slm kızlar dün gece öyle birşey yaptım ki ben bile kendime inanamadım bizim babamız her gece hafta sonları hariç saat 11 gibi uyumaya gider bizim kızda dün uyumak istedi o saatte şaşırdım neyse tam beşiğine yatırdım uyandı bi daha kalktım salladım yine uykuya daldı yatırdım sonra yerine yatırınca mızırdamaya başladı bende fazla ilgilenmedim uyusun diye bu sefer eşim aldımı kucağına tabiki bizimkinde uyku muyku kalmadı sevgili kocacım uyuyamıcağını anlayınca nasıl olsa benim kızı alıp salona gidiceğimi düşündü ama öle olmadı ben ona alma dedim uyur dedim dinlemedi bende döndüm arkamı ikisinede
baktıki olmuyo koçiş gitti salona ooooohhhhhhh olsun
arada kontrol ediyo ama beni bende tık yok tam bir saat uyuyo numarası yaptım sonunda kızım çok huysuzlanmaya başladı dayanamadım gittim salona uykulu uykulu kızım sen ne zaman uyandın dedim bizimkisi köpürmüş ''hiç uyumadı ki sanki bilmiyosun demezmi bende yoooo dedim uyumuşum ben '' suratının hali çok komikti eeee ben her gece uykusuz kalırken tam mama saatinde uyumaya giden kocacıma ders olsun birazcık topu topu 1 saat geç uyudu suratı asıldı kızıma bakıcam diye ama galatasaray yeni bir transfer yapmış gece yarısı türkiyeye geliyo dense oturup bekler konu kız olunca uykusu gelir ooooohhhhh olsun ona