Aa huzun cicehim aklima getirdin; bnm kaynana komitesindeki 1 nolu kaynanam, oglum 51 gunluk olup da bnm ailem gelene kdr ( saglik sorunlari yuzunden anca gelebildiler ) gun asiri gelip oglumu yikadi. Tellak koyduk adini. Bana guvenmiyodu. Dusururum kulagina du kaciririm saniyodu. Biz esimle gizli gizli yikiyoduk sonra soyluyoduk. Bakti onleyemiyo bi gun dedi ki "kaburgalarini kirarsin, kolu bacagi cikar haberin olmaz sakatlanir cocuk" dedi. Artik korkutucak beni ki engellicek. Neysr bizimkiler 3 hafta kalinca cekindi onlardan gelemedi de birakti sonra.
Sinir oluyodum. Kriz cikiyodu evde. O yikarken nasil agliyodu oglum anlatamam. Ben yikarkense hep cok mutlu.
Baska da yararini gormedim. Bi de ilk gun lohusa corbami yapti, sonrasinda da iki gun ymk yapti getirdi. Sulalecek burda yediler. Baktik onlar gidince toplama, temizleme derdim daha cok oluyo onu da istemedik. Canina minnet oldu.
Bizimkiler gelince el bebek gul bebek baktilar bana ohhhh.
Sinir oluyodum. Kriz cikiyodu evde. O yikarken nasil agliyodu oglum anlatamam. Ben yikarkense hep cok mutlu.
Baska da yararini gormedim. Bi de ilk gun lohusa corbami yapti, sonrasinda da iki gun ymk yapti getirdi. Sulalecek burda yediler. Baktik onlar gidince toplama, temizleme derdim daha cok oluyo onu da istemedik. Canina minnet oldu.
Bizimkiler gelince el bebek gul bebek baktilar bana ohhhh.