• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişlere çorba tarzı bişiler vermeye başladınız mı sadece meyve suyu mu veriyosunuz başlasam mı bişiler vermeye.4 ay bitti artık erken mi uffff şimdiye kadar neler pişirdiniz minişlere.:82:

günaydın annişler umarım bol gülücüklü ve uykulu bir gün olur..biz de oturuyoruz oğluşla evde temizlik var öyle odadan odaya geziyoruz :) oğlum artık ykarken çok kıpırdanıyo ya sizinkiler de öyle mi özellikle başını yıkarken çok çırpınıyo :( eşim de tutarken bir yerini acıtıcam diye korkuyo offf 6 aylık olup otursalar da rahatla yıkasak..öpüyoruz sizleri :)

günaydın annişler umarım bol gülücüklü ve uykulu bir gün olur..biz de oturuyoruz oğluşla evde temizlik var öyle odadan odaya geziyoruz :) oğlum artık ykarken çok kıpırdanıyo ya sizinkiler de öyle mi özellikle başını yıkarken çok çırpınıyo :( eşim de tutarken bir yerini acıtıcam diye korkuyo offf 6 aylık olup otursalar da rahatla yıkasak..öpüyoruz sizleri :)

evet ya benim eşimde aynı korkarak tutuyo bende rahat yıkayamıyorum genelde tartışıyoruz yıkarken:) şöyle tut böyle tut:):):):84:

hemde nasıl bi çırpınma özellikle duş başlığını gövdesine tutunca ayaklarını havaya atıyo resmen hopluyo yani küvetten fırlıcak diyo korkuyorum yaaaa zamane çocukları işteee:34:

hemde nasıl bi çırpınma özellikle duş başlığını gövdesine tutunca ayaklarını havaya atıyo resmen hopluyo yani küvetten fırlıcak diyo korkuyorum yaaaa zamane çocukları işteee:34:

ben daha duşta yıkamaya başlayamadım korkudan odaya küvetini getirip yıkıyorum ama dediğin gibi çırpınıyo balık gibi:)

bizimki suyu çok seviyor küvetn içine su doldurup yıkıyorum tek başıma :emir_bebek: ayaklarını çırpıyor suya vurp şimdi kahvaltı ettik kıızımla balknda banyo yapıp uyuck her gun yıkamaya çalışıyorum yaz geldi die. o uyurken bende çorbasnı yapayım bari :1:

bugün ogluşuma çorba yaptım.düdüklü tencerede.ama farklı olarak taze fasulye koydum beğenmedi .yemedi çorbayı3-4 kaşık zor aldı. bende sevmem bana çekmiş herhalde neyse artık onu çıkartırım.sevmedi sonra tekrar deneyeceğiz.3 adet fasulye.1 havuç 1 orta paate pirinç haşladım.tel süzgeçten geçirdim.pütürlü vermiyorum.blanderda kullanmadım.önceden yerdi tabi içine fasulye girince beğenmedi.düdüklü tencere daha ideal bence çorbayı 5 dk yapıyor.içine zeytin yagı koyuyorum 1 tatlı kaşıgı

bizimki suyu çok seviyor küvetn içine su doldurup yıkıyorum tek başıma :emir_bebek: ayaklarını çırpıyor suya vurp şimdi kahvaltı ettik kıızımla balknda banyo yapıp uyuck her gun yıkamaya çalışıyorum yaz geldi die. o uyurken bende çorbasnı yapayım bari :1:

benim ogluşumda seviyor ama kdz soguk.2 güne bir yaptırıyorum.bıgünlerde boynu pişik oluyor.boynu için ne kullanıyorsunuz pişik kremi ii gelmedi

bugün ogluşuma çorba yaptım.düdüklü tencerede.ama farklı olarak taze fasulye koydum beğenmedi .yemedi çorbayı3-4 kaşık zor aldı. bende sevmem bana çekmiş herhalde neyse artık onu çıkartırım.sevmedi sonra tekrar deneyeceğiz.3 adet fasulye.1 havuç 1 orta paate pirinç haşladım.tel süzgeçten geçirdim.pütürlü vermiyorum.blanderda kullanmadım.önceden yerdi tabi içine fasulye girince beğenmedi.düdüklü tencere daha ideal bence çorbayı 5 dk yapıyor.içine zeytin yagı koyuyorum 1 tatlı kaşıgı

Yuksek isi bebek gidalari icin sakincali diye biliyorum. Duduklu kullanmayin, agir ateste pisirin vs derler.

kızlar size sorularım olck. çorbaları karnı doyana kdr veriyorsunuz yoksa 5-6 kaşıkmı ? meyve suyu yogurt çorba dışında bişi verdinizmi. bizimde çorbamız ateşte pişiyor
1havuç
1kabak
1 patates
bulgur
az zeytinyağı

benim ogluşumda seviyor ama kdz soguk.2 güne bir yaptırıyorum.bıgünlerde boynu pişik oluyor.boynu için ne kullanıyorsunuz pişik kremi ii gelmedi

nivea pişik önleyici koyu kıvamı hemen silinmiyo kızarıklığı ilk sürüşte gideriyo.bizdede boyun kızarıklığı oluyo şu aralar...

slm kızlar dün gece öyle birşey yaptım ki ben bile kendime inanamadım bizim babamız her gece hafta sonları hariç saat 11 gibi uyumaya gider bizim kızda dün uyumak istedi o saatte şaşırdım neyse tam beşiğine yatırdım uyandı bi daha kalktım salladım yine uykuya daldı yatırdım sonra yerine yatırınca mızırdamaya başladı bende fazla ilgilenmedim uyusun diye bu sefer eşim aldımı kucağına tabiki bizimkinde uyku muyku kalmadı sevgili kocacım uyuyamıcağını anlayınca nasıl olsa benim kızı alıp salona gidiceğimi düşündü ama öle olmadı ben ona alma dedim uyur dedim dinlemedi bende döndüm arkamı ikisinede
baktıki olmuyo koçiş gitti salona ooooohhhhhhh olsun
arada kontrol ediyo ama beni bende tık yok tam bir saat uyuyo numarası yaptım sonunda kızım çok huysuzlanmaya başladı dayanamadım gittim salona uykulu uykulu kızım sen ne zaman uyandın dedim bizimkisi köpürmüş ''hiç uyumadı ki sanki bilmiyosun demezmi bende yoooo dedim uyumuşum ben '' suratının hali çok komikti eeee ben her gece uykusuz kalırken tam mama saatinde uyumaya giden kocacıma ders olsun birazcık topu topu 1 saat geç uyudu suratı asıldı kızıma bakıcam diye ama galatasaray yeni bir transfer yapmış gece yarısı türkiyeye geliyo dense oturup bekler konu kız olunca uykusu gelir ooooohhhhh olsun ona

Back