2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aa huzun cicehim aklima getirdin; bnm kaynana komitesindeki 1 nolu kaynanam, oglum 51 gunluk olup da bnm ailem gelene kdr ( saglik sorunlari yuzunden anca gelebildiler ) gun asiri gelip oglumu yikadi. Tellak koyduk adini. Bana guvenmiyodu. Dusururum kulagina du kaciririm saniyodu. Biz esimle gizli gizli yikiyoduk sonra soyluyoduk. Bakti onleyemiyo bi gun dedi ki "kaburgalarini kirarsin, kolu bacagi cikar haberin olmaz sakatlanir cocuk" dedi. Artik korkutucak beni ki engellicek. Neysr bizimkiler 3 hafta kalinca cekindi onlardan gelemedi de birakti sonra.
Sinir oluyodum. Kriz cikiyodu evde. O yikarken nasil agliyodu oglum anlatamam. Ben yikarkense hep cok mutlu.
Baska da yararini gormedim. Bi de ilk gun lohusa corbami yapti, sonrasinda da iki gun ymk yapti getirdi. Sulalecek burda yediler. Baktik onlar gidince toplama, temizleme derdim daha cok oluyo onu da istemedik. Canina minnet oldu.
Bizimkiler gelince el bebek gul bebek baktilar bana ohhhh.

meyveli yogurt veren varmı hangi meyveleri koyuyorsunuz. arı mama pirinç unu veren varmı

Mama/kutu öz. ,,, Kcal/ 100 g ,,,,, Protein 100mg ,,,, Kcal/100mg,,, Protein g100ml FiyatTL
anne Sütü (ort.) - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,74,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.0 Ücretsiz* Ücretsiz*
inek sütü (ort)500 ml - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,70 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3.2
Aptamil 1 300 g 497 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.2 ,,,,,,,,,,,,,,,,,, 74 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.8
Aptamil 2 300 g 481,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 13.3 ,,,,,,,,,,,,,,,,,75,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2.1
Guigoz 1 450 g 498,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.5,,,,,,,,,,,,,,,,,,67, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.8
Guigoz 2 450 g 462,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18.3,,,,,,,,,,,,,,,,,67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2.6
Hero 1 300 g 518 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,11.6,,,,,,,,,,,,,,,,, 67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.5
Milumil 1 300 g 497,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.2,,,,,,,.,,,,,,,,,,74 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.8
Nan 1 450 g 509,,,,,,,,,,,,,,,,,,,11.4,,,,,,,,,.,,,,,,,, 67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.5
Nutrillon 1 300 g 499,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.8 ,,,,,,,,,..,,,,,,,,67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.4
Arı Mama 300 g 365 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,0.6,,,,,,,,,,...,,,,,,,35,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 0.9
,,,,,
canım o eskidenmiş. arı mamanın içinde basit şeker dediğimiz şekerden var. ve tavsiye etmiyorum. düşük gelirli aileler daha çok kullanıyor. fiyat olarak biraz daha uygun diye. aman kesinlikle kullanma demiyorum ama piyasada onca mama varken bence durumun müsaitse onlardan al derim

bu alıntıdır arkadaşlar .. Kadınlar kulubüne ait bi sayfadan

aynı benimkide çok cadı ama bi de kızımın adınıda onun ismini koyduk. adını bile mutlu mesut içimden gelerek söyleyemiyorrum kızımın bi büyüsün mahkeme kararıyla değiştircem adısını. bu arada fotolarınız çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin arı mama konusunda şu sayfayı oku istersen http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...20-ari-mama-vermelimiyimanne-sutu-aliyor.html

kızlar bugün yogurt mayaladım .ama yarına kadar dinlendireceğim .acaba yöntem yanlışmı hemenmi versem bazı yerlerde dinlendirilir diyor...zararı olurmuki bardaga mayaladım

birde aklıma yogurdu mayalayıp bardagı üzerini kapatıp konserve şişesinin çine kapalı bişey sıkıca kapatıp üstünü örtüp deneyim belki daha iyi tutar.taş gb yoğurt istiyorum.mamayala sulu oluyor çünkü

bebişin kaç aylıktı bende mayalayıp versem mi dr demedi ama:?

ayyy aynı benım kaynana annemler geldı benımde doğum yaptığımı öğrenır öğrenmez bızımkınde bı surat bı surat...şimdi bebği yıkıycaklar bızde ayıp olmasın dıye cağırdık onu annem ben yıkamıyım şimdi kaynanan bişey der falan neyse bız bekledık kaynana geldı burnu havalarda anneme sen yıka madem gelmışsın annem yok sen yıka ben dedım amannnnn anne yıkarmısın dedım annem yıkadı...cadı kaynana haram olsun doğru dürüst yıkamadı bıle yıkayamıyodu suya sokup çıkarıyodu allahtan annem geldıde oğlum temızlendı bı guzel....ondan sonrada ayaklndım kendı başıma yıkadım onun ınadınada yıkadığım gun yıkıycam ve yıkadım dıyodum çağırmıyodum...kaynana aynı şu şekıl hımmmm ii dıyodu :)

hero baby nin bisküvili bir kaşık maması var 4 ay için kahvaltı ya acaba denesmmi ki

sende benım gıbı şaşırmışın bacım ne versem ne versem dıyerekten...ben gırıyom markete en az yarım saat tek tek o mamalara bakıyorum valla...aylara bak içindekılere bak yermı yemezmı severmı sevmezmı...yararı varmıdır deneyen varmı :)))))))ne vereceğimizi şaırşdık valla...

cnm sıkma canını her bebek aynı atakları göstermeyebılyo....bence sen alıştırmadın belkıde....bazen çok tembel olabiliyolar.....
tesekkur ederım kızlar hepınıze...kontrolde soracagım galıba tembellıkten kaynaklanıyor ıstedıgı zaman basabılıyor aslnda ama ıste herzaman degıl cok sagolun

ahhhh şu kaynanalar yok mu bizde eve ilk geldiğimizde bebek hemşiresi bir arkadaşım vardı o yıkadı daha sonra annem var kk var ikisinede yıkatmadım walla dedimki siz her zaman benim yanımda olmucaksınız siz olmadığınızda benim elim ayağıma dolaşır yapamam siz burdayken alışayım sonradan zorluk çekmeyeyim önca mırın kırın yaptılar ama bana hak verdiler bugüne kada hep kendim yıkadım kızımı babamız su döktü sadece bence en iyiside bu oldu :) sadece üzüldüğüm tek şey kk yüzünden annemi çok kırdığım zananlar oldu kk bişey söylüyemiyosun tabiki anneye herşeyi buda beni üzüyo kk yüzünden annemi kırdığım için çok pişmanın

bende anneme kızdım doğumda ama söledm anneme açıkladım sana bilerek bağırmıyorum dedm oda biliom dedi :90:

bende anneme kızdım doğumda ama söledm anneme açıkladım sana bilerek bağırmıyorum dedm oda biliom dedi :90:

yalandan da olsa annenizi mahcup etmeyin o cadalozların yanında

yalandan da olsa annenizi mahcup etmeyin o cadalozların yanında

0532 444 43 76 noya bebeğin adı soyadı doğum tarihi il ilçe yaz gönder bebeğin uzmanlar tarafından haftalık beslenme önerileri ve bilgisi gelsin ben yeni bu sabah sms attım bakalım gelicek mi ek gıda bilgisi edinmiş oluruz.
örnek EGE YILMAZ 06022011 İSTANBUL ŞİŞLİ yaz gönder şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…