• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

0532 444 43 76 noya bebeğin adı soyadı doğum tarihi il ilçe yaz gönder bebeğin uzmanlar tarafından haftalık beslenme önerileri ve bilgisi gelsin ben yeni bu sabah sms attım bakalım gelicek mi ek gıda bilgisi edinmiş oluruz.
örnek EGE YILMAZ 06022011 İSTANBUL ŞİŞLİ yaz gönder şeklinde.:65:

sen söle gelirse bende atayım cnm.

kızlar size bişi sorcm szinde bebekleriniz uykuya dalmakta zorluk çekiyormu ? ya biz uyuyamıyoruz dalamıyor uykuya ağlayıp duruyor tum gun zmn uyumuyor :44:

kızlar size bişi sorcm szinde bebekleriniz uykuya dalmakta zorluk çekiyormu ? ya biz uyuyamıyoruz dalamıyor uykuya ağlayıp duruyor tum gun zmn uyumuyor :44:

bizdede drum aynı canım baktımki çok huzursuzlanıyo gözlerini ovuşturuyo ağlıyo bende kollarını battaniyele sarıyorum kundak gibi sallıyorum biraz 5 dk uyuyo

kızlar diş kaşıyıcı kullanmaya başlayan var mı...benim oğlan hırslanıyo elini yumruk yapıp damağını kaşıyo salya deseniz ırmak oldu taşıyo.ben de bi dişlik aldım bugün bakalım hayırlısı.Ama erken mi yaaa.

kızlar diş kaşıyıcı kullanmaya başlayan var mı...benim oğlan hırslanıyo elini yumruk yapıp damağını kaşıyo salya deseniz ırmak oldu taşıyo.ben de bi dişlik aldım bugün bakalım hayırlısı.Ama erken mi yaaa.

benım kızda aynı elını yumruk yapıp damagını kaşıo salya dersen o bıçım dışmı kı ne var kızım ellerınde dıom o şeker ellerını ben yalayım dıom ama ızın vermıo bız ek gıdaya başlıyalı hep kabız oluoz neler denedım yınede yapamıo gunluk zeytıyag katıom yıyeceklerıne kayısı rendeleyıp verıom yok fayda etmıo

yogurt yapmıştım dün birgün dinlendirirseniz taş gb tutuyor denemesi sizden

ygurt konusunda uzmanlaşmaya başladık amma yese yacadı kızım bı suratı var yerken sankı lımon verıom yok tatlıda mayalarken mayaya azda şeker atıp mayalandırıom kı tadı tatlı yınede onyargılı bu cadı :P

ben 10 gundur kullanıyorum bi sorun yaşamadım

bizdede drum aynı canım baktımki çok huzursuzlanıyo gözlerini ovuşturuyo ağlıyo bende kollarını battaniyele sarıyorum kundak gibi sallıyorum biraz 5 dk uyuyo

hiç birsey fayda etmiyor tatlım bu sbh 6 da kalktık 22:30 da uyuduk düşünün sinir krizi geçirdim ya bgn resmen

ay benımde avuşturmaktan kıpkırmz oluyo gözleriıı ben kundaklamasam hayatta uyumaz benımkısı yoksa elı ya ağzında yada gözlerınde.....

bende ıkı haftadırkullanıyorum diş kaşıyıcıyı yoksa ne bulsa alıyo ağzına ....bizdede salya çok var yaw sırılsıklam oluyo önlüğü ınşallah çabuk gecer bu salyalar....ama diş konusunda cekeler bır sure daha baya zorlanıcak canlarımız...

benım kızda aynı elını yumruk yapıp damagını kaşıo salya dersen o bıçım dışmı kı ne var kızım ellerınde dıom o şeker ellerını ben yalayım dıom ama ızın vermıo bız ek gıdaya başlıyalı hep kabız oluoz neler denedım yınede yapamıo gunluk zeytıyag katıom yıyeceklerıne kayısı rendeleyıp verıom yok fayda etmıo

Canim yogurt veriyosan onu keci sutunden yap ver.ben faydasini gordum tavsiye ederim.bide cok yemedigi icin de kabiz oluyomus,onuda bi kontrol et.gunde 750 ml anne veya mama almaliymis bi takip et. Allah kolaylik versin cok zor cok cektim ben bu kabizliktan o yuzden seni cok ii anliyorum.

Canim yogurt veriyosan onu keci sutunden yap ver.ben faydasini gordum tavsiye ederim.bide cok yemedigi icin de kabiz oluyomus,onuda bi kontrol et.gunde 750 ml anne veya mama almaliymis bi takip et. Allah kolaylik versin cok zor cok cektim ben bu kabizliktan o yuzden seni cok ii anliyorum.

teşekkur ederım cnm soyledıklerını yapcam bakalım bıde mılupa nın sutlu pırınçlı kaşık mamasından verıorum o yapmıştır dıolar cevremdekıler

bugün 4.ay aşısı olduk.hemşire boyu kilosu ii dedi.ek gıdaya geçme dedi.valla işe başlayınca mecbur geçicez.demir damlası verdi gyno ferro.ama ben vermiycem bebişe.

bugün 4.ay aşısı olduk.hemşire boyu kilosu ii dedi.ek gıdaya geçme dedi.valla işe başlayınca mecbur geçicez.demir damlası verdi gyno ferro.ama ben vermiycem bebişe.

benimkininde boyu kilosu iyi ama ek gıdaya kendi belli etti başlamak istediğini doktorumuzda kaşık maması önerdi . demir damlası bende kullanmıyorum hala ne dr ne sağlık ocağındakilerde bişi demedi damla vermediler 4 ayıda çoktaan geçtik

Back