sguzel anneler baya konuşmuşunuz gecmişi okuymadım çünki oğlum heran uyanabılır...oğlum uyumuyo tam uyudu dıyom işe koyuluyom işin yarısındayken uyanıyo yanııı hıçbişey yapamaz oldum buraya dahı gelemıyorum aklımda sızde vallaa ınşallah herkes ıyıdır.....misafir de vardı ıkı gundur yoğunuz yanı buaralar eşimlede aram limoniiiiiii fenayız yani... .cadı annesı yuzunden nefret edıyorum kaynanamdan yawww çocuğu kokluyom koklama başını okşuyom okşama kafasu buyur kulağını öptüm öpme kulağı ağrır gıcık şeyyyy...yenı evlıyken altınlarımı aldı borcumuz var ver sana gene alcam dedı kadına şimdi para içinde altınlarımı almıyoooo nebıcım ınsan yaa....bu mübarek egecede helal etmıyorum hakkımı su bıle vermişsem helal olmasın....öbür dunyada karşılaşıcaz elbet......çok konuştum sanırım
hepınızın kandılı mubarek olsun...
anlattıklarının aynısı benim kv aynen gıcık oluyorum bi de üstüne ağzından öpüyo ne zaman yalnız bıraksam onunla kızımı parmaklarınıda kendi ağzına sokuyo sonrada benim zavallı bebeğim kendi ağzına götürüyo defalarca söyledim mikrop kapar sigara içip geliyosun diye ooff kafayı yiyorum. bu arada uzun zamandır yoktum takip etmeye çalıştım ama yazma fırsatım pek olamıyo. herkese merhabalar