- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
yogurdu ben mamadan yapıyorum ama pastörize sütden yapabilirsin dedi dr. bilmiyorum tadı tatlı oluyor sulu birde mamadan.pastörize süt denemedim
bende önce öyle düşünmüştüm ama galiba benimki obur bir bebek fazla emince oluyor bugün daha az emzirdim kusması azaldıSelam, reflu olabilir arkadasim. Emdirdikten sonra duz zemine yatirma, biraz yukselti yap. Geceleri de duz zemine yatirma. Yatak minderinin altina egim olacak bicimde biseyler koy.
canım hep anne sütü veriyorum dün ilk defa yoğurt verdimyogurt verince oluyor .birde anne sütümü veriyorsun.mamayı sıcak verirsen kusuyor.üşütmüştde olabilir geçicidir
anlamadımki benide yazı yamamışımdiye çıkarttılar üstelik başından beri bu grupta olmam rağmen. Üstelik silende sonradan katılanlardanbenide faceden attılar.hediye bğenmişimde anlayış meselesi.
ben yeni başladım yoğurt ve meyve püresi verdim bir hafta sonra yumurtaya başlayacağım sebze çorbasınadaslmm kıslar uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyorum.bebeişlerinizde sizlerde iyisinizdirrrr insallahhhh.ek gida olarak neler veriyorsunuz yoğurt,meyve suyu,kavanoz mama verdim ben bi kere öyle çorba falan yapıyo musunuz prens ve prenseslerinize özelll?biran evvel ek gıdaya gecsin istiyodum ama şimdide korkuyorum yanlış mı besliyorum,eksik mi besliyorum die
cnm bende meyva suları ve kaşık maması verıyorum...muzlu elmalı sevıyo benımkısı ama yemek tarzı sevmıyo...ama yemek gördümü bı çırpınıyo anlatamama eşşek oğlum :) yemek yemek ıstıyo kaşığını gördümü ıstıyo anlıyo hemen.......
sıkma tatlı canını tüm bebişlerde bazı zamanlarda sık sık kusmalar oluyo çok yedıklerınde fazlasını atıyolar...ınşallah bişeyı yok bebişinin
slm kızlar biraz geç oldu ama herkeze hayırlı kandiller diliyorum bende kaç gündür giriyorum kimseçikler yok yazılan bişeyler varsa okuyup çıkıyorum gittikçe azaldı burası nerde bu şubat anneleri bir eldeki parmak kadar kaldık walla.....
tatile çıkanlar olmuş bende gün sayıyorum eşim izne çıkınça annemlere gidicez az kaldı inşallah bizimde rahat geçer neyse görüşürüz yine
Arkadaslar gunaydin, daha once dil.lal ataklarla ilgili yazi yazmisti. Onun kitabinin adi neydi, bilen var mi ?
seda kılosu ııyse bıde evdeysen sonra başlaman sorun olmayacak sadece taatır yeter alerjisini tetıklemesın maşallah kuzucuklarımız buyuo hep bole kalsalarmı ıı buyuselermı bılemıom bazen ılk aylarını bıle ozluom her ne kadar gazlı bı çoçuk olsada ama şimdı tatından yenmıooooo tatlandı tatlanmasınada işe başlıycam işte 2 hafta sonra bakıcıya teslım uzuluom işte ayrılık zor gelcek benım kız 7 şubat dogumlu yogurdu sormuşsunuz ben bı koylu kadından alıom temız oluo sutu o olmassa pastorıze sute mayalıom onceden kocuk kavonozları atmamıştım cezvede ılıtıp parmagını hafıf yakcak şekılde parmagını degdır 7 ye kadar sayıp içinde tutabılıosan mayala yok sıcaksa az bekle cam kaselerede olur uzerıne çay tabagı kapatırsın 1 tatlı kaşıgıda yogurtla mayala bırazda deneme yanılma yoluyla buluosun baktın maya tutmadı sutlu duruosa tencereye ketılda kaynattıgın suyun ıçıne oturt kavonuzu beklesın benmarı usulu deneyerek ogrenıo
şok şok şok annem ben odayı tooplarken oğlanı almış gitmiş mutfağa veee oğlanın ağzına çokokrem sürmüş yavrum yalanıyodu anne naptın seeen dedimsede iş işten geçmişti.annem o hoo siz 4 aylıkken neler yediriyodum demez mi pişmalığı da yok yani memnun yaptığı işten ben ilk yoğurt meyve suyu yediririm derken bizim oğlan çokokremle olaya başladı sabahtan beri bi terslik yok inşallah dokunmaz oooof oof ne zormuş annelik.
o kitabı bende bilemedim
ataklarla ilgili yazıları burdan başka bi topikten almıştım ben
öff bu ek besin olayı benide geriyoo
biz daha geçmedik ben yavaş yavaş meyve suları veriyodum 4. ay kontrolümüzde doktor verme dedi.
bizim bide alerjimiz var maalesef.verdiğin her besin alerjisini tetikler gerek yok şuan kilosuda gelişimide iyi sütünde yetiyo 6. ayı bekle dedi
hevesim kursağımda kaldıdaha hayatımda hiç yoğurt mayalamadım ne bilim inşallah şıu ek gıda işinin altından kalkabilirim.
şok şok şok annem ben odayı tooplarken oğlanı almış gitmiş mutfağa veee oğlanın ağzına çokokrem sürmüş yavrum yalanıyodu anne naptın seeen dedimsede iş işten geçmişti.annem o hoo siz 4 aylıkken neler yediriyodum demez mi pişmalığı da yok yani memnun yaptığı işten ben ilk yoğurt meyve suyu yediririm derken bizim oğlan çokokremle olaya başladı sabahtan beri bi terslik yok inşallah dokunmaz oooof oof ne zormuş annelik.
evet evdeyim daha zamanımız var nasılsa diye ağırdan alıyorum süüt oldukça emsinn ek besine ben biraz heves ettim buralarda böyle konuşuldukça :))
ayy büyüdükçe çok tatlı oluyolar yaaa oyuncu oluyolar artık annelerini tanıyolar beni görünce verdiği tepkilere bayılıyorum emerken kafasını kaldırıp gözümün içine bakıp gülmesi agulamasıı oynaması falan çook güzel
Allah sağlık versinn zaman geçiyo her anının tadını çıkarmak lazımm
bu arada yoğurdu pastörüze keçi sütünden yapmayı düşünüyorum ben aslında ama bilemedim daha
günaydın kızlar.bakalım çorba işine devam.bebeğinizin uyku düzeni varmı?benimki gündüzleri çok kısa uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?