• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim banyoda dus sorunlu ben bile zor yikaniyorum. Su bi cok sicak oluyo bi soguk ayar yapa yapa fenalik geciriyorum.
Bu yuzden ben de oglami legende yikiyorum. Birdenbire sicak akar da yanat oglum diye korkuyorum Allah korusun.

kızlar benim oglum horon açılınca ayaklarını çırpıyor.horon tepiyor.sanki dedsi .tam laz ya..
hormanalrında var demekkı cnm....genetiktir......laz oğlan :)
nivea pişik önleyici koyu kıvamı hemen silinmiyo kızarıklığı ilk sürüşte gideriyo.bizdede boyun kızarıklığı oluyo şu aralar...
bende nıveanınkını kullanıyorum super etkı edıyo bır sürüş yeterlı oluyo çok memnunum.....
slm kızlar dün gece öyle birşey yaptım ki ben bile kendime inanamadım bizim babamız her gece hafta sonları hariç saat 11 gibi uyumaya gider bizim kızda dün uyumak istedi o saatte şaşırdım neyse tam beşiğine yatırdım uyandı bi daha kalktım salladım yine uykuya daldı yatırdım sonra yerine yatırınca mızırdamaya başladı bende fazla ilgilenmedim uyusun diye bu sefer eşim aldımı kucağına tabiki bizimkinde uyku muyku kalmadı sevgili kocacım uyuyamıcağını anlayınca nasıl olsa benim kızı alıp salona gidiceğimi düşündü ama öle olmadı ben ona alma dedim uyur dedim dinlemedi bende döndüm arkamı ikisinede
baktıki olmuyo koçiş gitti salona ooooohhhhhhh olsun
arada kontrol ediyo ama beni bende tık yok tam bir saat uyuyo numarası yaptım sonunda kızım çok huysuzlanmaya başladı dayanamadım gittim salona uykulu uykulu kızım sen ne zaman uyandın dedim bizimkisi köpürmüş ''hiç uyumadı ki sanki bilmiyosun demezmi bende yoooo dedim uyumuşum ben '' suratının hali çok komikti eeee ben her gece uykusuz kalırken tam mama saatinde uyumaya giden kocacıma ders olsun birazcık topu topu 1 saat geç uyudu suratı asıldı kızıma bakıcam diye ama galatasaray yeni bir transfer yapmış gece yarısı türkiyeye geliyo dense oturup bekler konu kız olunca uykusu gelir ooooohhhhh olsun ona
amannnnn erkekler benımkıde tembel bu konuda ağlar bizimkisi kocişe derim az baksan ama karıcım sen cok becerıklısın senın gıbı olamam sen bak der sıyrılır işin içinden pissss......
evet ya benim eşimde aynı korkarak tutuyo bende rahat yıkayamıyorum genelde tartışıyoruz yıkarken:) şöyle tut böyle tut:):):):84:
ayyyy benımkıde oyle valla ben hıç korkmuyom oyuzden eşimle yıkamıyorum aman boğacan aman kıracan bır yerını der onun içinde yıkama işlemı biter ben oğlanın havlusunu getır derım bi...:)
ben daha duşta yıkamaya başlayamadım korkudan odaya küvetini getirip yıkıyorum ama dediğin gibi çırpınıyo balık gibi:)
ben havalar soğukken odada yıkardım ama şimdi banyoda çok rahat yıkıyorum....
Cnm bnm dogum dr um 3 aylik igneler kanamalara sebep oluyo diye onermemisti. Spirali de eger uzun sure ikinci cocugu dusunmuyosam ya da hic dusunmuyosam takicakti. 3-4 sene icinde bidaha anne olmak istiyosan takmicam dedi. O yuzden takmadi.
Benim dr um ankara nin en iyi dr larindan biri. Sozunun ustune tereddut etmem, dusunmem bile. Senle de paylasayim dedim.
Ben adet olmadim daha. Kondomla korunuyorum yine de.

bende hala tık yokk
4 ay oldu adet madet yokk.
spiralde taktırmadım.
beklemedeyim.doktor 6ay olmayabilirsin dedi.
bakalımmm
bende daha olmadım ama ılk gebeliğimdede oyleydım...ama olmakta istiyorum artık şu ödem bi gitsin zayıflamaya başlıyorum ondan sonrada....
kızlar ben anne sütünü alamamışım oyüzden midir hasta olduğumu hatırlamam hiç.

:nazar: maşallah dıyelım sana cnm ozaman...bebişinde sanan çeker inşallah.....

Bizim banyoda dus sorunlu ben bile zor yikaniyorum. Su bi cok sicak oluyo bi soguk ayar yapa yapa fenalik geciriyorum.
Bu yuzden ben de oglami legende yikiyorum. Birdenbire sicak akar da yanat oglum diye korkuyorum Allah korusun.

ben oğluşumu yıkamadan önce su kovasını hazırlıorum ondan sonra yıkamaya başlıyorum...birden bire akan sıcak suyu ıyı bılırım yakmışım bikere kendımı...:37:

Merhaba Arkadaşlar,
ya bizim bebiş geceleri çok sık uyanıyooo uyku muyku yokk valla uyanıyo emiyo uyuyo sonra yinee sonra yine sizinkiler nasıll neden böyle oluyo ya acaba bende mama versem uyurmu doymuyomu acaba hemşiremiz verme anne sütüne devam dedi napcam bilmiyomm ya

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
ya bizim bebiş geceleri çok sık uyanıyooo uyku muyku yokk valla uyanıyo emiyo uyuyo sonra yinee sonra yine sizinkiler nasıll neden böyle oluyo ya acaba bende mama versem uyurmu doymuyomu acaba hemşiremiz verme anne sütüne devam dedi napcam bilmiyomm ya[/C:52:OLOR]

cnm oğlun doymuyosa ver mama hayatınızın zehır olmasından ıyımı bende mama verıyorum gecelerı ama kaşıkla verıyorum verdiğim geceler çok daha ıyı valla...açtır kesın bazen sütümüz doyurucu olamayabılıyo.....

Merhaba Arkadaşlar,
ya bizim bebiş geceleri çok sık uyanıyooo uyku muyku yokk valla uyanıyo emiyo uyuyo sonra yinee sonra yine sizinkiler nasıll neden böyle oluyo ya acaba bende mama versem uyurmu doymuyomu acaba hemşiremiz verme anne sütüne devam dedi napcam bilmiyomm ya

evet canım doymuyor benimkide öyle olmuştu dr gittim ek gıdalara başla dedi ben başladım benimki şimdi 5 aylık oldu ama 1 aydır çorba falan veriyorum sebze çorbasımama dr verdiği gibi mamada veriyorum

evet canım doymuyor benimkide öyle olmuştu dr gittim ek gıdalara başla dedi ben başladım benimki şimdi 5 aylık oldu ama 1 aydır çorba falan veriyorum sebze çorbasımama dr verdiği gibi mamada veriyorum

Peki ben hiç anne sütünden başka bişi vermedim yarın 5 aylık olacak bebişim ilk hangi mamayı vericem bu akşam denesem mi acaba ?

ben oğluşumu yıkamadan önce su kovasını hazırlıorum ondan sonra yıkamaya başlıyorum...birden bire akan sıcak suyu ıyı bılırım yakmışım bikere kendımı...:37:

bizim şohbende sorunlu suyu ayarlamak ölüm bende salonda yıkıyorum küvetini hazırla suyunu hazırla o kadar zor gelmiyo bana ama toparlamak ölüm iyice tembel oldum ben yaaaa aslında tembellikte değil kızım yaramaz koca sabırsız :)

Son düzenleme:
cnm oğlun doymuyosa ver mama hayatınızın zehır olmasından ıyımı bende mama verıyorum gecelerı ama kaşıkla verıyorum verdiğim geceler çok daha ıyı valla...açtır kesın bazen sütümüz doyurucu olamayabılıyo.....

bencede doymuyordur dene mekten birşey çıkmaz ver mamayı doyuyormu ondan yapıp yapmadıgını anlarsın.yapıyorsa başka bir nedeni vardır ama bebeği aç bırakma canım ben o hatayı küçükken yaptım vicdan azabı çektim sonra düşününce

bende banyosunu odasında yapıyorum.kdz soguk.odayı ısıtıyorum az.küveti getir kovayla su .havalar ısınsada banyoda yıkasak artık

kızlar selam nasılsınız?benım kız ayaklarının uzerıne basmıyor daha ama tekmelerının masallahı var.....herkes batırmısyormusun dıyor basması gerekmıs sızlerde durum ne?hanı ayakta dızlerımızın uzerıne koyarız ya topluyor benım hatun sızce bır zayıflıkmı vardır benım kızda?yardım edın ıcımı rahatlatın neolur kafam takıldı oturmamız vardı basması gerek dıyınce doktor kontrolumuzede daha var aramak ıstemıyorum doktorumu bunun ıcın hanı kontrolde baksın dıye.....sızce normalmı?sızın bebısler basıyormu ayaklarının uzerıne???

kızlar selam nasılsınız?benım kız ayaklarının uzerıne basmıyor daha ama tekmelerının masallahı var.....herkes batırmısyormusun dıyor basması gerekmıs sızlerde durum ne?hanı ayakta dızlerımızın uzerıne koyarız ya topluyor benım hatun sızce bır zayıflıkmı vardır benım kızda?yardım edın ıcımı rahatlatın neolur kafam takıldı oturmamız vardı basması gerek dıyınce doktor kontrolumuzede daha var aramak ıstemıyorum doktorumu bunun ıcın hanı kontrolde baksın dıye.....sızce normalmı?sızın bebısler basıyormu ayaklarının uzerıne???

merhaba ve iyi geceler bebişin kaç aylık benim oğluş 3 aylıkken basabiliyordu şimdi 6 aylık olacak tam oturamıyor benimkide kusması var diye fazla oturtmadım şimdide hep ayakta durmak istiyor oturmayı sevmiyor.

merhaba ve iyi geceler bebişin kaç aylık benim oğluş 3 aylıkken basabiliyordu şimdi 6 aylık olacak tam oturamıyor benimkide kusması var diye fazla oturtmadım şimdide hep ayakta durmak istiyor oturmayı sevmiyor.
ıyı geceler canım gecmıse bakıyordum hemen cevap veremedım kızım 5ay 2 gunluk ısteyınce arada asıyor ama genelde hıccc basmıyor egıyor hemen bacaklarını....tembellıkten mı acaba yoksa sorunmu var kafam karıstı can sıkmak ıstemıyorum doktora sormadan ama dusunmeden de edemıyrum....

benim oğlum kucağa alınca ayaklarının üstünde dik durabiliyor.ancak kendini geri toplama moro refleksi olabilirmiş ve 6.aya kadar kendiliğinden düzelirmiş bi internette araştır canını sıkma çocuklar robot değilki hep bi ayarda gelişim gösterebilsin...

Back