Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrr iyi haberlerle geldim ben
oğluşum baba toprağını görünce emmeye başladı
birden deniym dedim ve aldı emdi sonra hep emdi
yine az sürüyo şipşak emip bırakıyo
sonrasında sağıyorum ne kadar emmiş diye 25-30 anca çıkıyo
çok seviniyorum gerçi okul açılınca yine sağıcam ama olsun
sadece uyumadan önce sağıyorum akşamları inşallah devam eder bu geçiş dönemini de atlatırız
kızlaaarrr iyi haberlerle geldim ben
oğluşum baba toprağını görünce emmeye başladı
birden deniym dedim ve aldı emdi sonra hep emdi
yine az sürüyo şipşak emip bırakıyo
sonrasında sağıyorum ne kadar emmiş diye 25-30 anca çıkıyo
çok seviniyorum gerçi okul açılınca yine sağıcam ama olsun
sadece uyumadan önce sağıyorum akşamları inşallah devam eder bu geçiş dönemini de atlatırız
arkadaşım gözün aydın bende deaynı sorun var kızım hiç kilo almıyor diye sütüm azdı mamaya başladım zaten beni zor emerdi kızım uykudan uyanırken falan artık hiç agzına bile almıyor bağırıyor sütümde iyice azaldı sanki sütüm kesiliyormu acaba çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemiyorum sağdıgımda bile çok az süt geliyor sizce ne yapmalıyım sağsam artar mıGozun aydiiinnnn....
slm cici anneler nasılsınız uzun zamandır yoktum çünki tatildeydım kısa bı tatıldı ama guzeldı mersınde teyzemlerdeydım acayıp stres attım tavsıye ederım..neler var neler yok neler konuştunuz kım bılır okuycam bu gece hepsını sizleri ve bebişlerınızı öpüyorum......
merhaba arkadaşlar bende yarından sonra istanbula gidiyorum holeyyyyyyyyyyyyyyyy:):)arada bakabilirim yine ama çok uzun giremem sanırım hepiniz ve bebişleriniz sağlıcakla kalın bizi özleyin:):)bir ay kadar yokum bende döndüğümüzde bebişler kocaman olcaklar 6aylık artık yerim ben onları ya gittikçe daha bi şeker oluyolar oğlumla vakit geçirmeye doyamıyorum çok şükür Rabbime
hoşgeldın cnm bende bu kız nerelerde dıodum ınş bunalmamıştır kvdeden dedımdı oh mısler gıbı tatıl yapmışın tabıkıne tatıl ıyı gelıo ınsana bızde ek gıdaya başladık artık kılo alıo miray hanım ama bı mızmız oldu bazen sabrımı zorluo ne yapsam yaranamıom bı derdımı var anlamadım yoksa atak donemınemı gırdı 5 bıtcek 6 ya gırcez 6 gun sonra bunların ataklarıda bıtmez bacım ışe başlamamada az kaldı 18 temmuzda iş başı naparım bılmıom bır hafta snrada kahvaltılara ve corbalara geceyım dıom napım işe başlamadan alıştıram yoksa mıray hnm zorlanır
merhaba arkadaşlar bende yarından sonra istanbula gidiyorum holeyyyyyyyyyyyyyyyy:):)arada bakabilirim yine ama çok uzun giremem sanırım hepiniz ve bebişleriniz sağlıcakla kalın bizi özleyin:):)bir ay kadar yokum bende döndüğümüzde bebişler kocaman olcaklar 6aylık artık yerim ben onları ya gittikçe daha bi şeker oluyolar oğlumla vakit geçirmeye doyamıyorum çok şükür Rabbime
herkese merhaba gecenin bu saati müsaitken yazayım dedim. Ben şubat annelerinin ilk müdavimlerindenim. Hala fırsat buldukça bakıyorum. Facebookta şubat anneleri diya bir sayfamız vardı orayı takip ediyordum ama oraya birkaç gün yazamayınca arkadaşlar beni listeden çıkardı. bende çok kızmıştım ve üzülmüştüm. Neyse 5,5 aylık bir oğlum var ve genelde emdikten 15 20 dk sonra gazını çıkarıp arkasından peynirimsi kusuyor. Sizde de böyle oluyormu acaba. Bugün ilk defa yoğurt mayalayıp yedirdim istekle yedi Ek besin alınca geçer diye heveslenmiştim ama kusunca moralim bozuldu. Sizce önemli mi acaba cevap yazarsanız sevinirim kızlar
arkadaşım gözün aydın bende deaynı sorun var kızım hiç kilo almıyor diye sütüm azdı mamaya başladım zaten beni zor emerdi kızım uykudan uyanırken falan artık hiç agzına bile almıyor bağırıyor sütümde iyice azaldı sanki sütüm kesiliyormu acaba çok üzülüyorum ne yapacağımı bilemiyorum sağdıgımda bile çok az süt geliyor sizce ne yapmalıyım sağsam artar mı
herkese merhaba gecenin bu saati müsaitken yazayım dedim. Ben şubat annelerinin ilk müdavimlerindenim. Hala fırsat buldukça bakıyorum. Facebookta şubat anneleri diya bir sayfamız vardı orayı takip ediyordum ama oraya birkaç gün yazamayınca arkadaşlar beni listeden çıkardı. bende çok kızmıştım ve üzülmüştüm. Neyse 5,5 aylık bir oğlum var ve genelde emdikten 15 20 dk sonra gazını çıkarıp arkasından peynirimsi kusuyor. Sizde de böyle oluyormu acaba. Bugün ilk defa yoğurt mayalayıp yedirdim istekle yedi Ek besin alınca geçer diye heveslenmiştim ama kusunca moralim bozuldu. Sizce önemli mi acaba cevap yazarsanız sevinirim kızlar