meyveli yogurt veren varmı hangi meyveleri koyuyorsunuz. arı mama pirinç unu veren varmı
mama/kutu öz. ,,, kcal/ 100 g ,,,,, protein 100mg ,,,, kcal/100mg,,, protein g100ml fiyattl
anne sütü (ort.) - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,74,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.0 ücretsiz* ücretsiz*
inek sütü (ort)500 ml - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, - ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,70 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3.2
aptamil 1 300 g 497 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.2 ,,,,,,,,,,,,,,,,,, 74 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.8
aptamil 2 300 g 481,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 13.3 ,,,,,,,,,,,,,,,,,75,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2.1
guigoz 1 450 g 498,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.5,,,,,,,,,,,,,,,,,,67, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.8
guigoz 2 450 g 462,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,18.3,,,,,,,,,,,,,,,,,67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2.6
hero 1 300 g 518 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,11.6,,,,,,,,,,,,,,,,, 67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.5
milumil 1 300 g 497,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.2,,,,,,,.,,,,,,,,,,74 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,1.8
nan 1 450 g 509,,,,,,,,,,,,,,,,,,,11.4,,,,,,,,,.,,,,,,,, 67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.5
nutrillon 1 300 g 499,,,,,,,,,,,,,,,,,,,12.8 ,,,,,,,,,..,,,,,,,,67 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1.4
arı mama 300 g 365 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,0.6,,,,,,,,,,...,,,,,,,35,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 0.9
,,,,,
canım o eskidenmiş. Arı mamanın içinde basit şeker dediğimiz şekerden var. Ve tavsiye etmiyorum. Düşük gelirli aileler daha çok kullanıyor. Fiyat olarak biraz daha uygun diye. Aman kesinlikle kullanma demiyorum ama piyasada onca mama varken bence durumun müsaitse onlardan al derim
ya kaynanam aldı getirdi bende 1 kez verdm ama pek içime sinmedi ondn sordum bide bu ara pelte yapalım dior :s ne dedm nişasta ve su dedi :S uff herseye maydonoz cadıı
buarada düğün fotolarımı koydm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/453180-eosun-dugununde-kinasindan.html
birde aklıma yogurdu mayalayıp bardagı üzerini kapatıp konserve şişesinin çine kapalı bişey sıkıca kapatıp üstünü örtüp deneyim belki daha iyi tutar.taş gb yoğurt istiyorum.mamayala sulu oluyor çünkü
Aa huzun cicehim aklima getirdin; bnm kaynana komitesindeki 1 nolu kaynanam, oglum 51 gunluk olup da bnm ailem gelene kdr ( saglik sorunlari yuzunden anca gelebildiler ) gun asiri gelip oglumu yikadi. Tellak koyduk adini. Bana guvenmiyodu. Dusururum kulagina du kaciririm saniyodu. Biz esimle gizli gizli yikiyoduk sonra soyluyoduk. Bakti onleyemiyo bi gun dedi ki "kaburgalarini kirarsin, kolu bacagi cikar haberin olmaz sakatlanir cocuk" dedi. Artik korkutucak beni ki engellicek. Neysr bizimkiler 3 hafta kalinca cekindi onlardan gelemedi de birakti sonra.
Sinir oluyodum. Kriz cikiyodu evde. O yikarken nasil agliyodu oglum anlatamam. Ben yikarkense hep cok mutlu.
Baska da yararini gormedim. Bi de ilk gun lohusa corbami yapti, sonrasinda da iki gun ymk yapti getirdi. Sulalecek burda yediler. Baktik onlar gidince toplama, temizleme derdim daha cok oluyo onu da istemedik. Canina minnet oldu.
Bizimkiler gelince el bebek gul bebek baktilar bana ohhhh.
hero baby nin bisküvili bir kaşık maması var 4 ay için kahvaltı ya acaba denesmmi ki
walla bende bizimkinde sorun var diye düşünüyorum çünkü hemen hemen 2 aylıktan beri ayaklarının üstüne basıyo ilk başlarda eşim hadi kızım yürükızım diye fazla zorlamadan 1-2 dakika ayakta tutuyodu şimdi hiç yatmak istemiyo sürekli ayakta kalmak istiyo çok yoruyo beni her bebek aynı olmaz tabiki kafana fazla takma bence yinede doktora danış derim ben
aynen canım benimkide basmıyor ama bi sorun olduğunu düşünmüyorum yattığı yerde ayak bacak hareketleri çok iyi tabi dra gidince sorcam ama kontrolede daha var. her bebek aynı gelişimi gösteremez. benimki daha 2 aylıktı sağlık ocağına aşı yaptırmaya gittiğimde bi bebek gördüm diimdik basıyor annesinin kucağında ne kadaralık dedim 3 aylıkmış. tembel heralde bizimkiler :)
tesekkur ederım kızlar hepınıze...kontrolde soracagım galıba tembellıkten kaynaklanıyor ıstedıgı zaman basabılıyor aslnda ama ıste herzaman degıl cok sagoluncnm sıkma canını her bebek aynı atakları göstermeyebılyo....bence sen alıştırmadın belkıde....bazen çok tembel olabiliyolar.....
ayyy aynı benım kaynana annemler geldı benımde doğum yaptığımı öğrenır öğrenmez bızımkınde bı surat bı surat...şimdi bebği yıkıycaklar bızde ayıp olmasın dıye cağırdık onu annem ben yıkamıyım şimdi kaynanan bişey der falan neyse bız bekledık kaynana geldı burnu havalarda anneme sen yıka madem gelmışsın annem yok sen yıka ben dedım amannnnn anne yıkarmısın dedım annem yıkadı...cadı kaynana haram olsun doğru dürüst yıkamadı bıle yıkayamıyodu suya sokup çıkarıyodu allahtan annem geldıde oğlum temızlendı bı guzel....ondan sonrada ayaklndım kendı başıma yıkadım onun ınadınada yıkadığım gun yıkıycam ve yıkadım dıyodum çağırmıyodum...kaynana aynı şu şekıl hımmmm ii dıyodu :)
ahhhh şu kaynanalar yok mu bizde eve ilk geldiğimizde bebek hemşiresi bir arkadaşım vardı o yıkadı daha sonra annem var kk var ikisinede yıkatmadım walla dedimki siz her zaman benim yanımda olmucaksınız siz olmadığınızda benim elim ayağıma dolaşır yapamam siz burdayken alışayım sonradan zorluk çekmeyeyim önca mırın kırın yaptılar ama bana hak verdiler bugüne kada hep kendim yıkadım kızımı babamız su döktü sadece bence en iyiside bu oldu :) sadece üzüldüğüm tek şey kk yüzünden annemi çok kırdığım zananlar oldu kk bişey söylüyemiyosun tabiki anneye herşeyi buda beni üzüyo kk yüzünden annemi kırdığım için çok pişmanın
bende anneme kızdım doğumda ama söledm anneme açıkladım sana bilerek bağırmıyorum dedm oda biliom dedi :90:
ahhhh şu kaynanalar yok mu bizde eve ilk geldiğimizde bebek hemşiresi bir arkadaşım vardı o yıkadı daha sonra annem var kk var ikisinede yıkatmadım walla dedimki siz her zaman benim yanımda olmucaksınız siz olmadığınızda benim elim ayağıma dolaşır yapamam siz burdayken alışayım sonradan zorluk çekmeyeyim önca mırın kırın yaptılar ama bana hak verdiler bugüne kada hep kendim yıkadım kızımı babamız su döktü sadece bence en iyiside bu oldu :) sadece üzüldüğüm tek şey kk yüzünden annemi çok kırdığım zananlar oldu kk bişey söylüyemiyosun tabiki anneye herşeyi buda beni üzüyo kk yüzünden annemi kırdığım için çok pişmanın
bende anneme kızdım doğumda ama söledm anneme açıkladım sana bilerek bağırmıyorum dedm oda biliom dedi :90:
yalandan da olsa annenizi mahcup etmeyin o cadalozların yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?