neolur kafam takıldı oturmamız vardı basması gerek dıyınce doktor kontrolumuzede daha var aramak ıstemıyorum doktorumu bunun ıcın hanı kontrolde baksın dıye.....sızce normalmı?sızın bebısler basıyormu ayaklarının uzerıne???
günaydın kızlar dün gece çok kötü bir kabusla ter içinde uyandım çok korktum yaaaa gerçek gibiydi sizede anlatmak istedim
sokak ortasında köpeklerin saldırısına uğradım yere çöküp kaldım köpekleri görünce etrafını sardılar öle dizildilerki etrafıma bir artı gibi kuzey,güney,doğu ve batı yönlerinde 4 köpek avazım çıktıkca bağrıyorum yardım istiyorum kimsecimler yok sonra birisi geliyo ama yüzünü göremiyorum korkudan gözlerim kapalı neyse köpekler hırlamaya ve dişlerini göstermeye başlıyo sadece bacaklarını gördügüm kişi sanırım erkekti ikisini kovuyor batı yönündeki köpek bir atak yapıp bana saldırıyo beni sol kalçamdan ısırdı inanın ısırdıgı yer hala acıyo çok korktum walla hala etkisindeyim benim için kabus dolu bir geceydi umarım sizler iyisinizdir
günaydın kızlar dün gece çok kötü bir kabusla ter içinde uyandım çok korktum yaaaa gerçek gibiydi sizede anlatmak istedim
sokak ortasında köpeklerin saldırısına uğradım yere çöküp kaldım köpekleri görünce etrafını sardılar öle dizildilerki etrafıma bir artı gibi kuzey,güney,doğu ve batı yönlerinde 4 köpek avazım çıktıkca bağrıyorum yardım istiyorum kimsecimler yok sonra birisi geliyo ama yüzünü göremiyorum korkudan gözlerim kapalı neyse köpekler hırlamaya ve dişlerini göstermeye başlıyo sadece bacaklarını gördügüm kişi sanırım erkekti ikisini kovuyor batı yönündeki köpek bir atak yapıp bana saldırıyo beni sol kalçamdan ısırdı inanın ısırdıgı yer hala acıyo çok korktum walla hala etkisindeyim benim için kabus dolu bir geceydi umarım sizler iyisinizdir
benim oğlum kucağa alınca ayaklarının üstünde dik durabiliyor.ancak kendini geri toplama moro refleksi olabilirmiş ve 6.aya kadar kendiliğinden düzelirmiş bi internette araştır canını sıkma çocuklar robot değilki hep bi ayarda gelişim gösterebilsin...
Merhaba Arkadaşlar,
ya bizim bebiş geceleri çok sık uyanıyooo uyku muyku yokk valla uyanıyo emiyo uyuyo sonra yinee sonra yine sizinkiler nasıll neden böyle oluyo ya acaba bende mama versem uyurmu doymuyomu acaba hemşiremiz verme anne sütüne devam dedi napcam bilmiyomm ya
Peki ben hiç anne sütünden başka bişi vermedim yarın 5 aylık olacak bebişim ilk hangi mamayı vericem bu akşam denesem mi acaba ?
Karın üstünden sırt üstüne dönmeye başlar. Bebek dik tutulursa kısa süreli basabilir. Yatarken erişebileceği mesafeye asılan
renkli, hareketli oyuncaklarla ilgilenir, uzanmaya çalışır, ancak henüz tam yakalayamaz. Dokunma beşinci aydan İtibaren önemini
kaybederek yerini görmeye bırakır. Görmesi iyice keskinleşir. Bebek kendini tanımaya başlar, adı çağrılınca dönüp bakabilir, kendisini aynada görünce sevinebilir. Annenin ses tonunu ve yüz mimiklerini anlamaya başlar. Kızgınlık, korku ve endişeyi algılayarak ve çığlıklar atmaya başlar.
fazla kurcalama bence üsteledıkçe daha kötü olabilir gecmıyosa doktoruna danış gecmiş olsun cnm....Gunaydin kizlar,
Oglumun elmacik kemiginin oldugu yerde gozunun altinda kocaman bi sivilce var, ucu sari irinli kocaman. Surekli yineliyo yakin yerlerde. Hic ellemiyorum sabunla kurutuyorum her gun yikayip ama yine cikiyo o bitince.
Sampuanimiz sebamed. Neden oluyo anlamadim, sali gunu kontrolumuz varken cildiyeciye de goturucem.
Naapsam gecer bileniniz var mi ?
kabus görmüşsün cnm benım sıkma canını bazı ruyalar bilinç altı gelişebiliyo...ben bırşeyı çok düşündüğümde ruyamda kesın görürüm farklı bi şekılde....bazende gördüğüm rüyalara yakın şeylerde yaşıyorum özellıkle hamıleyken ne görseydım ruyamda gercek hayatta yaşadım....bizde şöle bı soylentı vardır gece eğer çok kötü bir rüya görduysen sabah kalkarkalmaz bir ibrik suyu wc ye boşalt derler etkısınden kurtulurmuşsun...hayra yor cnm.....allahım hepımızı korusun.....günaydın kızlar dün gece çok kötü bir kabusla ter içinde uyandım çok korktum yaaaa gerçek gibiydi sizede anlatmak istedim
batıl ınanc ama ıyı değil derler...kov gitsin ordan....Allah hayıra çıkarsın canım son bi haftadır benimde en büyük korkum baykuş ötüp duruyo çok korkutuyo beni penceremizede kondu. batıl denir ama yaşamıştım böyle kötü bbi olay eşimde yaşamış inşallah kötü bişey olmaz. rüyada değil bu arada gerçek
benımkı şimdiden dönüyo valla bı bakıyorum kolu altında kalmış ağlıyo....4 ay.desteklede olsa oturabilir6 ay sırt üstü yatrken kendisini yüzükoun çevirebilir
cnm sıkma canını her bebek aynı atakları göstermeyebılyo....bence sen alıştırmadın belkıde....bazen çok tembel olabiliyolar.....kızlar selam nasılsınız?benım kız ayaklarının uzerıne basmıyor daha ama tekmelerının masallahı var.....herkes batırmısyormusun dıyor basması gerekmıs sızlerde durum ne?hanı ayakta dızlerımızın uzerıne koyarız ya topluyor benım hatun sızce bır zayıflıkmı vardır benım kızda?yardım edın ıcımı rahatlatın neolur kafam takıldı oturmamız vardı basması gerek dıyınce doktor kontrolumuzede daha var aramak ıstemıyorum doktorumu bunun ıcın hanı kontrolde baksın dıye.....sızce normalmı?sızın bebısler basıyormu ayaklarının uzerıne???
bizim şohbende sorunlu suyu ayarlamak ölüm bende salonda yıkıyorum küvetini hazırla suyunu hazırla o kadar zor gelmiyo bana ama toparlamak ölüm iyice tembel oldum ben yaaaa aslında tembellikte değil kızım yaramaz koca sabırsız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?